Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

Έδωσαν το... αίμα τους για καλό σκοπό στην Αλίαρτο-ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Θετική ήταν η ανταπόκριση των πολιτών,  να συμμετέχουν στην  εθελοντική αιμοδοσία για την ενίσχυση της  Τράπεζας Αίματος της  Λαϊκής  Συσπείρωσης  Αλιάρτου Θεσπιέων.

Με επιτυχία  πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία της Λαϊκής  Συσπείρωσης  Αλιάρτου Θεσπιέων,το Σάββατο στο Κέντρο Υγείας Αλιάρτου.

Με περίσσια αίσθηση ευαισθησίας οι εθελοντές  έδωσαν το αίμα τους στη διάθεση αυτών που το έχουν πραγματικά ανάγκη, αποδεικνύοντας ότι και σε αυτή την εποχή με τη δύσκολη καθημερινότητα, 10 λεπτά από το χρόνο τους ισοδυναμούν με ελπίδα ζωής για κάποιους που πραγματικά παλεύουν για την επιβίωσή τους.

Μήνυμα του αρχηγού της Λαϊκής  Συσπείρωσης  Αλιάρτου Θεσπιέων.
Η Λαϊκή Συσπείρωση Αλιάρτου Θεσπιέων σχετικά με την αιμοδοσία που διοργανώθηκε και είχε μεγάλη επιτυχία παρότι ο χρόνος ήταν πολύ λίγος,αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει: Τον Διευθυντή του Κ.Υ. Αλιάρτου και τις κυρίες Γερασίμου Αργυρώ,αιματολόγο,Γαλάτου Χρυσοδήμητρα και Ευσταθίου Χρύσα,νοσηλεύτριες του Γενικού Νοσοκομείου Λιβαδειάς,οι οποίες  δώσανε τον καλύτερό τους εαυτό σε αυτή την προσπάθεια.
Επίσης ευχαριστούμε όλους,όσους προσήλθαν  και έδωσαν το αίμα τους.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Για την Λαϊκή Συσπείρωση  Αλιάρτου Θεσπιέων
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΑΓΑΝΑΣ 


Φωτογραφίες ΕΔΩ

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια για την αξιέπαινη πρωτοβουλία σας και σε όσους έδωσαν το αίμα τους για τους συνανθρώπους τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ