Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

3,4 εκ. ευρώ για έργα αποχιονισμού στη Βοιωτία

Ο Υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στάθης Γιαννακίδης, υπέγραψε την ένταξη στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων 2 έργων αποχιονισμού της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνολικού προϋπολογισμού 8.900.000.00 ευρώ, με βάση το σχετικό αίτημα της Περιφέρειας.
Πρόκειται για εργασίες αποχιονισμού στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο και την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών της Π.Ε. Βοιωτίας, προϋπολογισμού 3.400.000,00 ευρώ, καθώς και τις αντίστοιχες εργασίες της Π.Ε. Φθιώτιδας, προϋπολογισμού 5.500.000,00 ευρώ
Από το γραφείο του βουλευτή Βοιωτίας,
Νίκου Θηβαίου

2 σχόλια:

  1. Εντάξει...ο κυβερνητικός ο βουλευτής, ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΊ, απόφαση ένταξης που εκδόθηκε με ενέργειες της Περιφέρειας στο ΠΔΕ, δλδ. στηρίζει(;;) διαφημιστικά τον Περιφερειάρχη, που δεν θα είναι υποψήφιος... άραγε, τι χρειάζονται οι 300 μας;; αν οι 13 Περ/ρχες κάνουν τη σοβαρή δουλειά;; δίκιο έχουν όσοι λένε για "100" και πάλι πολλοί θα είναι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άποψή σου ...
      αλλά εσύ που το σχολίασες και ως Ανώνυμος ,που γνωρίζεις (δεν υπάρχει περίπτωση άρνησης !!) και με τον απερχόμενο περιφερειάρχη ,τι να στηρίξει απο έναν άεργο , εις το όνομα του Πατρός ,εις το όνομα της Οικογενείας ,εις.......
      μήπως και εσύ ωφελούμενος και κάτω από το σκέπαστρο του πολιτικά -κοινωνικά -οκνηρού (όπως και του όλου σιναφιού του ) απερχόμενου, θίγεσαι για την κοινοποίηση ή δεν βρήκες ακόμα στέγη και σου φταίει το πολιτικό μας σύστημα.

      Διαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ