Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Ξεκινούν οι εγγραφές στα ΚΔΑΠ του δήμου Aλιάρτου Θεσπιέων

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ
ΚΕΝΤΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ (ΚΔΑΠ) ΔΗΜΟΥ ΑΛΙΑΡΤΟΥ – ΘΕΣΠΙΕΩΝ

Με αφορμή τη νέα πρόσκληση για τη δράση «Εναρμόνιση Επαγγελματικής και Οικογενειακής  Ζωής 2018-2019», για πρώτη φορά θα λειτουργήσουν στο Δήμο μας ΚΕΝΤΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ (ΚΔΑΠ) σε τέσσερα δημοτικά σχολεία.
Πιο συγκεκριμένα, τα σχολεία στα οποία θα πραγματοποιηθεί η εν λόγω δράση, είναι τα εξής:
1ο Δημοτικό Σχολείο Αλιάρτου,
2ο Δημοτικό Σχολείο Αλιάρτου
Δημοτικό Σχολείο Θεσπιέων
Δημοτικό Σχολείο Μαυρομματίου
Η επιλογή των παραπάνω σχολείων, έγινε με τέτοιο τρόπο ώστε να εξυπηρετηθεί χωροταξικά το σύνολο των δημοτών του δήμου μας.
Οι ώρες δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών, είναι απογευματινές. Ο Δήμος Αλιάρτου - Θεσπιέων, στα πλαίσια της κοινωνικής του πολιτικής καλεί τις άνεργες μητέρες, τις εργαζόμενες στον ιδιωτικό τομέα ή τις αυτοαπασχολούμενες που έχουν παιδιά από 5 έως 12 ετών, να λάβουν μέρος στην πρόσκληση, υποβάλλοντας την αίτηση τους μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής στην Ε.Ε.Τ.Α.Α..
Στόχος του Δήμου μας, είναι να καλυφθούν όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά με voucher, προκειμένου να εξυπηρετηθούν πολλές οικογένειες, αλλά και να γνωστοποιήσει τις απαιτούμενες ενέργειες και τα δικαιολογητικά εκείνα τα οποία απαιτούνται για να ολοκληρωθεί  ορθά η διαδικασία υποβολής της αίτησης. Παράλληλα να παρέχουμε εκπαιδευτικές, αθλητικές και πολιτιστικές δράσεις υψηλού επιπέδου.
Θέλουμε με την νέα σχολική χρονιά να δημιουργήσουμε Πρότυπους χώρους Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης, όπου θα καλύπτουν το σύνολο των αναγκών των παιδιών του Δήμου μας, καθ’ όλη την διάρκεια του σχολικού έτους 2018 – 2019
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με δικαιολογητικά συμμετοχής – αιτήσεις – προθεσμία στις ιστοσελίδες www.eetaa.gr &  www.aliartos.gov.gr στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα και στο Δημαρχιακό Κατάστημα Αλιάρτου (Λεωφ. Αθηνών- Αλίαρτος). Επίσης οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 22683-50235 (κ. Λέτη Μαρίνα)
Ο Δήμαρχος
Γεώργιος Π. Ντασιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ