Τρίτη 22 Μαΐου 2018

Αυτή είναι η μάνα 3 παιδιών που δολοφονήθηκε από τον άντρα της στα Τρίκαλα- Την έσφαξε μπροστά στα μάτια της κόρης τους - ΒΙΝΤΕΟ


Σοκ έχει προκαλέσει το άγριο φονικό στα Τρίκαλα. Η Βάια Γκάνια δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της, το μεσημέρι της Δευτέρας (21.05.2018) μέσα στο σπίτι τους και μπροστά στα μάτια της 14χρονης κόρης τους!

Ο 52χρονος μαχαίρωσε επανειλημμένα τη σύζυγό του στην κοιλιακή χώρα και εκείνη έπεσε νεκρή. Σημειώνεται, ότι η άτυχη γυναίκα είχε ζητήσει ασφαλιστικά μέτρα από τον σύζυγό της, αγρότη στο επάγγελμα.

Όπως είπαν γείτονες, το ζευγάρι είχε συχνούς καβγάδες, κυρίως εξαιτίας της ζήλειας του συζύγου της 45χρονης. Μάλιστα, τις τελευταίες εβδομάδας είχαν γίνει ακόμη πιο έντονοι…

Η Βάια Γκάνια ήταν νοσηλεύτρια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και μητέρα τριών παιδιών (μια έγγαμη κόρη 21 ετών, μια 14χρονης μαθήτριας και ενός 3χρονου αγοριού).

Επίσης, ήταν υποψήφια με τον συνδυασμό του δημάρχου Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου στο Τοπικό Συμβούλιο Γοργογυρίου, χωριό του άντρα της, στις εκλογές του 2014.
Σε βάρος του 52χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ