Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Καμένα Βούρλα: Συνέλαβαν 52χρονο για ασέλγεια σε ανήλικη



Νέο σοκ στη Φθιώτιδα με υπόθεση ασέλγειας - Κατηγορείται ότι χάιδευε σε απόκρυφα σημεία την κόρη φίλων του - Πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί την Τρίτη.

Περίπτωση ασέλγειας σε ανήλικο κορίτσι αναστατώνει από το απόγευμα της Πέμπτης (28/6) τη μικρή κοινωνία των Καμένων Βούρλων.

Μετά από καταγγελία μιας 14χρονης μαθήτριας με τη μητέρα της στο οικείο Τμήμα, συνελήφθη ένας 52χρονος ο οποίος διατηρούσε πολύ στενές φιλικές σχέσεις με την οικογένεια.

Σύμφωνα με την καταγγελία ο 52χρονος, ο οποίος είναι κι εκείνος πατέρας, φέρεται να θώπευε τη μικρή σε διάφορα επίμαχα σημεία του σώματός της κατά τη διάρκεια του χειμώνα του '16 - '17 όταν δηλαδή εκείνη δεν ήταν καν 13 ετών! Η μικρή επιβεβαίωσε μέσω της παιδοψυχολόγου που την εξέτασε τα παραπάνω και ακολούθησε η σύλληψη του φερόμενου ως δράστη για ασέλγεια σε ανήλικη.

Πραγματοποιήθηκε επίσης έρευνα στο σπίτι του 52χρονου, με τους αστυνομικούς να προχωρούν σε κατάσχεση σταθερού ηλεκτρονικού υπολογιστή και ενός λαπ-τοπ, καθώς και οποιασδήποτε ηλεκτρονικής συσκευής, που θα μπορούσε να περιέχει φωτογραφικό υλικό,  τα οποία και θα σταλούν για έλεγχο. Επιπλέον βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο όπλα τύπου φλόμπερ τα οποία ο 52χρονος δεν τα είχε δηλωμένα.

Ο 52χρονος οδηγήθηκε σήμερα το απόγευμα ενώπιον της Ανακρίτριας για να απολογηθεί, όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για την Τρίτη. Μέχρι τότε παραμένει κρατούμενος στο αστυνομικό μέγαρο της Φθιώτιδας.
lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ