Σάββατο 14 Ιουλίου 2018

Ευχαριστήριο Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Θεσπιών

O Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου Θεσπιών με την ευκαιρία της λήξης της σχολικής  χρονιάς , αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει ολόψυχα
α/ Την «Σωληνουργεία Κορίνθου Α.Ε» και τον Διευθυντή της Γκότση Βασίλειο γιατί για άλλη μια χρονιά προσέφεραν προς το σχολικό μας συγκρότημα οτιδήποτε του ζητήθηκε για τον εξοπλισμό του σχολείου μας.
β/Την εταιρεία «RAVENNA A.E» γιατί μας προσέφερε τα πλακάκια και τις κόλλες πλακιδίων για την ανακαίνιση των τουαλετών του σχολείου μας.
Επίσης για όσα έγιναν και αναφέρθηκαν την βραδιά που πραγματοποιήθηκε η ετήσια καλοκαιρινή σχολική εορτή έχουμε να δηλώσουμε ότι όπως ορίζει και ο νόμος , υπεύθυνος για την πραγματοποίηση της εορτής είναι η Διεύθυνση του Σχολείου. Ο σύλλογος μας είχε αναλάβει την μεταφορά των καρεκλών, τον φωτισμού του χώρου, την πληρωμή της μικροφωνικής, τα δώρα που πήραν οι μαθητές, τα δώρα των δασκάλων καθώς και τα γλυκίσματα που προσφέρθηκαν στους γονείς και στους συγγενείς των παιδιών.
Τέλος για την διετία 2015-2017 είμαστε περήφανοι για το έργο που παρήχθη και την συνεργασία που είχαμε με την Διεύθυνση του σχολείου μας όπου έγιναν πολλά έργα, πολλές εκδηλώσεις και όπου οι σχέσεις  μεταξύ Διευθυντή –Δασκάλων –Γονέων –Μαθητών και της τοπικής κοινωνίας ήταν άψογες.
Ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ