Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

Eγκληματίες σκόρπισαν τον θάνατο με φόλες στο Νεοχώρι

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους. Κάποια άρρωστα μυαλά δηλητηρίασαν με φόλες σκύλους και γάτες στο Νεοχώρι.
Τουλάχιστον οκτώ σκυλάκια και γάτες  δηλητηριάστηκαν χθες το βράδυ στο Νεοχώρι,από ασυνείδητους οι οποίοι δεν έχουν ακόμη εντοπιστεί.
Πρόκειται για ζώα που χρόνια τώρα ζούσαν στην  πλατεία του χωριού και δεν επιβάρυναν κανένα, αντίθετα φροντιζόταν και ταϊζόταν από τους κατοίκους.
Κατά την διάρκεια της αναζήτησης των ζώων βρέθηκε  το σκυλάκι της φωτογραφίας, το οποίο ήταν σε κρίσιμη κατάσταση, με εμφανή σημάδια δηλητηρίασης,αλλά ευτυχώς σώθηκε χάρη στην  παρέμβαση των κατοίκων του Νεοχωρίου.


11 σχόλια:

  1. παρακαλούμε να γινουν οι απαραιτητες ενεργειες απο την πολιτεια και την αστυνομια για να εντοπιστει ο δολοφονος. παρακαλουμε τον permissos press να μην σταματησει να κοινοποιει! οποιος γνωριζει πρεπει να μιλησει για να τιμωρηθει ο δολοφονος. Ειναι πολυ σοβαρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια φορα ας μιλησει καποιος να τιμωθηθουν οι υπανθρωποι που σκοτωνουν απροστατευτα ζωα! Αν παει το παιδι του η το εγγονι του την επομενη φορα και φαει την φολα πως θα νιωσει αλλα καλυτερα να την φαει ο ιδιος μπας και γλυτωσει η κοινωνια! αυτος ειναι ο πολιτισμος μας. Να πας στην εκκλησια τα Χριστουγεννα σαν καλος Χριστιανος εγκληματια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα γιδια στη μυτη μας και τα προβατα, τα κοτετσια και οι σταβλοι μεσα στο χωριο, τα νερα των πλυντηριων και της λαντζας που πεφτουν στους δρομους, η βρωμα που εχετε στις αυλες σας, δεν σας πειραξαν, σας πειραξαν τα σκυλακια. Πηρατε ρε ενα τηλεφωνο στο δημο να ενημερωσετε αν υπηρχε καπου προβλημα; Ποιον ενοχλησαν; Εσυ που το εκανες αυτο ενοχλεις την κοινωνια με χιλιους τροπους και να εισαι σιγουρος οτι υπαρχει Θεια Δικη... οποιος σκοτωνει απροστατευτα πλασματα το πληρωνει σ αυτην τη ζωη με το χειροτερο τροπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η αστυνομια πρεπει αμεσα να καταθεσει μηνυση και να διερευνήσει το θεμα. Αν καποιος εχει υποψιες να το καταθεσει στην αστυνομια. Ζουμε στο 2018 τι πραγματα ειναι αυτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν υπάρχει νεκρό ζώο ενημερώστε άμεσα τον Δήμο σας και την αρμοδια υπηρεσια του Δήμου. Η κτηνιατρικη υπηρεσια πρεπει να διενεργήσει νεκροψια για να ταυτοποιηθει το ειδος της φολας. Ολο και περισσοτεροι δολοφονοι ζωων με αυτο τον τροπο βρισκονται. Η αστυνομια διενεργει αυτεπαγγελτη ποινικη δίωξη και σχηματιζεται δικογραφια. Οποιος γνωριζει κατι να το καταθεσει στην αστυνομια. Οι φιλοζωοι της περιοχης παρακαλουνται να συντονιστουν και να παρακολουθουν τα ζωα για εντοπισμο του δραστη. Αυτη η μαστιγα πρεπει να σταματησει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ένας άνθρωπος πέντε σχόλια , πιστεύω ότι την ευθύνη την έχει ο δήμος πρέπει να μαζέψει τα ζώα και να τα περιθάλψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την ευθύνη την έχουν όσοι τα παρατανε γιατί τα περνάνε για αξεσουάρ και όσοι δεν τα στειρώνουν!Μην κάνεις φθηνή αντιπολίτευση λαικιζοντας!Δε φταίνε για τα πάντα οι άλλοι!

      Διαγραφή
  7. αυτα τα σκυλια ηταν αδεσποτα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ο κοσμος εχει ξεφυγει τελειως ο αλλος στο βολο τα κερασε λουκανικακι με βιδες μεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΑΝ ΠΕΘΕΝΕ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟ ΝΙΧΩΡΙ ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΣΑΣΤΑΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσε μας ρε φίλε με τις κουταμαρες σου!Υπάρχουν άνθρωποι που είναι χειρότεροι από κτήνη! Ξεκινάν να σκοτωνουν ζώα και μετά ίσως είσαι εσύ ο επόμενος η τα παιδιά σου,αν βρεθείς μπροστά στον ασυνείδητο που δηλητηρίασε τα ζώα.

      Διαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ