Σάββατο 12 Μαΐου 2018

Μήνυμα Δημάρχου Θηβαίων για τη γιορτή της Μητέρας


Κάθε χρόνο, τη δεύτερη Κυριακή του Μαΐου τιμούμε τη μητέρα, το σύμβολο της αιώνιας αγάπης, που προσφέρεται δίχως όρια, με ανιδιοτέλεια, αυτοθυσία, υπομονή και επιμονή.

Στη μητέρα οφείλουμε την ύπαρξή  μας, τις αρχές και τις αξίες που διαμορφώνουν το χαρακτήρα και την προσωπικότητά μας. Είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται πάντα δίπλα μας, μέρα και νύχτα, άγρυπνος φρουρός για να μας συμβουλεύει, να μας καθοδηγεί, να μας προσέχει, να μας προτρέπει και να μας αποτρέπει.

Αυτή η μέρα δεν είναι απλά μία καθιερωμένη τυπική γιορτή. Είναι μία μέρα που μας υπενθυμίζει τον ξεχωριστό, μοναδικό και ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο της στην κοινωνία και την οικογένεια. Είναι μία μέρα αναγνώρισης της προσφοράς της. Είναι μία μέρα τιμής και ευγνωμοσύνης.

Ο Δήμος Θηβαίων μέσα από τη λειτουργία διαφόρων κοινωνικών δομών  προσπαθεί  να στηρίζει και θα συνεχίζει να στηρίζει τις μητέρες και τα παιδιά τους. Εύχομαι σε όλες τις Μητέρες χρόνια πολλά, υγεία, ευτυχία,  για να συνεχίζουν να στηρίζουν την οικογένεια και την κοινωνία, με το αστείρευτο θάρρος τους. Εύχομαι να έχουν πάντα τον σεβασμό, την εκτίμηση και την αγάπη που τους αξίζει!
Ο Δήμαρχος Θηβαίων
Σπυρίδων Νικολάου

37 σχόλια:

  1. ΑΡΕ ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ ΜΟΥ ΕΣΥ τα ελυσες τα προβληματα ολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και χασαμε το βραβειο του καλυτερου ευρωπαικου μουσειου!Κριμα γιατι αν το παιρναμς ισως καθαριζε απο τη βρωμα τα σκαλακια του μουσειου.Τωρα με το εργοστασιο καυσης θα μας φαει η σκουπιδιλα κυριολεκτικα

      Διαγραφή
  2. ΦΕΡΕ ΜΑΣ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΡΣΟΒΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΙ ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗ ΘΗΒΑ ΜΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι δίκιο έχεις !Σύγχρονη μεγαλούπολη με γύφτους πρόσφυγες και εργοστάσιο καύσης σκουπιδιών!Όλοι μας τέτοια σύγχρονη μεγαλούπολη ονειρευόμαστε!Τυφλά να έχει το Μαϊάμι και η Φλόριντα των ΗΠΑ!Τρώνε η σκόνη μας!!!!!

      Διαγραφή
    2. Καλέ αυτός μπλέκει τα ποδόσφαιρα με τα μουσεία.Τοοσο του κόβει!

      Διαγραφή
  3. Ελπίζω με τρολαρετε οι δύο παραπάνω γιατί αλλιώς χανόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑ ΤΟ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΕ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΘΕΙ ΣΤΗ ΘΗΒΑ. ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΠΟΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι δε θα βρεθεί τόσο χάλια δήμαρχος, δίκιο έχεις.

      Διαγραφή
  5. Έτσι σου λένε τα συμφέροντα σου?Ματιά έχουμε και βλέπουμε!Για κάνε μια βόλτα στην αγορά της Θήβας όλοι τον βρίζουν!Ανύπαρκτος.Η Θήβα ήταν καλύτερη προ Νικολάου Ουγκάντα την έκανε.Για τράβα και στα χωριά να σου πούνε!Τον βρίζουν και οι πέτρες από τους χειρότερους μην πω ο χειρότερος όλων των εποχών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ. Ο ΚΑΛΛΙΤΕΡΟΤΕΡΟΣ. ΠΕΣΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιωμενος είσαι φίλε ;Λέγε ότι θες ένας είσαι οι πολλοι έχει σημασία τι λένε.Η πλειοψηφία όπου βρεθεί και όπου σταθεί τον βρίζει!Δε πα να λες!

      Διαγραφή
  7. Το ονομα του Νικολαου προκαλει σεβασμο εντος και εκτος Δημου. Η Θηβα με τον Νικολαου ανεβηκε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γελια προκαλει και ασχημα σχολια!Για δες τον δημαρχο Αλιαρτου που παει περιφημα για να μη μιλησουμε για τον δημαρχο Τρικαλων που ειναι ετη φωτος μπροστα.Ο κατακαημενος ο Νικολαου ειναι τελ!υταιος

      Διαγραφή
    2. ΧΑΧΑΧΑ ΠΟΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΤΑ ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΦΗΜΑ ΡΕ ΣΕΙΣ ΧΑΧΑΧΑ. Η ΕΊΣΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ... ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ!

      Διαγραφή
    3. Εσύ μάλλον γλείφεις ολημερίς και δε βλέπεις πόσο καλά τα πάει ο δήμαρχος Αλιάρτου.Τα καλύτερα ακούγονται παντού για αυτόν.

      Διαγραφή
    4. ...και θεσπιεων παρακαλω. Ειναι και δικος μας ο δημαρχος και ειμαστε περηφανοι που τον εχουμε.

      Διαγραφή
  8. Ρε βλακα έλα μέχρι το πυρι να σου πούνε γ τον άχρηστο τον ΔΗΜΑΡΧΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ότι και να λέτε εσείς η αλήθεια είναι μια... Νικολάου, ο καλύτερος λαθρολαγνος δήμαρχος όλων των εποχών! Το καμάρι των γυφτων! Ο Τιτάνας της ακαθαρσιας! Αυτός ξεπέρασε και την Πουλου της Λιβαδειάς... κάτι που φάνταζε ακατόρθωτο... Να μη ξεχνάμε πως ολ αυτά τα καταφέρνει βέβαια και με τη βοήθεια των αντιδημάρχων και των συμβουλων του...!!! Εύγε..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η απαντηση του ειναι το τεραστιο εργο του

      Διαγραφή
  10. Ειναι ΤΙΤΑΝΙΟ το εργο που επιτελει σε ολους τους τομεις δρασεως ο δημαρχος παιρνει ΑΡΙΣΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι πολλοί λένε το αντίθετο.Κακιστος Δήμαρχος με μηδενικό έργο.

      Διαγραφή
  11. είναι ευφυέστατος άνθρωπος. όλη μέρα στίβει το μυαλό του και κατεβάζει διαρκώς έξυπνες ιδέες και προτάσεις οι οποίες υλοποιούνται άμεσα από τους συνεργάτες του με αποτέλεσμα ο Δήμος μας να έχει καταστεί από τους κορυφαίους ανάμεσα στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσε ρε γλειφτη!Από το πολύ στυψιμο του μυαλού του τα έχει κάνει θάλασσα!Καλύτερα να μην το κούραζε τοοοσο πολύ το ανύπαρκτο μυαλό του.

      Διαγραφή
    2. Κορυφαία αλβανική πρωτεύουσα θες να πεις!Σιγά μην είναι η Θήβα ευρωπαϊκή πόλη!Έχεις βγει παραεξω από το μαντρί σου να δεις τι σημαίνει Ευρωπαϊκή πόλη?Δεν απευθύνεσαι σε ανόητους.Ματια έχουμε και βλέπουμε.Αληθεια τα σκαλάκια πίσω από το μουσείο τα καθάρισε ο Ευρωπαίος δήμαρχος?

      Διαγραφή
    3. Για αυτον που χεζει στα σκαλακια δεν εχεις τιποτα μα πεις ρε βλακα; ο δημαρχος φταιει για τον ξεκ#λιαρη; ή μηπως εισαι εσυ;

      Διαγραφή
  12. Όλο ανοησίες κάνει και πάει πίσω την πόλη.Οσοι έχουμε διαμείνει σε άλλες πόλεις καθημερινά διαπιστώνουμε πόσο πίσω και πόσο επαρχιωτικα σκέπτεται ο δήμαρχος Θήβας.Απλα προβλήματα και δε μπορεί να δώσει λύση.Στα τσιμπούσια και στις φιέστες πρώτος.Απαραδεκτος με δύο λόγια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κριτικη του κ#λου απο ανοητους. Στην εποχη της μεγαλης κρίσης ο Δήμαρχος αγωνιζεται και κανει εργο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η δική σου κριτική είναι του κώλου.Αντι να γλείφεις όλη μέρα δες τα χάλια της πόλης και μην πασχίζεις να μας πείσεις για τον ανεπαρκή δήμο Θηβαίων.

      Διαγραφή
    2. Δηλαδη θες να πεις οτι ο λαος της θηβας ειναι πιο μπροστα απο το δημαρχο; σιγα ρε φιλε!!!!βρωμιάρηδες και παρτακιδες ειμαστε. Τι θες να σου κανει ο Δήμαρχος;;

      Διαγραφή
    3. Κάποιοι είναι!Δε είναι όλοι σαν εσένα και τους ομοίους σου και αυτό είναι ευχάριστο.Ο Δήμαρχος είναι ένας χωριάτης που δε μιλά καμία ξένη γλώσσα και που ενδιαφέρεται για την πάρτη του.Αρα ίδιος με σένα που είσαι ψηφοφόρος του.

      Διαγραφή
    4. Ο δήμαρχος αγωνίζεται να ανοίξει το εργοστάσιο καύσης σκουπιδιών!Πολύ άξιος και Ευρωπαίος πάνω απ ολα

      Διαγραφή
    5. Σε ολη την ευρωπη τα εργοστασια καυσης ειναι στο κεντρο των πολεων.

      Διαγραφή
    6. Ναι γι αυτο γινεται πολεμος στην Αθηνα και δε θελει κανενας το εργοστασιο καυσης σκουπιδιων!Και μη συγκρινεις την Ευρωπη με τη Θηβα.Το εργοστασιο καυσης αφησανε στη Θηβα με εναν δημαρχο πιονι που τα δεχεται ολα!

      Διαγραφή
  14. Θα ειναι μεγαλη ζημια για τη θηβα αν δε ξαναβγαλουμε το Νικολαου Δημαρχο. Θα το μετανιωσουμε όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγουρα!Αυτος δεν εκανε τιποτα εδω και οχτω χρονια θα κανει την επομενη πςνταετια?

      Διαγραφή
  15. Εσείς γίνατε χειρότερη πόλη από εμάς στον Αλιαρτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και συ πιο γυφτος απ τους γυφτους του πυριου

      Διαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ