Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018

Μετά από 24 ημέρες βρέθηκε νεκρός ο 84χρονος από τα Κούκουρα



Βρέθηκε το πρωί σε απόκρημνη και δύσβατη περιοχή,  κοντά στην κορυφή του Ελικώνα ο 84χρονος από  την Αγία Άννα (Κούκουρα) Λιβαδειάς.

Σε μια απόκρημνη πλαγιά του Ελικώνα βρέθηκε από τον ιδιοκτήτη του κοπαδιού, που ειχε βγάλει για βοσκή ο άτυχος 84χρονος Νίκος Πούλος, που είχε εξαφανιστεί την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου στο ορεινό όγκο του Ελικώνα.

Στο σημείο έχουν σπεύσει πυροσβέστες από τη Λιβαδειά, αλλά και η ορειβατική ομάδα της 7ης ΕΜΑΚ, αφού είναι δύσκολη η ανάσυρση της σορού του άτυχου 84χρονου.

Έψαχνε όλο το χωριό - Γιατί δεν τον έβρισκαν

Όταν εξαφανίστηκε, Πυροσβέστες του Τοπικού Κλιμακίου, η Κυνοφιλική Ομάδα της 7ης ΕΜΑΚ, μαζί με δεκάδες εθελοντές όλων των ηλικιών από το χωριό χτένισαν όλη την περιοχή, χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα.

Μάλιστα στις έρευνες συμμετείχε και το drone της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που «χτένισε» στην κυριολεξία απότομες πλαγιές, όπου δεν μπορούσε να πατήσει άνθρωπος προκειμένου να αποκλείσουν όλα τα ενδεχόμενα.

Παρόλα αυτά οι έρευνες δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα. Ωστόσο οι δικοί του άνθρωποι δεν σταμάτησαν ποτέ να τον αναζητούν.

Τελικά όπως όλα δείχνουν ο 84χρονος είχε ανέβει πολύ πιο ψηλά στο βουνό απ΄ ότι νόμιζαν προφανώς για να μαζέψει κάποια από τα γίδια του κοπαδιού που είχαν ξεφύγει. Εκεί έγινε το κακό και από κάποιο ατύχημα σε δύσβατη περιοχή έπεσε στο γκρεμό.

Σήμερα που ο ιδιοκτήτης του κοπαδιού, ο οποίος φέρεται να είναι και συγγενής του 84χρονου, ανέβηκε πιο ψηλά για τον ίδιο λόγο και τελικά εντόπισε τον άτυχο βοσκό νεκρό, 24 ημέρες μετά από την εξαφάνισή του.
lamiareport.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ