Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-Υπάρχει ιδιωτική παραλία στο Σαράντι;;;


Kαταγγελία στο permisospress,από τον σύμβουλο της Τ.Κ.Χωστίων Δέδε Σεραφείμ,για τη συμπεριφορά των υπευθύνων κάμπινγκ-λέγοντας προς τους λουόμενους πως πρόκειται για "ιδιωτική παραλία".
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Βρισκόμαστε στο νοτιδυτικό σημείο της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος της Π.Ε.  Βοιωτίας του Δήμου Θηβαίων της Δ.Ε. Θίσβης στην Τοπική Κοινότητα Χωστίων με την ωραιότερη παραλία κατα πολλούς, στο Σαράντι στον Κορινθιακό κόλπο.
θα ήθελα να απευθυνθώ προς όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες ,προς όλους τους αρμόδιους φορείς αλλά  και στον αρμόδιο Εισαγγελέα για ενα φαινόμενο που παρουσιάζεται στην παραλία μας.
Συγκεκριμένα στο ανατολικό σημείο της παραλίας Σαράντι που ονομάζεται ΣΚΕΦΕΡΙ υπάρχει ενα κάμπινγκ ιδιοκτησιας Κυριαζή Σωτηρίας- Κυριαζή Λουκά,που καταρχήν δεν γνωρίζουμε αν πληρεί τς προϋποθέσεις για κάμπινκ και  επίσης δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει άδεια για κάμπινιγκ.
Η ιδιοκτησία Κυριαζή Σωτηρίας- Κυριαζή Λουκά όπου υπάρχει το κάμπινκ συνορεύει βορείως με άλλους ιδιοκτήτες κτημάτων, δυτικώς  με ρέμα, νοτίως με θάλασσα, και ανατολικώς με δασική έκταση.
Το φαινόμενο που παρουσιάζεται είναι το εξής:
Νοτίως προς την θάλασσα στον αιγιαλό και στην αιγιαλίτιδα ζώνη υπάρχουν ξαπλώστρες, βάρκες, σχοινιά και άλλα, με αποτέλεμα οι λουόμενοι να μην νιώθουν οτι μπορούν να παίρνουν το μπάνιο τους ελεύθερα και  μάλιστα βγαίνοντας κατα διαστήματα κάποιος Κύριος μεσα απο το κάμπινγκ σαν εργαζόμενος ο οποίος ισχυρίζεται οτι είναι φίλος των ιδιοκτητών Κυριαζή Σωτηρίας- Κυριαζή Λουκά και η καταγωγή του είναι απο το Λαύριο ,να απευθύνεται προς τους λουόμενους και να αναφέρει οτι η παραλία ειναι ιδιωτική.
Το γεγονός αυτό έλαβε χώρα και τώρα τελευταία όταν ο εν λόγω Κύριος απευθυνόμενος προς μια Κυρία η οποία είχε μια διένεξη με μια άλλη Κυρία , αν θα έπρεπε ο σκύλος της να μπει στην θάλασσα ναι η όχι (ο νόμος είναι σαφής) λέγοντας οτι ¨ η παραλία Κυρία μου είναι ιδιωτική¨. (Τα ονόματα των ως άνω είναι στην διάθεση σας. )
Σύμφωνα με τα ανωτέρω θα ηθελα να ρωτήσω.
1. Μπορούμε να μάθουμε πότε αγοράστηκε η παραλία και πόσο;
2. Τι πρέπει να κάνει ένας λουόμενος όταν ο σκύλος κάποιου συμπολίτη μας μπαίνει στην θάλασσα;
3. Απευθυνόμενος στην δασική υπηρεσία όπου εβρίσκεται ανατολικώς η ιδιοκτησία Κυριαζή Σωτηρίας- Κυριαζή Λουκά, η  δασική έκταση  εχει καταπατηθεί ναι η όχι;
Διότι μεταξύ δασικής έκτασης και ιδιοκτησίας Κυριαζή Σωτηρίας- Κυριαζή Λουκά, υπήρχε μονοπάτι-δρόμος οπου σήμερα υπάρχουν σκηνές.
Τέλος θα ήταν χρήσιμο να σημειώσω εδώ οτι στην παραλία Σαράντι υπάρχει σχεδιάγραμμα περί αιγιαλού και αιγιαλίτιδας ζώνης δημοσιευμένη στην εφημερίδα της κυβέρνησης δηλαδή είναι νόμος πλέον του κράτους και πιστεύω οτι οι απαντήσεις που θα πάρουμε θα είναι σαφείς και τεκμηριωμένες.

Ο ΠΛΕΙΟΨΗΦΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΧΩΣΤΙΩΝ 

ΔΕΔΕΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ



21 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Και τοτε ποια ειναι η αληθεια;Γνωριζεις καθολου απο Σαραντη;

      Διαγραφή
    2. Και τοτε ποια ειναι η αληθεια;Γνωριζεις καθολου απο Σαραντη;

      Διαγραφή
  2. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΨΕΜΑ.ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν υπαρχουν ιδιωτικες παραλιες χρονια καναμε μπανιο στο Σκεφρι κανεις δεν ενοχληθηκε. Αυτοι απο που ξεφυτρωσαν: αυτοι ειναι παρανομοι. Η παραλια ανήκει σε όλους!!! Παμε Σκεφρι τωρα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τράβα δε σε εμπόδισε κανεις!! Πριν πίστεψετς οτιδήποτε εξακριβώσετε το μόνοι σας!!

      Διαγραφή
  4. Ανακρίβιες,λασπολογία και προσωπικα συμφεροντα εξυπηρετουνται πισω απο αυτη την καταγγελια ,επαληθευστε τα στοιχεια και υστερα κινηθητε κατα και δε δημοσιως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μηπως εισαι του παρανομου καμπινγκ γι αυτο βγαινεις και ανωνυμος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σε αυτά που αναφέρονται είναι ψευδεί . Όσο γα μένα δεν εχω αντιμετωπιση τίποτα από όλα αυτα πού αναφέρθηκε απο την εν λόγο κυρία. Το τη υποθηκε στην διένεξη μεταξυτους δεν γνωρίζω αν υπάρχει προηγούμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΝΟ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 15 ΧΡΟΝΙΑ.ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ?Ο ΔΡΟΜΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ.ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟΣ ΚΥΡΙΕ ΔΕΔΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΨΙΑΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΕΧΘΕΣ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ!!!!????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΟΕΟ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η παραλία Σκέφρι υπήρξε πριν από την εγκατάσταση του κατ ευφημισμόν κάμπινγκ από τις ωραιότερες στο Σαράντι. Πρέπει να εξετασθεί αν η άθλια αυτή εγκατάσταση έχει άδεια λειτουργίας, και αν όχι να κλείσει. Επίσης να κληθεί Υγειονομική Υπηρεσία να διαπιστώσει το απέραντο σκουπιδαριό που επικρατεί εκεί και την έλλειψη κατάλληλης υποδομής, και να λάβει μέτρα.Επιπλέον μεταξύ του κτήματος και της παραλίας έχουν στρώσει δρόμο, ο οποίος έχει περιορίσει την παραλία με τα βότσαλα σε βαθμό να μην χωράει να ξαπλώσει κάποιος που βγαίνει από το μπάνιο του στη θάλασσα. Με αυτές τις συνθήκες η παραλία έχει γίνει απαγορευτική για κάποιον εκτος κάμπινγκ που έχει στοιχειώδη αίσθηση καλαισθησίας και καθαριότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ. ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΟΙ ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΕΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΕΛΙΚΑ ΔΕ ΜΑΘΑΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΤΕ!! ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΧΩΡΟΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΑΚΟΜΑ!!! ΜΗΠΩΣ ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΝΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ?? ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΧΛΟΥΣΕ ΤΕΛΙΚΑ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ