Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Συνεχίζονται οι θανατώσεις ζώων στο Κριεκούκι(Συγκλονιστικό Βίντεο)

Συνεχίζονται οι θανατώσεις ζώων στις Ερυθρές.Σαν να μην πέρασε μια μέρα...σαν να μην έγινε ότι έγινε με τις μαζικές φόλες στα αθώα ζώα.Είναι απίστευτο που μετά απο τα τεκτενόμενα των προηγούμενων εβδομάδων,μετά τις δημοσιεύσεις μας που έγιναν θέμα στα μεγαλύτερα ΜΜΕ της χώρας σχετικά με την επικήρυξη του ενόχου-ων απο
τον σύλλογο προστασίας ζώων Ερυθρών(ΣΠΟΑΖΕ), επικράτησε τελικά η... αδράνεια...

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΠΟΑΖΕ-ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ-ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ ΖΩΟΥ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΕΙ



Καμία λύση μέχρι στιγμής για τα αδέσποτα!!
 Δηλαδή εδώ έχουμε ένα θέμα διαρκείας ,έχει συγκλονίσει η μαζική δολοφονία τόσων ζώων και λύση; μηδέν....τίποτα.. συν ότι μας ασκήθηκε και κριτική απο κάποιους γιατι "τολμήσαμε" να προτείνουμε να τοποθετηθούν (έστω προσωρινά) πινακίδες που θα υπενθυμίζουν τα βαριά πρόστιμα για εγκατάλειψη ζώου..(το κόστος για την τοποθέτηση πινακίδων είναι σχεδόν μηδαμινό!!)
 Υ.Γ:Φυσικά το θέμα είναι περίπλοκο και απαιτείται μελέτη για εξεύρεση λύσης..
Οι πινακίδες σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να υποκαταστήσουν ή να παρακάμψουν αυτά που πρέπει να γίνουν ώστε να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο.
Συνέχεια στο .newspull.gr/2018/05/blog-post

42 σχόλια:

  1. γιατι τα σκοτωνουνε ? αυτα τα ζωα δαγκωνουνε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στη Θήβα έχουμε ένα πιόνι δήμαρχο που έχει πιάσει μια καρέκλα και κοιμάται.Σε αντίθεση με όμορους Δήμους βλέπε Αλιάρτου-Θεσπιων που είναι υπερδραστήριος με ουσιώδες έργο και όχι φανφάρες.

      Διαγραφή
  2. εδώ στη θήβα πάντως υπάρχει πολύ καλή οργάνωση και φροντίδα τόσο για τα αδέσποτα όσο και για τους πολίτες , ο δήμαρχός μας φροντίζει να λειτουργούν όλα σωστά και να υπάρχει ταυτόχρονα και ο μεγαλύτερος δυνατός σεβασμός στα σκυλάκια από όλους μας , το ίδιο και οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου που βρίσκονται πάντα σε εγρήγορση για να αντιμετωπίσουνε τα προβλήματα που ανακύπτουνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ σε άλλη πόλη ζεις;Που απευθύνεσαι στους γιδοβοσκους?Ο δήμαρχος είναι άχρηστος και δε μπορεί να υπερασπιστεί τα δικαιώματα των πολιτών της Θήβας ούτε καν να συντηρήσει ο,τι καλό φτιάχτηκε στη Θήβα!Τώρα μόλις έκανα βόλτα στο κέντρο και ο πεζόδρομος είναι γεμάτος αυτοκίνητα!Αλβανία μας έχει καταντήσει!!!!!Να μη μιλήσω για το βιοκλιματικό πάρκο που έχει γίνει δρόμος!Τα σκουπίδια,οι γύφτοι ,το εργοστάσιο καύσης σκουπιδιων; Χάλι μαύρο και ο δήμαρχος τα τσιμπούσια στο νου του....

      Διαγραφή
    2. Δυο συμπερασματα.Ο αλλος ειναι με τον χαλιφη και εσυ με τον αλλον που θελει να μπει χαλιφης στην θεση του χαλιφη...

      Διαγραφή
    3. Επιφανειακά συμπεράσματα!Οποίος και να είναι δήμαρχος με όποιο κόμμα και αν κατεβαίνει,αν δεν τα κάνει καλά θα τα ακούει!Ούτε να πολιτευτώ με ενδιαφέρει ούτε να κάνω στείρα αντιπολίτευση.Να ζω σε μια πόλη ανθρώπινη ζητώ και εγώ και η πλειοψηφία.

      Διαγραφή
  3. Μιλάμε οτι τα παντα ειναι παρατημενα εκει περα..δεν ενδιαφερεται κανεις κ για τιποτα.σιγα μη δωσουν δεκαρα για τα ζωα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άξιοι της μοίρας τους τότε.Αφου είναι τόσο απολίτιστοι ας πάνε να ζήσουν στα σπήλαια.

      Διαγραφή
  4. Η θηβα ειναι μακραν ο καλυτερος δημος στη στερεα ελλαδα στον τομεα αυτον σπανια συναντας αδεσποτα στη πολη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε σε πιστευω.Το κριεκουκι καποτε μποτω να πω οτι ηταν ποιο προοδευμενο ακομα κ απο την θηβα..μετα την συνενωση των δημων κ τον περιφερειακο ειναι ερημα σημαδια σε ολους τους τομεις

      Διαγραφή
    2. Μακράν ο χειρότερος δήμος ή Θήβα και όσο και να γλείφεις το δήμαρχο δεν πείθεις κανένα!Όσοι βγαίνουμε στην πόλη καλά λόγια δεν ακούς από κανέναν για τον Νικολάου.Θαλασσα τα έχει κάνει παντού εδώ και επτά χρόνια.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ

      Διαγραφή
    3. 11:06 αδέσποτα εχει η θηβα? Περα απο το αν ειναι ο καλυτερος η ο χειροτερος δημος

      Διαγραφή
    4. Φυσικά και έχει αδέσποτα αλλά έχουμε έναν πολύ καλό φιλοζωικό σύλλογο που τα φροντίζει.Ο δήμαρχος κοιμάται!Οι εθελοντές και οι ευσυνείδητοι κάνουν όλη τη δουλειά.

      Διαγραφή
    5. Δεν κοιμαται ειναι ευφυης και εχει επιλυσει το προβλημα των αδεσποτων

      Διαγραφή
    6. Τίποτα δεν έχει λύσει!Ας είναι καλά οι εθελοντές του φιλοζωικου που ταιζουν,πάνε σε κτηνιάτρους και φροντίζουν τα ζώα.Την ευφυία που την είδες?Απλά θέματα π.χ την κυκλοφορία αυτοκινήτων στον πεζόδρομο δε μπορεί να ρυθμίσει!Ας είναι καλά οι εθελοντές που τον ξελασπωνουν αυτός δε κάνει τίποτε άλλο από το να ξεπουλαει τους πολίτες και να τρέχει από εκδήλωση σε εκδήλωση.Μηδενικο έργο τόσα χρόνια.

      Διαγραφή
    7. Οι δημαρχοι ειναι ολοι καλοι.βλεπουν το συμφερον του πολιτη και λειτουργουν αναλογα.οι πολιτες ψαχνονται συνεχεια για ρουσφετια και φαγοποτι

      Διαγραφή
    8. Αν ήταν καλοί όλοι όπως λες δε θα παραπονούνταν οι πολίτες ούτε ο Δήμος θα είχε έλλειμμα στα ταμεία του.Κατι ερπετά σαν εσένα που γλείφουν τον εκάστοτε δήμαρχο,τρώνε με δέκα μασέλες και ζητούν ρουσφετια.Και επειδή δεν είναι όλοι του επιπέδου σου καλύτερα να σιωπήσεις.Αυτα που λες δε στέκουν ούτε απευθύνεσαι σε ομοίους σου,απλά δεν πείθεις κανένα.

      Διαγραφή
    9. Τράβα στο Πυρί και στη Θίσβη να ρωτήσεις για τον αποτυχία δήμαρχο και κάνε μια βόλτα στην πόλη να ακούσεις βρισιμο και παράπονα για τα μούτρα του.Ξεπουλαει καθημερινά τους πολίτες θα σου πουν όλοι.Ειναι ανίκανος να δώσει λύση στο παραμικρό θα σου πουν αλλοι!Καλή κουβέντα δε θα ακούσεις.

      Διαγραφή
    10. ΓΕΝΙΚΑ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΚΟΜΑ...ΤΟΝ ΨΑΧΝΕΙ Η ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ ΤΙΣ ΜΕΤΑΜΕΣΟΝΥΚΤΙΕΣ ΩΡΕΣ..ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ

      Διαγραφή
  5. Αισχος και ντροπή για όσους σκοτώνουν αθώα ζωάκια επειδή οι ίδιοι έχουν ψυχολογικά άλυτα προβλήματα.Τη μαγκιά τους να τη δείξουν στους ανώτερους και όχι σε ανυπεράσπιστα ζώα.Ντροπιαζει όλους μας αυτή η ελεεινή συμπεριφορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποιες εναι οι συνεπειες για οποιον το εκανε ?γνωριζει κανεις ποσο θα φαει μεσα στο μπαλαουρο το τομαρι που το εκανε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 8.31. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΑ ΕΝΑ ΣΟΥ ΛΕΩ. ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΙΣ; ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΚΡΟΥΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΤΑΝ Ο ΥΠΟΨΥΦΙΟΣ ΤΟΥ; ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΜΟΡΥΧΕΙΟ ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΟΥ; ΚΑΙ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΗΝ γραφεις με κεφαλαια γιατι πιανεις χωρο βλαμη

      Διαγραφή
    2. 2.56 μμ δεν καταλαβαινω τι μου λες. Καταλαβαινω ομως οτι εχεις προσωπικα με τον άνθρωπο και επειδη δουλευω στο δημο αλιαρτου θεσπιων δε θελω να μου πεις. Βλεπω , ακουω και ξερω το έργο του δημαρχου οπως το ξερουν και οι αλιαρταιοι. Αυτα που λες κανα δυο περιεργοι τα λενε και γελανε ολοι μαζι τους.

      Διαγραφή
    3. Δουλευεις στο Δήμο και κάθεσαι και γράφεις ανώνυμα σχόλια στο διαδίκτυο? ποιος είσαι ρε?

      Διαγραφή
    4. ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ ?? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ? ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ Η ΣΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ? ΕΧΕΙΣ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ Η ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ? ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ.

      Διαγραφή
    5. ΜΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΜΑΡΙ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.

      Διαγραφή
    6. Αμα εσύ δουλεύεις στο δήμο Αλίαρτου εμένα κοτούλα να με χε. .εις. Λοιπόν κάτσε και κλώτσησε τα αβγά που δεν έσπασες. Κατάλαβες άρχοντα; Λοιπόν κλο κλο και μόκο.

      Διαγραφή
    7. έχεις μπει με το ασεπ ή όχι? τι ώρα πας για δουλειά το πρωί τι ώρα φεύγεις το μεσημέρι? πρέπει να έχεις αυστηρή ουδετερότητα σύμφωνα με το Σύνταγμα και να μην τοποθετήσε ότι ο ένας είναι καλός και ο άλλος κακός. να ασχολήσαι με τη δουλειά σου και όχι με κουτσομπολιά.

      Διαγραφή
    8. Αμα εισαι φασιστας ,εισαι και δεν το κρυβεις. Ερωτησεις ασφαλιτικες κανετε. Αν με ειχατε μπροστα σας θα μου βαζατε βραστα αυγα στη μασχαλη και θα ψαχνατε ταναλια για τα νυχια. Ντροπη σας φασισταρια.. Λοιπόν αφου η βλακεια σας και φασισμο σας ειναι στο κοκκινο θα σας βοηθησω να με βρειτε. Ειμαι απο το Πυρι και μενω εκει, η γυναικα μου ειναι απο το μουλκι, δουλευω σε επιχειρηση στο Δημο Αλιαρτου θεσπιων , εχω συγγενεις απο τη γυναικα μου στον Αλιαρτο και στο μαυρομματι , φερνω τα παιδακια μου στη φοβερη και μοναδικη παιδικη χαρα των κηπων και θαυμαζω το Δημαρχο και τους συνεφγατες του για τη φοβερη δουλεια που κανουν και ξερω και πολυ καλα κατι γραφικους τυπους σαν εσενα ταγματασφαλιτη, που γελαει μαζι τους ο κοσμος ολος. Καταλαβες φασιστα;

      Διαγραφή
    9. Ξεθυμάνες τώρα. ; Πάμε λοιπόν
      Η λέξη φασίστας είναι το δικό σου ζειν. Και το εφαρμόζεις εκεί που .. << εργάζεστε》κύριε άρχοντα
      Όνειρο γλυκά

      Διαγραφή
    10. Εχεις πολυ πλακα ρε φιλε και μαλλον και πολυ σοβαρο προβλημα. Αυτος που γραφει ανωνυμα και κανει δεκα απανωτές ερωτησεις σε αλλον ανωνυμο βριζοντας τον γιατι διαφωνει, ειναι φασίστας, χιτης , ταγματασφαλιτης, χουντικο αποβρασμα και κομπλεξικος ανθρωπος. Ελπιζω να μην αισθανεσαι και περήφανος για αυτο.

      Διαγραφή
  8. Οπως σφαδαζει ο ανυποπτος πεινασμενος σκυλακος που εφαγε την φολα ετσι να σφαδαζει και το υπουλο κτηνος που τις σκορπιζει και να μην ξεψυχαει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι καλος ανθρωπος που εισαι σιγουρα θα πας εκατο χρονων

      Διαγραφή
    2. Τα εχω υπερβει τα 100.
      Και ειμαι τοσο καλος, που αν τυχει και τον πιασω τον φονια θα του χωσω τις φολες του στο στομα να τις φαει.
      Για το παιδακι το ακουσες, που ηταν ετοιμο να φαει την φολα και το εσωσε τελευταια στιγμη περαστικος;

      Αγοράκι στο Αγρίνιο σώθηκε την τελευταία στιγμή από φόλα
      http://www.enikos.gr/society/574600/agoraki-sto-agrinio-sothike-tin-teleftaia-stigmi-apo-fola

      Διαγραφή
    3. Δεν μου φαινετε ουτε για πεινασμενος ουτε για ανυποπτος.

      Διαγραφή
    4. Εμενα μου φαινεσαι και υποπτος και βλακας...

      Διαγραφή
  9. Το σύμπαν θα του ανταποδώσει την κακία!Και σε αυτόν και στα παιδιά του.Τοση κακή ενέργεια πάνω του θα έρθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσεξε μην ερθει πανω σου καλε χριστιανε

      Διαγραφή
  10. Για να καταλαβουμε ποσο πισω ειμαστε και τι θα επρεπε κανονικα να προσφερουν η πως θα επρεπε να λειτουργουν ολοι οι δημοι ανεξαιρετως,θα επρεπε ολοι να ταξιδευσουμε στο εξωτερικο ωστε να διαπιστωσουμε την χαωδη διαφορα(σε ευρωπαικες πολεις-χωρια ιδιου πλυθησμου).η κουβεντα ειναι ανωφελη αναμεσα σε θεωρητικους και πρακτικους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πειτε του κριεκουκαιου να ερθει μια βολτα και στη θηβα ρε παιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ