Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018

Σε τρία μέτωπα και βάθρο οι Αλιαρτίστας!!! Φωτογραφίες

Σε τρία μέτωπα και βάθρο οι Αλιαρτίστας τη Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου!
Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε στην Αράχωβα ο ομώνυμος ημιορεινός αγώνας «trail» όπου δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι «Αλιαρτίστας». Οι δρομείς μπορούσαν να επιλέξουν ανάμεσα σε τρεις διαφορετικές διαδρομές 6χλμ., 11χλμ. και 21χλμ. ανάλογα με τα γούστα τους ή τις αντοχές τους ενώ πραγματοποιήθηκε και αγώνας 1000μ. για τους μικρότερους του είδους..
 Οι τρεις διαδρομές είχαν δρομική ποικιλία αφού εναλλάσσονταν στα γραφικά στενά της Αράχωβας, σε άσφαλτο, τσιμεντόδρομους , μονοπάτια αλλά και δασικούς δρόμους.. Σε κάθε περίπτωση η εκκίνηση και ο τερματισμός ήταν στο Γυμνάσιο της Αράχωβας όπου ειδικά για τον τερματισμό ανυπομονούσαμε να φτάσουμε! Η υποδοχή θερμή με μουσική και τοπικά εδέσματα.. Συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες Γιώργο Καλαμπαλίκη, Γιώργο Ζυγογιάννη, Πέγκυ Παπακωνσταντίνου, Ελένη Μωραΐτη και Μαρία Δρίτσα και διπλά συγχαρητήρια στην Ελένη μας που κατέκτησε την πρώτη θέση στην γενική γυναικών και στην κατηγορία της.
Την ίδια μέρα τέσσερις Αλιαρτίστας συμμετείχαν στον Ιστορικό ημιμαραθώνιο "Στα ιχνη της ιεράς οδού" Θησείο-Ελευσίνα. Η συμμετοχή ξεπέρασε τους χίλιους και οι Αλιαρτίστας εκπροσωπήθηκαν απο την Σπυριδούλα Παλαντζά που παρα την μεγάλη συμμετοχή βρέθηκε παλι στις πρώτες θέσεις και βρίσκεσαι σε πολύ καλή κατάσταση εν όψει του Κλασικού Μαραθωνίου. Ακολούθησαν με πολύ καλά πλασαρισματα στην τελική κατάταξη ο Σταματης Καρασσάβας, ο Γιώργος Αραπίτσας και ο Κώστας ο Μάρρας.
Ξημερώματα Κυριακής άλλα δύο μέλη της ομάδας μας Δήμητρα Μανώλογλου και Παναγιώτης Ζαρκαδούλας πραγματοποίησαν ανάβαση Κορομήλι Αλυκής κατακτώντας άλλη μια κορυφή με όμορφες εικόνες και απίστευτα συναισθήματα. 
Επόμενο ραντεβού στης 16 Σεπτεμβρίου στην Υπάτη Φθιώτιδας, όπου η ομάδα μας με πολυπληθή συμμετοχή θα πάρει μέρος σε μια απο τις πολλές διαδρομές του 12ου Ορεινού Μαραθωνίου Οίτης Ηρακλής 《Ελλέβορος 16,2χλμ》!
#Aliartistas


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ