Κυριακή 24 Ιουνίου 2018

Με μεγάλη επιτυχία η δεύτερη μέρα του «13ου Αντιναρκωτικού Φεστιβάλ Νέων» στη Λιβαδειά

ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ (Ε.ΣΥ.Ν.)         Παράρτημα νομού Βοιωτίας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22 Ιουνίου στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης της Λιβαδειάς η δεύτερη μέρα του «13ου Αντιναρκωτικού Φεστιβάλ Νέων» που διοργάνωσε το παράρτημα Βοιωτίας του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών (Ε.ΣΥ.Ν.) σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας, το ΚΕΘΕΑ «ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ», το Κέντρο Πρόληψης «Πρόταση Ζωής» και την Ομάδα Γυναικών Λιβαδειάς (μέλος της ΟΓΕ).  
«Σ`ένα ζοφερό για τους νέους περιβάλλον, κάποιοι θέλουν να τους οδηγήσουν σε πλαστές διεξόδους μέσω των εξαρτήσεων. Θέλουν να τους οδηγήσουν στη φυγή από τα προβλήματα αντί της αντιμετώπισής τους, στην «κοπάνα» από τον πραγματικό κόσμο  αντί της αλλαγής του, στη μείωση των απαιτήσεων αντί της διεκδίκησης για την ικανοποίηση των αναγκών τους» τόνισε στην ομιλία του ο Ορέστης Παπαγιαννόπουλος, ψυχολόγος και  Γ.Γ. του ΕΣΥΝ πανελλαδικά.       
Ακολούθησε ροκ συναυλία με τα συγκροτήματα «The Rusty Crew» και «Old Machine Power» που ενθουσίασαν το νεανικό κοινό. Οι διοργανωτές προσέφεραν στα μέλη των συγκροτημάτων μπλουζάκια με το λογότυπο του Ε.ΣΥ.Ν. και το σύνθημα «ΝΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ, ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ», καθώς και αναμνηστικά για τη συμμετοχή τους.
 Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν στη Θήβα την Παρασκευή 29/6.     
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΗ ΦΥΓΗ
ΣΚΕΨΟΥ – ΟΝΕΙΡΕΨΟΥ – ΠΑΛΕΨΕ
ΠΕΣ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ