Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Εκλεισαν την γέφυρα της Θήβας οι Ρομά-ΒΙΝΤΕΟ,Φωτογραφίες

ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΡΟΜΑ ΣΤΗ ΘΗΒΑ-ΑΠΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΑΝ ΦΩΤΙΕΣ
Σε εξέλιξη βρίσκεται μέχρι αυτή την ώρα ο αιφνιδιαστικός αποκλεισμός της γέφυρας στο Πυρί της Θήβας από Ρομά.  Μεγάλη κίνηση οχημάτων παρατηρείται μέσα στις συνοικίες Πυρί, Συνοικισμός και Αγιοι Θεόδωροι όπου οι διερχόμενοι οδηγοί αναζητούν δρόμο εξόδου προς την εθνική οδό.
Η αστυνομία προχώρησε σε εκτροπή της κυκλοφορίας από παρακαμπτήριους δρόμους της Θήβας.
Στο σημείο έχουν  καταφθάσει αστυνομικές δυνάμεις για να επιβάλλουν την τάξη.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες μας, η αιτία των επεισοδίων ήταν η προσαγωγή από την Αστυνομία 25χρονου ρομά, ο οποίος  φέρεται να εμπλέκεται σε κλοπές.

Ρεπορτάζ Παντελής Μπατσούλης
Δείτε το βίντεο από το tvstar.gr

11 σχόλια:

  1. Πολλά τα.λεφτα Δήμαρχε γ αυτό τους κρατας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που αλλού γίνονται αυτά; Κλείσιμο οδού - φωτιές και οι διερχόμενοι οδηγοί να κάνουν σλάλομ μέσω της πόλεως για να πάνε στον προορισμό τους βλέποντας σκηνές απείρου κάλλους. Είναι που στο 6μηνο θα υλοποιείτο η κατάργηση του καταυλισμού .ΘΑ έφευγαν οι μη δημότες του καταυλισμού ΘΑ γκρεμίζονταν οι παράνομες κατασκευές ...ΘΑ-ΘΑ-ΘΑ.Προς τι τα μεγαλεπήβολα σχέδια αφού την πράξη αποδεικνύεστε ανεπαρκείς. Και αυτοί που αποποιούνται τις ευθύνες και ισχυρίζονται και διατυμπανίζουν ότι ελέγχουν τις πράξεις της δημοτικής αρχής 6 μήνες τι έκαναν; Ζήτησαν σταδιακά πρόοδο ενεργειών του Δήμου;. Έτσι λύνονται τα μεγάλα προβλήματα με λόγια πτερόεντα;Τι άλλο θα δούμε σαυτή την πόλη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ουτε στην ουγκαντα ............ΑΙΣΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπασταρδοι σκατογυφτοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Δήμαρχος απουσιάζει είναι τζάμπα ταξιδακι για την υποψηφιότητα του μουσείου της Θήβας.Βεβαια δε στερουνται ευθυνών και οι προηγούμενοι δήμαρχοι που τους μάζεψαν εδω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ξυλο μεχρι να ασπρισει το δερμα τους.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτα εχουν οι πελατειακες σχεσεις για τα ψηφαλακια λουστειτε τα τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι πληγές του Φαραώ!Ένα καλό(βλέπε μουσείο)χίλια κακά!(γύφτοι,μετανάστες, εργοστάσιο καύσης σκουπιδιών που πάνε να το περάσουν στα ύπουλα!Κατά τα λοιπά θέλουν και υψηλές αντικειμενικές αξίες σε μια πόλη που διαρκώς υποβαθμίζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιατι διαμαρτυρεστε ρε παιδια νικολαου δεν θελατε? Τωρα πρεπει να χαιροσαστε εγινε αυτο που θελατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτή νομίζουν πως είναι όλη τους ιδιοκτήτες τού Δήμου Θηβαίων. Τούς μισθούς να παίρνουν και δεν μας λογαριάζουν .Η γύφτοι είναι ψηφοφόροι τους .ρε ξεσηκωθείτε και .@.ησθε τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. δεν σούφταναν οι γύφτοι δήμαρχε έφτιαξες και χοτ σποτ και μαθαίνω για κάτι αφγανούς που βγαίνουν στην παρανομία...Καλά είναι τα λεφτά και οι ψήφοι αλλά έχουν και προβλήματα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ