Τρίτη 7 Αυγούστου 2018

Απανωτά χτυπήματα και συλλήψεις από την Ασφάλεια Θήβας στους εμπόρους ναρκωτικών


Είχε κάνει το σπίτι του σούπερ μάρκετ ναρκωτικών! 
Όλα τα είδη ναρκωτικών σε σπίτι 65χρονου - Νέα υπόθεση στο φως από την Ασφάλεια Θηβών - 123 υποθέσεις και 150 συλλήψεις μόνο στη Βοιωτία!
Την ώρα που παρουσιαζόταν στη Λαμία η υπόθεση ναρκωτικών που αποκαλύφθηκε από την Ασφάλεια Θηβών στον Αυλώνα Αττικής με τη σύλληψη 51χρονου και την κατάσχεση 287 δενδρυλλίων κάνναβης και 11,925 κιλών ακατέργαστης κάνναβης, αστυνομικοί του ίδιου Τμήματος προχωρούσαν σε σύλληψη 65χρονου Έλληνα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση - αξιοποίηση στοιχείων, διενεργήθηκε νομότυπη έρευνα στο σπίτι του στην Αττική, όπου βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:
•  17  κιλά &  619,2  γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,

•  739  γραμμάρια ηρωίνης,

•  686  γραμμάρια μεθαδόνης,

•  57  γραμμάρια κοκαΐνης,

•  230  δισκία φαρμακευτικών σκευασμάτων, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή,

•  2  τρίφτες κάνναβης,  2  ηλεκτρονικές ζυγαριές &  1  καντάρι,

• το χρηματικό ποσό των  3.560  ευρώ και  2  κινητά τηλέφωνα.
  Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Πρέπει να σημειωθεί ότι, κατά το πρώτο επτάμηνο του 2018, οι Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, διαχειρίστηκαν 123 υποθέσεις ναρκωτικών και συνέλαβαν, για την εμπλοκή τους σε αυτές, συνολικά 150 άτομα.

Πέραν της φυτείας που εντοπίστηκε πρόσφατα στην περιοχή του Αυλώνα Αττικής, θυμίζουμε ότι τον περασμένο Μάιο είχε εντοπιστεί στην περιοχή του Νεοχωρακίου Θηβών Βοιωτίας, φυτεία με 3.700 οπιούχα φυτά υπνοφόρου μήκωνος («παπαρούνες») και είχαν συλληφθεί οι τέσσερις αλλοδαποί καλλιεργητές της φυτείας.


2 σχόλια:

  1. 600χρονια φυλακή καταστρέφει κόσμο και προπάντων τα παιδιά μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στον κο Τρικαλιτη και στο κο Κακούρη , χρόνια τώρα κάνουν με επιτυχία αυτή την δουλειά . Ας τα βλέπουν αυτά κάποιοι που τους βρίζουν για τους γυφτους . Συνέχισε κύριε διευθυντά , συνέχισε κύριε αστυνόμε , υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που αναγνωρίζουν την δουλειά σας !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ