Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

Έπιασαν επικίνδυνο κακοποιό στη Θήβα

Συνελήφθη αλλοδαπός στη Θήβα, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν σωρεία διωκτικών εγγράφων για τα αδικήματα της ληστείας, παράνομης οπλοφορίας – οπλοχρησίας και πρόκλησης σωματικών βλαβών


Συνελήφθη, χθες (09-05-2018) το βράδυ στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, ένας 40χρονος υπήκοος Ινδίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν:

Απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πειραιώς, με την οποία διατάσσεται η σύλληψη και προσωρινή του κράτηση, για τα αδικήματα της ληστείας κατά συναυτουργία, παράνομης οπλοφορίας – οπλοχρησίας και πρόκλησης σωματικών βλαβών (απλής & επικίνδυνης) κατά συναυτουργία.

Απόφαση του Β’ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιώς, με την οποία καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης (25) μηνών και χρηματική ποινή (500) ευρώ, για τα αδικήματα της παράνομης οπλοφορίας – οπλοχρησίας και πρόκλησης σωματικών βλαβών (απλής & επικίνδυνης).

Δύο (2) Εντάλματα σύλληψης του κ. Ανακριτή Δ’ Τμήματος Πλημμελειοδικών Πειραιώς, για το αδίκημα της ληστείας κατά συναυτουργία.

  Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ