Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018

Οι «ισχυρές» κυρίες της Βοιωτίας!


Το πλαφόν που προβλέπει ο «Κλεισθένης» για τη συμμετοχή γυναικών στα ψηφοδέλτια, μπορεί να έχει δημιουργήσει προβλήματα σε πολλές περιοχές της χώρας, το σίγουρο είναι ότι σε μία περιοχή και συγκεκριμένα στη Βοιωτία, το «ασθενές φύλο» έχει ιδιαίτερη εκπροσώπηση.

Η Αντιπεριφερειάρχης της ΠΕ Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά φέρεται να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για το δημαρχιακό θώκο της Λιβαδειάς, υποψηφιότητα που όπως και πολλές άλλες που προέρχονται από το συνδυασμό Μπακογιάννη δεν ανακοινώνονται πριν ο επικεφαλής της παράταξης «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ στην καρδιά της Ελλάδας», ανακοινώσει την κάθοδό του στο Δήμο Αθηναίων. Υπάρχουν πιέσεις όμως και για την Περιφέρεια στην περίπτωση αυτόνομης καθόδου του ΚΙ.ΝΑΛ..

Στο Δήμο Λιβαδειάς βέβαια υπάρχει η Δήμαρχος Γιώτα Πούλου, που δεν ξέρουμε αν θα την ενδιέφερε η περίπτωση της Περιφέρειας. Το περιεχόμενο της πρόσφατης συνάντησης με τον Πάνο Σκουρλέτη για να ανοίξουν όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην Κεντρική Ελλάδα, τα χαρτιά τους, δεν έγινε γνωστό με λεπτομέρειες.

Υπάρχει όμως και μία ακόμη κυρία που αποτελεί «μήλον της έριδος» από όλους τους χώρους για ένταξη σε ψηφοδέλτιο. Είτε είναι αυτοδιοικητικό είτε ακόμη - ακόμη και βουλευτικό!

Αναφερόμαστε στην δυναμική επιχειρηματία της περιοχής, Βασιλική Κατσιμίχα – Κοροπούλη. Η κα πρόεδρος, όπως έγινε γνωστή στο Πανελλήνιο, όταν ανέλαβε τον ΑΟ Θήβας, πολιορκείται στενά για κάθοδο τις Αυτοδιοικητικές εκλογές, αφού αποτελεί "βαρύ χαρτί" για όποιον εξασφαλίσει την συμμετοχή της.

Αν και βρισκόμαστε οκτώ γεμάτους μήνες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές (που είναι οι μόνες με προγραμματισμένη ημερομηνία) εν τούτοις οι συζητήσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, οπότε λίγο υπομονή και στις αρχές Οκτωβρίου θα υπάρξουν ανακοινώσεις που θα προκαλέσουν εκπλήξεις.
Mε πληροφορίες από το lamiareport.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ