Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Αυτοκίνητο έπεσε σε στάση - Ένας νεκρός, τρεις τραυματίες, ανάμεσά τους και ένα παιδί-ΒΙΝΤΕΟ

Τροχαίο-σοκ σημειώθηκε στις 8:20 στη Μεταμόρφωση, όταν αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε στάση λεωφορείου με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένα άτομο.
Το αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε ανθρώπους που περίμεναν στη στάση του λεωφορείου - Το δυστύχημα έγινε στη Μεταμόρφωση στην οδό Παπανδρέου - Νεκρός ένας άνδρας 50 ετών - Τραυματίστηκε και ο 40χρονος οδηγός του αυτοκινήτου αλλά και η 9χρονη κόρη του - 80χρονος άνδρας ο τρίτος τραυματίας - Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο ΚΑΤ, στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού το τραυματισμένο παιδί.

Το δυστύχημα έγινε στις 08:20 στην οδό Παπανδρέου στη Μεταμόρφωση. Το αυτοκίνητο έπεσε με ταχύτητα σε στάση λεωφορείου παρασύροντας τέσσερα άτομα.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ο οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο και το όχημα έπεσε στη στάση. Επικράτησε πανικός. Διερχόμενοι οδηγοί κάλεσαν το ΕΚΑΒ. Οι διασώστες περισυνέλεξαν από το σημείο τέσσερα άτομα.

Για την ώρα, η αστυνομία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα για τα αίτια του δυστυχήματος. Οι πρώτες μαρτυρίες αναφέρουν ότι το μοιραίο αυτοκίνητο χτυπήθηκε, πριν πέσει στη στάση του λεωφορείου, από άλλο όχημα.

Τους παρέσυρε το αυτοκίνητο

Από τη σύγκρουση, ένας 50χρονος άνδρας σκοτώθηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο νεκρός. Όταν το αυτοκίνητο έπεσε στη στάση, εκτός από τον άτυχο 50χρονο, βρισκόταν εκεί κι ένας 80χρονος άνδρας, ο οποίος επίσης τραυματίστηκε.

Ανάμεσα στους τραυματίες από το δυστύχημα είναι επίσης ο 40χρονος οδηγός του αυτοκινήτου και η 9χρονη κόρη του. Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, το παιδί φαίνεται να καθόταν στο κάθισμα του συνοδηγού και μάλιστα χωρίς να φορά ζώνη ασφαλείας!

Οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο ΚΑΤ, ενώ το παιδί στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού. Σοκαριστικές είναι οι εικόνες από τους αερόσακους του αυτοκινήτου, που είναι γεμάτοι αίματα.


5 σχόλια:

  1. Πιο απαιδευτος, πιο ηλιθιος λαος δεν υπαρχει στον πλανητη.
    Αλληλοεξοντονωμαστε καθημερινα στους δρομους και οχι μονο στους δρομους.
    Παντου οπου βρεθουμε, σε γιορτες , σε γαμους, σε βουνα και θαλασσες.
    Προχθες ο μεθυσμενος νταλικερης στον Κηφισο εκλεισε τεσσερα σπιτια.
    Σημερα, αλλος ηλιθιος με το ανηλικο παιδι του να καθεται στο μπροστινο καθισμα, επεσε επανω σε σταση λεωφορειου και εστειλε εναν ανθρωπο στον ταφο και αλλους στο νοσοκομειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΣΟΥΜΑΧΕΡ Κ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ????ΕΕΕΕ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Φερναντο Αλονσο ειμαι....
      Και τον εαυτο μου τον εβαλα μεσα. "Αλληλοεξοντονωμαστε" εγραψα
      Δεν σου αρεσουν οι αληθειες; Μηπως δεν κατεχουμε την πρωτια στα τροχαια στην Ευρωπη; Δεν ειναι κριμα να σκοτωνονται και να σακατευονται νεοι ανθρωποι απο επιπολαιοτητα και ηλιθιοτητα;
      Μηπως κατι δεν πηγαινει καλα με τον Ελληνα οδηγο και τον τροπο που δινονται τα διπλωματα οδηγησης;

      Ευρωπαϊκή πρωτιά της Ελλάδας στα τροχαία δυστυχήματα
      https://www.naftemporiki.gr/story/886146/europaiki-protia-tis-elladas-sta-troxaia-dustuximata

      Διαγραφή
    2. ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΟΛΑ ΑΠΛΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΣ ΗΛΙΘΙΟ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ.ΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ?ΟΧΙ.ΑΠΛΑ ΔΙΑΒΑΣΕΣ???ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΥΧΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΤΑΛΙΚΙΕΡΗ ΘΑ ΠΩ ΜΟΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ.

      Διαγραφή
  3. Είπε ένας αυτόπτης μάρτυρας των site...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ