Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Δύο σημαντικά έργα του Δήμου Λεβαδέων στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων


Ο Δήμος Λεβαδέων υπέγραψε ήδη με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας την προγραμματική σύμβαση για τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση του Δημοτικού Σταδίου Λιβαδειάς. Με το έργο αυτό, προϋπολογισμού 330.000 ευρώ θα πραγματοποιηθούν παρεμβάσεις που σκοπεύουν να άρουν τα προβλήματα ούτως ώστε να καταστεί δυνατή η επανέκδοση της άδειας λειτουργίας του Σταδίου.
Επίσης,  στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης εντάχθηκε το έργο με τίτλο “Διατήρηση και επανάχρηση του βιομηχανικού κτιριακού αποθέματος Μύλου Παπαϊωάννου” συνολικού προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ, όπου θα ιδρυθεί το Μουσείο Υδροκίνησης.
Η Δήμαρχος Λεβαδέων ευχαριστεί τον Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης, κ. Αλέξανδρο Χαρίτση για την ένταξη των δύο έργων στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Κώστα Μπακογιάννη για την άριστη συνεργασία.    

4 σχόλια:

  1. Καλημέρα!
    Μην τα ξαναλέμε. Δεν ισχύει ο όρος δημοτικό στάδιο.
    Είναι το στάδιο που πληρώνουν οι δημότες αλλά εκμεταλλεύεται ο ιδιώτης(ιδιοκτήτης Λεβαδειακού) και όταν δεν το χρειάζεται μας επιτρέπει να λαμβάνουμε μέρος σε κάτι....Άρα όχι η δήμαρχος ο Κομπότης έπρεπε να ευχαριστεί τον Υπουργό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε πονάει πολυ ο λεβαδειακός ε????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο δήμος μου με πονάει κολλητέ όχι ο Λεβαδειακός. Ούτως ή αλλιώς το Λεβαδειακός γεμίζει δε γεμίζει ένα πούλμαν.. Απλά υπάρχεται για να μην τρέφεις αυταπάτες.. Αλλά το γήπεδο που πληρώνεις και εσύ έπρεπε να πονάει και εσένα..
      Γύρνα στο μαντρί σου τώρα για σανό!

      Διαγραφή
  3. Οχι φίλε μου απο το σχόλιο σου αυτό φαίνεται ότι δε σε νοιάζει ο δήμος ούτε το γήπεδο που πληρώνεις....βγάζεις το κόμπλεξ σου για την ομάδα κ μόνο!!!!Και επειδή μίλησες οπαδικά και για κόσμο φαίνεται ποιός είναι το πρόβατο!!!Και αυτο αναιρεί φυσικά το πόνο σου για το δήμο και τα δημοτικά τελη που υποτίθεται σε πονάνε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ