Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

Ενα μεγάλο Ευχαριστώ για μια μαγική γιορτή από τον Εμπορικό Σύλλογο Λιβαδειάς

Η νύχτα της 27ης Οκτωβρίου , λευκή κατά την ονομασία όντως φώτισε την πόλη μας και τις ψυχές όλων, δίνοντας έστω και εφήμερη νότα ελπίδας και αισιοδοξίας. Δεν είναι εφικτό σε μια άψυχη κόλλα χαρτιού να αποτυπωθούν συναισθήματα και εικόνες. Οι φιλές και οι φίλοι του Εμπορικού κόσμου κατέκλισαν τους δρόμους της πόλης δίνοντας αισιόδοξα μηνύματα στους επιχειρηματίες για την επομένη μέρα.
Είμαστε υποχρεωμένοι να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που στάθηκαν στο πλευρό μας δίνοντας μας ηθική και οικονομική συνδρομή. Από την αφετηρία της εν λόγο διοργάνωσης στάθηκαν στο πλευρό μας
1) Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος και η Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας
2) Ο Δήμος Λεβαδέων
3) Το Επιμελητήριο Βοιωτίας
Όμως εκτός των θεσμικών φορέων πάντα θα μνημονεύουμε με μεγάλη ευχαρίστηση την συμμετοχή των κατόπι: ΑΛΦΑΛ ,Ελληνικής Έρευνας και Διάσωσης, το ΕΠΑΛ-ΙΕΚ Λιβαδειάς, το ΠΟΜ ΠΟΜ, την ΚΟΙΝ-ΣΕΠ ΕΡΚΥΝΑ και Τον Σύλλογο Γυναικών Αγ. Νικολάου
Μέσα από τις δράσεις που πραγματοποιήθηκαν πιστεύουμε ότι δώσαμε το δικαίωμα στους χορηγούς μας που μας στηρίζουν κατ επανάληψη να είναι σίγουροι για την απόδοση της χορηγίας τους και να το επαναλάβουν συνδράμοντας στο μέλλον.
Ξεχωριστά θα πρέπει την σημερινή μέρα να ευχαριστήσουμε δημόσια τους εθελοντές φίλους μας που αφουγκραζόμενοι την μεγάλη προσπάθεια μας, μας στήριξαν γι αυτό Γιούλη Μερίκου, Ελένη Βαλλά, Σταύρο Μερμίγκη και Έφη Κρεμμύδα, τους φίλους δημοσιογράφους των τοπικών και μη ΜΜΕ και κλείνοντας τους νεαρούς καλλιτέχνες της HIP-HOP εκδήλωσης και σας ευχόμαστε προσωπική και οικογενειακή ευημερία.
Κλείνοντας αποτελεί δέσμευση μας προς τους συναδέλφους μας ότι θα ονειρευόμαστε στο πλάι τους αναζητώντας ένα καλύτερο αύριο για την τοπική επιχειρηματικότητα.
Φίλες και φίλοι με αυτές τις λίγες σκέψεις εκφράζουμε τα συναισθήματα μας και ελπίζουμε να μπορέσαμε να σας ευχαριστήσουμε και να σας επιστρέψαμε ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης για τη μεγαλειώδη παρουσία σας στο πλευρό μας.

Μετά τιμής το Δ.Σ.

3 σχόλια:

  1. Οικονομικα στοιχεία για τον τζιρο των εμπορων θα βγαλετε ποτέ επίσημα. Καθως επισης και οτι τα μαγαζια δεν δουλευουν καθόλου την βδομαδα μετα την λευκη νυχτα τι σημαίνει? Κατά τα αλλα εμπορικη γιορτη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η πλατεια γεμάτη, τα καταστηματα ανοιχτά και ψωνια στο παζάρι .Τραγικος εμπορικος συλλογος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λευκή νύχτα για τις καφετέριες της πόλης,ΜΑΥΡΗ ΝΥΧΤΑ για τα εμπορικά καταστήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ