Σάββατο 26 Μαΐου 2018

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ γεμάτο κόσμο τυλίχθηκε στις φλόγες από κεραυνό-ΒΙΝΤΕΟ

Λεωφορείο κάηκε ολοσχερώς μετά από χτύπημα κεραυνού στον Έβρο
Επιβάτες και οδηγός είναι καλά στην υγεία τους

Ο οδηγός αντιλήφθηκε εγκαίρως την κατάσταση και αποβίβασε με ασφάλεια τους επιβάτες
Ολοκληρωτικά καταστράφηκε λεωφορείου του ΚΤΕΛ Έβρου, που χτυπήθηκε από κεραυνό στο χωριό Μοναστηράκι Φερών και τυλίχθηκε στις φλόγες, με αποτέλεσμα να κινδυνέψουν οι επιβάτες, που σώθηκαν χάρη στην ψυχραιμία και την έγκαιρη αντίδραση του οδηγού, όπως μεταδίδουν οι ιστοσελίδες evros-news.gr και e-evros.gr.

Στο σημείο έσπευσαν 18 πυροσβέστες με έξι οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, οι οποίοι κατέσβεσαν την πυρκαγιά, ωστόσο το βαρύ όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς. Ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Σταμάτης Ντούμπας που βρέθηκε στο σημείο, έδωσε συγχαρητήρια στον οδηγό για την ψυχραιμία και την ακαριαία αντίδραση του. «Ευτυχώς ο οδηγός με την ψυχραιμία, την εμπειρία και την γρήγορη αντίδραση του να ανοίξει τις πόρτες, συνέβαλλε ώστε οι επιβάτες να κατέβουν γρήγορα και να μην πάθει κανείς το παραμικρό».

Το λεωφορείο εκτελούσε το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη-Ορεστιάδα, όταν σημειώθηκε το ασυνήθιστο περιστατικό. Όλοι οι επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους και ήδη ταξιδεύουν για τους προορισμούς τους με άλλο λεωφορείο.

Αυτό που έχει σημασία είναι ότι δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα και όλοι είναι καλά στην υγεία τους. Μπορεί να καταστράφηκε απ’ την φωτιά το λεωφορείο, αλλά σημασία έχει η ανθρώπινη ζωή και όχι τα σίδερα και οι λαμαρίνες«, τόνισε χαρακτηριστικά στο Evros-news.gr ο κ.Ντούμπας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ