Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Συγχαρητήρια Δημάρχου Λεβαδέων σε ΑΚΟΛ και Αναγέννησης Λιβαδειάς για τις νέες διακρίσεις τους


Η Δήμαρχος Λεβαδέων κα Γιώτα Πούλου και o πρόεδρος της Αθλητικής Επιτροπής κ. Σωτήρης Καρβούνης, συγχαίρουν τους αθλητές του τμήματος στίβου του Α.Κ.Ο.Λ, για τις νέες διακρίσεις τους, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων- Νεανίδων που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Ιουνίου στην Κατερίνη.

Ειδικά συγχαίρει τους αθλητές,  Αλέξανδρο Μπαλτσιώτη για το χρυσό μετάλλιο στα 800μ,  Κατιάνα Πέτσα για το χρυσό μετάλλιο στα 400μ, την ομάδα αγοριών (Αιγινίτη Νίκο, Μπενέτο Σπύρο , Παπαδόπουλο Θύμιο και Μπαλτσιώτη Αλέξανδρο ) για το χρυσό μετάλλιο στα 4Χ400μ  και τον Νίκο Αιγινήτη για το χάλκινο μετάλλιο στα 400μ.

Η χρονιά κλείνει με τον καλύτερο τρόπο για τον σύλλογο, με σημαντικές διακρίσεις που αντανακλούν την εξαιρετική δουλειά που γίνεται. Συγχαρητήρια αξίζουν και στην τεχνική ηγεσία, το Διοικητικό Συμβούλιο, τους φίλους και υποστηρικτές του συλλόγου και φυσικά στις οικογένειες των αθλητών. 

Καλή συνέχεια στο επίπονο έργο σας και πάντα επιτυχίες.
Η Δήμαρχος Λεβαδέων κα Γιώτα Πούλου και o πρόεδρος της Αθλητικής Επιτροπής κ. Σωτήρης Καρβούνης, συγχαίρουν την ομάδα  Badminton της Αναγέννησης Λιβαδειάς, για τις νέες διακρίσεις της, αυτή τη φορά στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Badminton U13 που ολοκληρώθηκε στην πόλη του Πύργου την Κυριακή 24-6-2018.
Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που συμμετείχαν και ειδικά στους αθλητές Περγαντίνα Κωνσταντίνο και Μπαμπλέκο Αναστάση που πήραν το χρυσό μετάλλιο στο διπλό, και  Σακελλαρίου Ηρακλή και Λαμπίδη Ναταλία που κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στο μικτό.
Η χρονιά κλείνει με θετικό πρόσημο για την ομάδα και αυτό ευχόμαστε να τους δώσει την δύναμη για μια ανάλογη συνέχεια γεμάτη επιτυχίες. Καλό καλοκαίρι σε όλους τους αθλητές και σε όλους όσους στέκονται ακούραστα στο πλευρό τους.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ