Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

Aνοιχτή επιστολή προς τον Δήμαρχο Θηβαίων για την μετεγκατάσταση οικισμού ΡΟΜΑ

Ανοικτή επιστολή
Θήβα 1/11/2018
Προς: Δήμαρχο Θηβαίων κ. Σπύρο Νικολάου
Θέμα: Μετεγκατάσταση οικισμού ΡΟΜΑ
Κύριε Δήμαρχε,
σε τηλεφωνική επικοινωνία με την γραμματεία σας, ενημερωθήκαμε ότι την Παρασκευή 2/11 και ώρα 13:00, συγκαλείτε σύσκεψη με τους Αντιδημάρχους και τους Επικεφαλής της Αντιπολίτευσης για να συζητηθεί το θέμα των ΡΟΜΑ.
Επειδή για το θέμα αυτό έχουν παρθεί συγκεκριμένες αποφάσεις από το Δημοτικό Συμβούλιο, την υλοποίηση των οποίων καθυστερείτε για δικούς σας λόγους, γεγονός το οποίο έχουμε καταγγείλει κατ’ επανάληψη στο Δημοτικό Συμβούλιο, δεν θεωρούμε ότι με την συμμετοχή μας στην σύσκεψη της εκτελεστικής επιτροπής θα προκύψει κάτι νεότερο. Αντιθέτως πιστεύουμε ότι όλη αυτή η διαδικασία είναι μια παρελκυστική τακτική εκ μέρους σας, με στόχο την συνεχή αναβολή υλοποίησης των αποφάσεων του Δ.Σ.
Για τους πιο πάνω λόγους καταγγέλλουμε την καθυστέρηση υλοποίησης των αποφάσεων του Δ.Σ. και σας καλούμε να φέρετε το συντομότερο δυνατόν το θέμα προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, το οποίο είναι και το μόνο αρμόδιο για να εγκρίνει τις όποιες προτάσεις υλοποίησης της ειλημμένης απόφασης για μετεγκατάσταση του παράνομου οικισμού.
Για την Δημοτική Παράταξη « Δήμος Θηβαίων – Ώρα Ευθύνης »
Ο Επικεφαλής
Σταμάτης Η. Χαλβατζής
Για την Δημοτική Παράταξη «Αυτοδιοικητικό Ριζοσπαστικό Κίνημα»
Ο Επικεφαλής
Ηλίας Τραμπάκουλος

3 σχόλια:

  1. Δε μου λες Τραμπακουλε,ποιες αποφάσεις έχουν ληφθεί και γιατί εμείς οι Θηβαίοι δεν τις ξέρουμε?Που θα εγκατασταθούν οι γύφτοι και δε το λες ούτε εσύ ούτε ο αποτυχίας Νικολάου που φοβάστε το πολιτικό κόστος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι αποφάσεις που έχουν ληφθεί είναι να γίνει η μετεγκατάσταση του οικισμού με χρηματοδότηση της πολιτείας. Υπήρχε το σχετικό χρονοδιάγραμμα 6 μηνών που έχει εξαντληθεί προ πολλού.

    Ο Δήμαρχος, χρονοτριβώντας, το πηγαίνει από μήνα σε μήνα. Η δική μας προσπάθεια και πίεση είναι να έρθει στο δημοτικό συμβούλιο ως θέμα και να παρθεί η απόφαση για το μέρος και τον χρόνο που θα πραγματοποιηθεί.

    Η δική μας απόφαση είναι ότι θα ψηφίσουμε όποια τοποθεσία προτείνει η δημοτική πλειοψηφία αρκεί να τηρούνται τα νόμιμα.

    Άρα, αναλαμβάνουμε και με το παραπάνω το πολιτικό κόστος που μας αναλογεί προκειμένου το μεγαλύτερο πρόβλημα του Δήμου Θηβαίων να οδηγηθεί σε λύση ( μόνιμη ή προσωρινή) και που θα κάνει τους πολίτες να αισθανθούν περισσότερο ασφαλείς.

    Τι δεν καταλαβαίνεις, ανώνυμε;

    ΗΛΙΑΣ ΤΡΑΜΠΑΚΟΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εντάξει κατάλαβα!Ο νυν δήμαρχος θέλει τις χίλιες ψήφους από τους γύφτους και δε σπάει αυγά!Στο χέρι των πολιτών είναι να τον τιμωρήσουν,εκτός αν τρώνε κουτοχορτο ή έχουν συμφέροντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ