Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Κριεκούκι:Τα ''μόνιμα παρκαρισμένα'' Ι.Χ. συνεχίζουν το καθημερινό ''πάρτυ'' στην αγορά του χωριού!

 Από newspull.gr
Την Κυριακή(26/8/18) το βράδυ περάσαμε μέσα απο την αγορά του Κριεκουκίου και συγκεκριμένα στην πλατεία Σταμούλη είχε μια εκδήλωση.Ως εδώ καλά ,μάλιστα συμφωνούμε και εμείς για το είδος και  το συγκεκριμένο θέμα της εκδήλωσης.
Το δικό μας ζητούμενο την δεδομένη στιγμή ήταν η ολιγόλεπτη στάση με αυτοκίνητο έχοντας τα αλάρμ  αναμμένα,ώστε να κάνουμε μια αγορά σε συγκεκριμένο κατάστημα.
Ο δρόμος δεξιά και αριστερά ήταν ένα τεράστιο πάρκινγκ μάλιστα ίσα ίσα που περνούσε ένα μόνο αυτοκίνητο την κάθε φορά για την άνοδο ή την κάθοδο.Να σημειώσουμε ότι λόγω  τέλους Αυγούστου/διακοπών,υπήρχε έντονη κίνηση οχημάτων που επέστρεφαν στην Αθήνα.Αποτέλεσμα,να δημιουργηθεί για μια ακόμη φορά πρόβλημα στην κίνηση των οχημάτων.
Η νοοτροπία βάζω το καλογυαλισμένο μου όχημα μπροστά μου ώστε να το θαυμάζω πρέπει να λάβει ένα τέλος.
Άλλωστε τα ''μόνιμα παρκαρισμένα'' ιχ θέμα με το οποίο έχουμε ασχοληθεί αρκετές φορές (όπως και άλλας sites) Δείτε ΕΔΩ  δημιουργούν σοβαρό πρόβλημα στην εικόνα και την οικονομία του χωριού σε καθημερινή βάση.
Καμία προόδος και κανείς δεν έχει ασχοληθεί  με το θέμα.
Πρέπει να δούμε το ζήτημα σοβαρά..προτείνω ξήλωμα πινακίδων σε καθημερινή βάση(εκτός οχημάτων για τα καταστήματα)μέχρι να βάλουμε μυαλό!
Στήσαμε την προτομή του ανθρώπου που γκρέμισε το σπίτι του ώστε να γίνουν δρόμοι-Πανούσης Γκιόκας.Εμείς λοιπόν μπροστά ακριβώς σε αυτή την προτομή ''στήνουμε'' τα αυτοκίνητά μας ώστε να εμποδίζουμε τους άλλους... τι να πει κανείς...

6 σχόλια:

  1. Ξέρετε να δίνετε εσείς δυναμικές λύσεις,αν κρίνουμε από τα αδέσποτα.Οποτε δυναμίτη σε όποιον παρκάρει δεξιά αριστερά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην βαζουμε ολους στην ιδια κατηγορια γιατι κινδυνευουμε να γινουμε εμπαθεις.Δεν μιλα ουτε ο αρθρογραφος για ολόκληρο τον πληθυσμο του χωριο και θα τους βαλεις στην σουμα ολους εσυ? Ασε ρε μεγαλε

      Διαγραφή
  2. Πολιτισμός φίλοι μου από Κριεκουκι!Δώστε φολες στα αυτοκίνητα να ησυχασετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τα παντα αγαπητοι μου φιλοι εχουν εξηγηση τιποτα δεν μενει ανεξηγητο..και μην ακουτε τι σας λενε. Ολα τα χωρια της Βοιωτιας εχουν το παρατσουκλι τους. π.χ. τους Καπαρελαίους τους αποκαλουν "κουτσούς" επειδη στην κατοχη ετρωγαν λαθουρι με αποτελεσμα να στραβωνουν τα ποδια τους. τους Πλαταιεις τους αποκαλουν "δικηγόρους" γιατι παραμυθιαζουν τον κοσμο. Τους Κριεκουκέους "γαιδούρια" διοτι την δεκαετια του 50 ειχαν γινει πολλα τροχαια ατυχηματα παρασυρσης πεζων απο διερχομενα φορτηγα καθοτι βαδιζαν στην μεση του δρομου και δεν χρησιμοποιουσαν τα πεζοδρομια. Τους ειπαν "γαιδουρια" οχι για αλλον λογο αλλα επειδη βαδιζαν στην μεση του δρομου. Αυτο συνεχιζετε δυστυχως μεχρι σημερα αλλα με αλλη μορφη καθοτι τα φορτηγα εχουν παρακαμφθει. Τι να κανουμε τωρα παθογενειες δεκαετιων δεν αλλαζουν ευκιολα. θα ηταν βεβαια μια λυση η πεζοδρομηση τησ αγορας αλλα τοτε θα επελθει το τελος.
    υ.γ. οταν εγινε ο δρομος παρακαμψης των φορτηγων εστριψα να βαλω βενζινη στον μπαρμπα κωστα το "Βάππα" (ζουσε τοτε). τον ρωτησα σχετικα πως βλεπει τα πραγματα και μου απαντισε: "κωστακη, εφυγε ο δρομος παει το κρεκουκι, πεθανε". Μια ματια σημερα οταν διερχεσαι την αγορα επιβεβαιωνει το Βάπα. Πλρης βουβαμαρα, ουτε περιπτερο δεν εχει πια. Και οταν ρωτησα που θα βρω τσιγαρα μου ειπαν: "στα κοκλα φιλε στην πλατεια εχει απ ολλα και μενει ανοιχτα μεχρι τις δωδεκα την νυχτα! αυτά:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλα δεν υπαρχει ανθρωπος να αγαπαει τον τοπο του εκει περα? Στην κολοπετεινιτσα πας και ειναι τουριστικο μερος...

      Διαγραφή
  4. Δυστυχως φοβαμαι οτι αν βρεθουν αντιστοιχα blog με τολμη να παρουσιαζουν τα πραγματα οπως ειναι και οχι μονο να αναμασουν τα δελτια τυπου το 90% με 95% της Αττικοβοιωτίας βγαινει off

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ