Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Στα μονοπάτια των θεών του Ολύμπου οι "Αλιαρτίστας" ΦΩΤΟ

Στα μονοπάτια των θεών του Ολύμπου και στη μαγεία του Olympus Marathon!
Ενας ακόμη αγώνας για τους Aliartistas! Ο πιο δύσκολος,ο πιο συναρπαστικός! Oι Aliartistas ανέβηκαν ψηλά! Περπάτησαν,έτρεξαν,σκαρφάλωσαν στα μονοπάτια και στις πλαγιές του Ολύμπου! Όλυμπος : ο οίκος των θεών! Με το Πάνθεον,το σημείο συνάντησης των θεών! Και το Στεφάνι,με το θρόνο του Δία! Με τις Πιερίδες Νύμφες και τις νεράιδες! Οι Βαγγέλης Αρβανίτης,Χρήστος Κόκκαλης,Γιώργος Τσιώλης,Γιώργος Αργύρης,Δημήτρης Βούρλος συμμετείχαν σε έναν ξεχωριστό αγώνα 44χλμ και έδωσαν μια μάχη πέρα από τα λογικά ανθρώπινα όρια! Ανέβηκαν σε υψόμετρο 2780μ και περπάτησαν κοντά στα σύννεφα και το γαλάζιο του ουρανού.. Με θέληση,υπομονή,σωματική και ψυχική δύναμη!
Την επόμενη 24 Ιουνίου ημέρα Κυριακή,στην <<Κόψη των Αετών>>,αγώνας 14χλμ στο φαράγγι του Ενιπέα,συμμετείχαν με τα χρώματα των Aliartistas οι Δήμητρα Μανώλογλου και Παναγιώτης Ζαρκαδούλας.
Στους πλημμυρισμένους δρόμους λόγω ισχυρής βροχόπτωσης της φωταγωγημένης Αθήνας,έτρεξε πρός το μέλλον με τόπο εκκίνησης το Καλλιμάρμαρο(SNF RUN 2018),το βράδυ του Σαββάτου 23 Ιουνίου,η υπόλοιπη παρέα Σπυριδούλα Παλαντζά,Πέγκυ Παπακωνσταντίνου,Ελένη Μωραίτη,Μαρία Δρίτσα,Γιώργος Αραπίτσας,Γιώργος Ζυγογιάννης,Δημήτρης Τριανταφύλλου,Παρασκευάς Τριανταφύλλου,Τάσος Σταμούλης. Τα φωτεινά βραχιολάκια της διοργάνωσης τους βοήθησαν να βρούν τον δρόμο προς το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος διανύοντας μια διαδρομή 10χλμ.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους!

Επόμενο ραντεβού θα ανακοινωθεί σύντομα!
#Aliartistas




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ