Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

Υποψήφιος Δήμαρχος Αλιάρτου Θεσπιέων ο Γιώργος Αραπίτσας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΙΑΡΤΟΥ-ΘΕΣΠΙΕΩΝ

Αγαπητές συνδημότισσες αγαπητοί συνδημότες του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων, με την παρούσα επιστολή και με αίσθημα ευθύνης, σας γνωστοποιώ την υποψηφιότητά μου για την θέση  του Δημάρχου,  στις Δημοτικές εκλογές που θα διεξαχθούν στις 26 Μαΐου 2019. Με πολύτιμο οδηγό τον ενθουσιασμό των νέων ανθρώπων που πλαισιώνουν τον συνδυασμό μας ,αλλά  και την εμπειρία που απέκτησα στο διάστημα της ενασχόλησης μου με την αυτοδιοίκηση,  ως Αντιδήμαρχος Οικονομικών, σε αντίξοες οικονομικές συνθήκες για το Δήμο και τη χώρα  μας, ζητώ τη στήριξή σας στις επόμενες εκλογές.

                                    ΠΡΩΤΑ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ

                Αυτό το όραμα θέλουμε να υπηρετήσουμε.

Θα καταθέσουμε προτάσεις, καθαρούς στόχους και θα αγωνιστούμε για την υλοποίησή τους.

Με θέληση, γνώση, επίγνωση των δυσκολιών,  αλλά και των δυνατοτήτων και των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του Δήμου μας.

                                                                      Με εκτίμηση

                                                                Γιώργος Αραπίτσας

                                      Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων

89 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια. Καλή επιτυχία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΩΡΓΟ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΨΕΣ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλος ο δήμος ήταν ο Αραπίτσας... ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα δεχθείς τα αποτελέσματα των εκλογών ή θα έχουμε κάνα δύό χρόνια ενστάσεις μέχρι να βγεις

      ρωτάω ?

      Διαγραφή
    2. θα περάσεις στο δεύτερο γύρο???... Αν περάσεις εκεί θα δείς γέλιο!

      Διαγραφή
  4. Ευστοχη και ουσιαστικη η επιλογη του ονοματος του συνδιασμου ΠΡΩΤΑ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ.
    Γιατι μεγαλυτερη αξια απο τον ανθρωπο δεν υπαρχει. Μπραβο Γιωργο, καλο αγωνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε σεις είναι άλλος Αραπίτσας η εκείνος που δεν παραιτιόταν και τον παραίτησε πρίν λίγες ημερες ο δήμαρχος, εκείνος δηλαδή που οταν έχασε την ψηφοφορία για επικεφαλής της Κίνησης έδωσε τα χέρια οτι θα σεβαστεί το αποτέλεσμα και τώρα στο πνεύμα των ημερών κάνει κουλουτούμπες;;;; Γιατί αν είναι ο ίδιος τι εμπιστοσύνη να έχουμε, αφού κορόιδεψε τους συνεργάτες του δεν θα κοροιδέψει εμάς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ετσι στα ειπε ο κοντος?

      Διαγραφή
    2. Παίζει και να στα είπε εσένα αλλιώς ο ψηλός και εμένα να μη που τα είπε κανείς αλλά να ήμουν μέσα!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. παραπληροφορηση κοντου.

      Διαγραφή
  6. Δυστυχως εδω στη θηβα δεν εχουμε τετοιους ανθρωπους! Καλη επιτυχια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχετε χειρότερους ή καλύτερους;;;;

      Διαγραφή
    2. εσείς εκεί στη θήβα καλα θα κάνετε να βλέπετε τα χάλια σας ,εμείς απο εδώ δεν ρωτήσαμε τους θηβαίους και
      την γνώμη σας για τον εαυτό σας.

      Διαγραφή
    3. Από ευγενεια σκιζεις.Και ολο αυτο γιατι ευχηθηκα καλη επιτυχια σε ενα αξιολογο ατομο.

      Διαγραφή
    4. Εσύ τώρα από τη Θήβα που κατάλαβες χωρίς να ξέρεις ότι ο Αραπιτσας είναι αξιόλογος και του εύχεσαι καλή επιτυχία?Και για μένα ο Ντασιωτης είναι μια χαρα και του ευχομαι καλή επιτυχία.Οσο για τον παραπάνω χωριατη που σου την είπε,στο χωριό του κάνει κουμάντο αυτός και οι φίλοι του,σύμφωνα με τη λογικη του πάντα.

      Διαγραφή
  7. ΜΜΜΜΜΜ ΜΕΓΑΛΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΕΧΕΙ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΑΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΘΑΘΑΘΑ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΓΩΝΗΣΤΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ... ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΟΘΕΣΩ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. (ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ) έτσι γράφετε... Να υποθέσω δεν ξέρεις απο αγώνες!

      Διαγραφή
  8. Ο Γιώργος Αραπίτσας δεν ήταν μόνο Αντιδήμαρχος οικονομικών αλλά Διοικητικός Αντιδήμαρχος (Οικονομικών, Προγραμματισμού & Διαφάνειας) με πολλές αρμοδιότητες αυτά τα οκτώ χρόνια, όπως: Θα αναπληρώνει πλήρως τον Δήμαρχο σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος, Συντονισμός Υπηρεσιών – υπαλλήλων, Μηχανοργάνωση Δήμου,Προγραμματισμός Έργου, Δαπάνες Προϋπολογισμού Τοπικών – Δημοτικών Κοινοτητών, Προμήθειες Αναλωσίμων, Βεβαίωση Δημοτικών Τελών ,ΚΕΠ, e-ΚΕΠ ,Βεβαιώσεις μόνιμης κατοικίας, Τέλεση πολιτικών γάμων, Ηλεκτρονική διακυβέρνηση, Ηλεκτρονικός Εξοπλισμός. Δηλαδή ήταν η ψυχή του Δήμου.
    Και τώρα ας δούμε τα κριτήρια, ποιοί ήταν οι τομείς και ποιού οι επιδόσεις που συγκριτικά σε σύνολο 325 Δήμων είμασταν στην πρώτη δεκάδα αυτών ανά την χώρα.
    Παραθέτω το πόρισμα.

    Τα πορίσματα της νέας του μελέτης Δείκτης Αποτελεσματικότητας των Δήμων στο πλαίσιο του Φόρουμ Δήμοι και Επιχειρηματικότητα του Money Show Athens 2019 παρουσίασε την Κυριακή 20 Ιανουαρίου το ΚΕΦίΜ “Μάρκος Δραγούμης”.

    Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο Δείκτης, που συνέταξε το ΚΕΦίΜ πιλοτικά για πρώτη φορά φέτος, αξιολογεί και κατατάσσει 320 δημοτικές αρχές της χώρας βάσει των επιδόσεών τους σε τρία βασικά πεδία: την οικονομική διαχείριση, τη διαφάνεια και λογοδοσία, και τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους Δημότες.

    Οι δέκα αποτελεσματικότεροι δήμοι της χώρας βάσει των στοιχείων για το 2017 είναι σύμφωνα με τον Δείκτη οι εξής:

    Δήμος Μετσόβου, Δήμος Αριστοτέλη, Δήμος Καλαβρύτων, Δήμος Καλαμάτας, Δήμος Ιωαννίνων, Δήμος Φιλιατρών, Δήμος Αλιάρτου – Θεσπιέων, Δήμος Ζαγορίου, Δήμος Άνδρου, Δήμος Ήλιδας.
    Τον Δείκτη και τα πορίσματά του παρουσίασε ο υπεύθυνος για την εκπόνηση της μελέτης, νομικός σύμβουλος και μέλος της εκτελεστικής ομάδας του ΚΕΦίΜ, Αθανάσιος Τσιούρας.

    Δηλαδη οι τομείς που οφείλουμε αυτή την διάκριση ήταν καθαρά οι τομείς σρμοδιότητας και διαχείρησης του Γιώργου Αραπίτσα, η δουλεία που έκανε. Και το τονίζω αυτό γιατί βλέπω να κορδώνονται άλλοι και να το λανσάρουν σαν δικό τους επίτευγμα.
    Γιώργο οι δημότες αναγνωρίζουν το έργο που έκανες τόσα χρόνια γι' αυτούς και θα το δεις τον Μάιο. Καλή επιτυχία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ωραία η ανάλυσή σου αλλά ξεχνάς ότι ήταν ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ και οτι υπήρχε ΔΗΜΑΡΧΟΣ παρών σε όλα και δυνατός. Ο Αντιδήμαρχος κάνει ότι του αναθέτει ο Δήμαρχος και οχι ότι θέλει.

      Διαγραφή
    2. Πρώτον μην μας περνάς για κουτάβια όλοι ξέρουν ότι την πορεία ενός δήμου την χαράσσει ο δήμαρχος και φυσικά το δημοτικό συμβούλιο.
      Δεύτερον και σοβαρότερο δεν σας έδωσε κανείς το δικαίωμα να απαξιώνετε το δημοτικό συμβούλιο, τα άλλα στελέχη του δήμου αλλά και τους υπαλλήλους. ΟΛΟΙ αυτοί έβαλαν πλάτη για να φτάσει ο δήμος με δήμαρχο τον Ντασιώτη εκεί ψηλά που έφτασε. Πρέπει να ντρέπεστε που δεν κάνετε καμία αναφορά σε όλους αυτούς μα ΤΟΣΗ αλαζονεία πιά ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ.

      Διαγραφή
    3. Μάλλον εσύ υποτιμάς εσένα γιατί κανείς δεν απαξίωσε ούτε το Δημοτικό συμβούλιο, ούτε τους υπαλλήλους του Δήμου που βοήθησαν πάρα πολύ. Όσο για την αλαζονεία και την εξουσιομανία του γνωστού σε όλους καρεκλοκένταυρου μην την αποδίδεις σε άλλους.

      Διαγραφή
    4. χαχαχα τώρα τα λες για να δικαιολογηθείς χαχαχα αντί να ζητήσεις συγνώμη επιδεικνύεις για ακόμα μια φορά ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ, ΝΤΡΟΠΗ σου. και φυσικά κάποιος είναι καρεκλοκένταυρος όταν δεν δέχεται τις δημοκρατικές διαδικασίες μιας παράταξης μόνο και μόνο για την καρέκλα!!!!!

      Διαγραφή
    5. Καταλαβαίνεις πολύ καλα ποιόν λέω. Αυτόν που έχει αγκαλιάσει την καρέκλα και δεν λέει να την αφήσει νομίζοντας οτι του ανήκει εσαεί. Αλλά κοντός ψαλμός.... Οι δημότες αποφασίζουν... τον Μάιο.

      Διαγραφή
  9. Ρε ανώνυμοι οτι εχετε να πείτε στους υποψηφίους να το λέτε επωνύμως και οχι να κρύβεστε γιατί αυτλ δείχνει αναδρους ( ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. βρε βρε βρε .....βρε τις ει?

    Κύριε που καταλαβαίνω απόλυτα ποιος είσαι , δεν μας λες τι είναι αυτό το ΚΕΦιΜ
    ¨Ιωνας Δραγούμης¨ .... μήπως μια παραμύθα με μπόλικη απο φιλελευθερισμό και νεοφιλελευθερισμό ,που προάγει τα αγαστά την γειτνίαση των δεξιών -ακροδεξιών ,προσφιλών και μη άμα ή εν δυνάμει συνέργεια ατόμων που περιφέρονται χωρίς πολιτική ταυτότητα με δυναμική κυβίστησης ,που εσυ ως αθλοπαίς κατανοείς .
    Δηλαδή μια φαγούρα που είχαμε για τα λεγόμενά σου( και του άλλου που τα ίδια επικαλείται) για την αναγνώριση απο μια ομάδα με παρεμβατική λοβοτομή που προάγει τον άκρατο νεοφιλελευθερισμό ,που σε τελική μεταφράζεται αφού θέλεις αυτούς που σε αναγνωρίζουν και τους αιρέσεις -σου αρέσουν , να το δηλώσεις ΔΗΜΟΣΙΑ ή να ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ την προηγούμενη γιατί κοροϊδεύεις τον κόσμο ,ιδιαίτερα τα όρνια που σε ακολουθούν και δεν ξέρουν που πατάνε .
    Την αναγνωρισιμότητα ΤΟΣΑ χρόνια οικονομικός ....αντι..... δεν θα την βρεις απο παρατρεχάμενες ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΑΚΡΑΤΟΥ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ
    Παραθέτω το δόγμα που μόλυνε το μυαλό σου και ΑΥΤΑ που θέλεις να κάνεις στο Δήμο

    >>>>>>( Κάθε δράση του ΚΕΦίΜ έχει ως στόχο την ενίσχυση της ατομικής και οικονομικής ελευθερίας των Ελλήνων μέσα από την προώθηση των φιλελεύθερων ιδεών και προτάσεων πολιτικής. Στην κατεύθυνση αυτή, ο προγραμματισμός μας για το 2018 βασίζεται στους παρακάτω τέσσερις πυλώνες <<<<<<ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ Ο ΑΝΩΤΕΡΩ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ )

    εξάλλου έχεις παράδοση στο ΝΑ ΜΗ ΔΕΧΕΣΑΙ αποτελέσματα εκλογών που εσύ ζητάς ,

    αναμένω ,αναγιγνώσκων...................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. .....Επανέρχομαι ..
    Για να καταλάβει ο ΑΠΛΟΣ κόσμος , το ΚΕΦιμ κλπ ομάδες είναι αυτές που προωθεί ο συγγενής χώρος του αδωνη γεωργιάδη με την ευγλωτία του ευ.βενιζέλου και δράση ακη τσοχατζό ....


    αναμένω .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτό που περιμένουμε να μας πει ο κ. Αραπίτσας είναι
    1. Γιατί δεν σεβάστηκε την απόφαση της Κίνησης και των συναδέλφων παρόλο που έδωσε τα χέρια και δέχθηκε την αποτέλεσμα, την ήττα του και
    2. Ποιός είναι ο λόγος που έφυγε από την κίνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΧΑΧΑΧΑ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΡΑΠΙΤΣΑΣ "ΠΡΩΤΑ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ";;; ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 8 ΧΡΟΝΙΑ (ΣΤΑΤΗΚΕΣ ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΕΚΤΕΘΕΙΣ) ΚΑΙ ΘΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 8 ΧΑΧΑΧΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ "ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ";;; ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΕΙΡΑ ΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κοντέ καρφώνεσαι μην τα γράψεις όλα σήμερα έχουμε πορεία ακόμα.χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρε ποιός κοντός σας έχουμε πάρει χαμπάρι όλος ο δήμος, δεν βρέχει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΩΡΓΟ , ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΗΒΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΒΡΕ ΑΝΏΝΥΜΕ 11.22 ΜΜ
    ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΑΣΤΕΡΙ ΠΟΥ ΚΑΝΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΆΝΗ ΤΕΛΕΙΑ;;; ΚΑΙ ΣΩΖΗ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ;; ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΣΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΤΕ ΜΗ ΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κλασική ειρωνεία.Ίσως ήσουν "τουρίστας" στην περιοχή και δεν το γνώριζες.

      Διαγραφή
  18. ΕΡΗΜΑ ΑΛΙΑΡΤΕ ΤΙ ΣΟΥΜΕΛΕ ΝΑ ΒΙΩΣΕΙΣ.
    ΟΙ 2 ΚΥΡΙΟΙ ΕΚΠΡΩΣΟΠΟΙ ΤΗΣ ΑΛΛΑΖΟΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΠΠΕΥΣΗΣ ΚΑΛΑΜΟΥ
    ΝΑ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ.
    ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙ Η ΑΛΛΗΟΣΦΑΓΗ ΚΑΙ Ο ΣΠΑΡΑΓΜΟΣ?
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΜΗΝΕΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ...επανήλθα ...
    δεν απαντάς σε τίποτα με το ΚΕΦιΜ ....
    απλά πήγες και αντέγραψες τον νύν για να μήν καρπωθεί αυτός την κατάταξη ,απο την ομάδα των λοβοτομημένων - φιλελεύθερων ομαδίσκων ,που επικαλείσε ότι το έργο είναι δικό σου .
    Εκεί στα εξωτερικά που σπούδασες ( εδώ φαίνεται δεν τα έπαιρνες τα ρημάδια)
    αυτό κατάλαβες απο την παραμονή σου ,ότι βλέπουμε μόνο ότι φαίνεται --αυτό επικροτούν στα διαφορα ΚΕΦιΜ , και βέβαια τα πάντα στο βωμό του κέρδους με όποιο κόστος (αρχές του νεοφιλελευθερισμού ντε!!!!!)--- και έρχεσαι ως υποψήφιος ,
    πουλώντας αυτούς που τόσα χρόνια πίστευαν ότι μέσα απο την τριβή με τον κόσμο ,θα ΑΛΛΑΞΕΙΣ ,ΘΑ ΓΊΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ, ΜΗ ΕΓΩΙΣΤΗΣ , ΔΕΝ ΘΑ ΣΦΕΤΕΡΊΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΔΙΔΕΙΣ .
    Προσπάθησε έστω για την υστάτη των καιρών, τουλάχιστον μην ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ τον κόσμο
    και ιδιαίτερα τους ανθρώπους ? -συμβούλους, που ως πτωματοφάγα ακολουθούν το θήραμα .
    Αυτοί είστε κύριοι ,με το ήθος και την αξιοπρέπεια που αρέσει σε όσους απευθύνονται στον καθρέπτη και περιμένουν απαντήσεις απο ερωτήματα που προκύπτουν στην κοινωνία.
    Απορώ τόσες σαβούρες που σε ακολουθούν δεν έχουν ακόμα αναρωτηθεί τίποτα?

    αναμένω ....
    και επιμένω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από χθές παρατηρώ τις αναρτήσεις σου και το πρώτο που έχω να τονίσω ως υποστηρικτής του εγχειρήματος του Γιώργου Αραπίτσα είναι να σου επιστρέψω τον χαρακτηρισμό σαβούρα και αυτό γιατί πιστεύω ότι ταιριάζει πιο πολύ σε σένα..
      Η αφ υψηλού (ανώνυμα φυσικά) κριτική σου σε μία αναρτησή μου (21/2/2019 11:22 μ.μ) στην αρχή πολιτική και μετά καθαρά προσωπική στον Γιώργο Αραπίτσα, δείχνει την εμπαθειά σου με το ατομό του και την συμπλεγματικότητα που σε διακατέχει. Οι ψευδείς χαρακτηρισμοί που του προσδίδεις μαρτυρούν την κακεντρεχειά σου και το ήθος σου.. Στην αναρτησή σου μιλάς για κοροϊδία σε άτομα που ως πτωματοφάγα ακολουθούν το θήραμα και δεν βλέπεις την δική σου συμπεριφορά που ως επιδρομικό αιμοβόρο παράσιτο προσπαθεί να ρουφήξει ζωή από οτιδήποτε αγγίξει.. Γελιέσαι αν νομίζεις ότι τον αγγίζεις.
      Οι λέξεις, έννοιες αυτογνωσία, αυτοκριτική σου είναι γνωστές;
      Φαντάζομαι πως όχι..

      Διαγραφή
    2. ΜΗΝ ΑΛΛΗΛΟΒΡΙΖΕΣΤΕ ΤΗΝ ΣΑΒΟΥΡΑ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΜΑΖΕΨΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΑΤΕ
      ΜΑΖΙ ΠΕΣΑΤΕ ΣΑΝ ΥΑΙΝΕΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΤΕ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΨΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟ ΕΣΑΣ.
      ΜΑΖΙ ΣΠΙΛΩΝΑΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΑΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΑΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ
      ΓΙΑΥΤΟ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ....ΙΟΠΗ.............

      Διαγραφή
    3. ...επανήλθα.
      έχεις κάτι πολιτικό να μας αντιτάξεις ,ιδιαίτερα την προκάλυψη ΚΕΦιμ και τις
      νεοφιλοδοξίες ,ενός ΕΓΩΙΣΤΗ που ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ τους πρώην?
      Τα υπόλοιπα ή τα δέχεσε ,εφόσον ΕΣΥ ο/η ίδιος/α εκθέτεις τον ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ σε κρητική και μάλιστα δημόσια ή αποσύρεσαι μαζί με το σαθρό των ιδεών ,που προφανώς δεν μπορείς να υποστηρίξεις!
      Τα υπόλοιπα μοιάζουν στην Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων...αυτή είναι η πολιτική και να ξέρεις ότι έτσι γίνεται ,εαν σε εσένα και σε αυτό το συνονθύλευμα(σύμβουλοι) που ξεπουλά ιδέες και υιοθετεί την μισαλλοδοξία , την ΠΡΟΔΟΣΙΑ κλπ δεν σας είναι αρεστά τότε να υιοθετήσετε στο έπακρο τον όποιο ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟ και τα νεωτεριστικά μοντέλα ,βγείτε στον κόσμο να το πείτε με την προϋπόθεση ότι θα το ξεκαθαρίσετε απο την αρχή καθώς και την ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΣ και ότι έχετε κάνει ..
      τα υπόλοιπα εφόσον δεν σου είναι εύηχα μην τα αναγιγνώσκεις γιατί δεν είσαι συνηθισμένος/η σε κανενός είδους κρητική και μην ασχοληθείς ξανά ,
      απάντησε μόνο στην νεοφιλελευθερη πολιτική που υιοθετεί η ομάδα σου .

      αναμένω...

      Διαγραφή
  20. ΠΑΝΩ ΑΠΟ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΑΓΗ ΟΤΙ ΔΩΣΑΤΕ ΔΩΣΑΤΕ. ΑΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΑΛΛΟΣ ΣΥΝΙΑΣΜΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πολλά τα λεφτά αρη, και πάρα πολλά τα χρόνια... Σύνολο 9 χρόνια και θέλουν κιάλο???? Να κάνουν τι μετά να δουλέψουν για να ξαναβγούν??? ούτε που θα τους νοιάζει ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΟΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝΕ ΧΑΣΗ ΤΟ ΤΟΠΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑΝΕ ΚΟΥΡΑΣΑΝΕ... Ασε να έρθει ο ψηλός με όρεξη... Ο κάθε ψηλός!

      Διαγραφή
  21. ειστε ολοι μνημονιακοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΡΕ ΣΥ ΑΡΑΠΙΤΣΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΣΟΥ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΟΝΤΕ ΚΑΡΦΩΝΕΣΑΙ, ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΣΕΤΑ

      Διαγραφή
    2. Φιλος 3.48 ξερεις τι ειναι η κοινη λογικη;

      Διαγραφή
    3. ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΟΛΛΗΤΕ
      Ο3.48 ΕΙΜΑΙ

      Διαγραφή
    4. Θελω να πω οτι σου λειπει η κοινη λογικη που λεει πως τα ερωτηματα προς Αραπιτσα ειναι ευλογα και διατυπώνονται απο πολλους! 1. Γιατι εφυγε απ την κινηση;
      2. Γιατι ζητησε μυστικη ψηφοφορία;
      3. Γιατι ενω ειπε πως θα σεβαστει το 16-10, δεν το εκανε;

      Διαγραφή
    5. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΞΗΓΗΣΗ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΟΙ 2 ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ
      ΚΑΙ ΕΤΡΩΓΑΝ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΛΟΓΟ.
      ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΠΑΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΛΛΗΛΟΤΡΩΓΟΝΤΑΙ.
      ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΕΣΥ?
      ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΣΗΚΩΝΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΠΑΖΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΑΒΑΙΝΩ ΓΡΙ

      Διαγραφή
    6. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ... Εδω λοιπόν κάνεις ενα λάθος ο κοντός έτρωγε ο κοντός είχε και το μαχαίρι και το πεπόνι ο κοντός ήταν ο δήμαρχος... Ο κοντός έκανε ενα πολύ μεγαλο λάθος βλέπεις η αλαζονεία σε κάνει να χάνεις το φως δεν βλέπεις τίποτα (((γι'αττό και λέμε έκανες 8 χρόνια σπιτάκι σου!))) ΦΙΛΕ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΟΜΑΔΑ ΕΙΣΑΙ ΟΜΑΔΑ ΤΕΛΟΣ.....ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΛΙΚΑ ΜΕ 3 & 4 ΑΤΟΜΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ???? ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΙ ΦΥΓΑΝΕ 10 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΤΕΒΕΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΨΗΛΟ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΠΙΣΩ Η ΚΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 3.......!!!! ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΚΟΝΤΟΣ..... ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΙΚΑ........

      Διαγραφή
    7. αλαζονεία = ψηλός. όλοι το εχουμε ζήσει

      Διαγραφή
  23. ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΦΤΥΝΑΝ;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΖΩΝΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΟΝΟ ΚΑΙ ΤΑΖΕΙ ΕΠΕΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΟΠΕ ΚΕ ΠΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΗΘΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. αυτός που μαζεύει ψήφους δια μέσου του ΟΠΕΚΕΠΕ δεν μπορεί να δώσει επιδοτήσεις,για τον απλούστατο λόγο ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ & ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ! .
    Απλά η ιστορία του είναι άλλη, αδελφός ενοσ άλλου που ανήκει στην ΠΛΕΜΠΑ που ο ίδιος ο
    Αραπίτσς ΠΟΛΕΜΗΣΕ και ΚΑΤΕΚΡΙΝΕ πριν κάποια χρόνια και βέβαια έπεσε στην ίδια την λούμπα που κατηγορούσε και κατα δήλωσή του ΞΕΒΡΩΜΗΣΕ απο την Αλίαρτο χαρακτηρίζοντάς τον ΛΑΜΟΓΙΟ .Δηλαδή εκεί που έφτυσε τώρα γλύφει,(θα ήθελα να μας πει πώς είναι το συναίσθημα αυτό κε Αγαπίτσα -να τρώς τον εμετό)
    και βέβαια στόν βωμό της καρέκλας ξεκινάς την ΦΑΣΊΖΟΥΣΑ πολιτική ,ΠΡΟΔΟΣΊΑ ,ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΊΑ , ΕΓΩΙΣΜΌ (που τον διαθέτει μπόλικο), ΞΕΠΟΎΛΗΜΑ κλπ αγαθά .
    Το ήθος λοιπόν σε τέτοια άτομα δεν περισσεύει απλά γιατί δεν υπάρχει .
    Η προσάρτηση των φαντασμάτων του παρελθόντος με όποιους όρους και ρόλους απλά εγκυμονεί τους κινδύνους που έρχεται να πνίξει και πάλι τον Δήμο ,όπως τα παλιά τα χρόνια τότε που η ΒΡΩΜΑ , ΛΑΜΟΓΙΑ ,ΚΛΟΠΗ κλπ αρετές κυριαρχούσαν στον Δήμο.
    Εαν ο κόσμος αυτό επιθυμεί και ο ανωτέρω υποψήφιος ,με τους κροκόδειλους που τον πλαισιώνουν ,ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ τα παραπάνω που πολέμησε τόσα χρόνια τότε εαν δεν είναι ΠΡΟΔΟΤΗΣ τι είναι ? ο νέος ΕΦΙΑΛΤΗΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΣΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΑΝΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΤΟΝ ΕΦΤΗΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΦΤΗΝΕ .ΠΟΛΥ ΜΠΕΡΔΕΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Τι γινεται ρε παιδια εκει στα αλιαρτεικα εμεις σας ειχαμε για ανθρωπους προτυπο στη στερεα ελλαδα τι ειναι αυτα που διαβαζουμε ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Η είδηση της Χρονιάς.
    Σε καφενείο ακούσαμε τον γνωστό Ημιθεο του Δημοτικου Συμβουλίου να λέει ότι στηρίζει αραπιτσα και ειναι και υποψηφιος. Αν αυτος δεν ειναι ο 13 αθλος του,τοτε ειναι σιγουρο οτι απο χρονια ο Ψηλος ειχε ξεκινησει το πριονισμα του κοντου κι ο ημιθεος ηταν μαζι στο κόλπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΜΑΘΕΣ; Ο ΨΗΛΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕ ΧΩΝΕΨΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΣ. ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ. ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΝΕ ΟΙ ΑΠΕΞΩ

      Διαγραφή
  29. Χαχαχα τώρα πήρατε χαμπάρι το... πριόνισμα του ψηλού στον κοντό;;; αυτό έχει ξεκινήσει εδώ και δύο χρόνια και τον ένα τελευταίο το ξέρανε και οι πέτρες και όποιος δεν το ήξερε δεν ζούσε αλίαρτο. Για κάλυψη είχε βγεί και ο... λαγός μπροστά για δήθεν αρχηγός να φτιάξει κλίμα, και όταν ήρθε η ώρα τραβήχτηκε, και αυτός μάλιστα για να γίνει πιστευτός είχε βγάλει μπροστά το άλλο το... μπουφόπουλο που είναι λειβαδιά που κάνει τον αητό και ακόμα δεν έχει πάρει χαμπάρι τι παίχτηκε... Η μιζέρια ποτές δεν έφυγε από την αλίαρτο, η κατρακύλα δεν έχει σταματημό και εμείς δυστυχώς δεν έχουμε επιλογές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΚΑΛΠΗ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΗΛΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ "ΛΑΓΩΝ" ΚΑΙ ΤΩΝ "ΠΤΗΝΩΝ" ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ "ΑΥΛΗ" ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ.

      Διαγραφή
  30. Ο ΑΛΙΑΡΤΟΣ ΕΧΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΚΑΝΕ 9 ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ????? ΟΛΛΟΙ ΑΥΤΟ ΛΕΝΕ ΟΠΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΑΥΤΟ ΑΚΟΥΣ....ΑΥΤΟ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΤΣΗ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΑΥΤΑ???.......ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΚΑΡΕΚΛΑΚΙΑΣ!

      Διαγραφή
    2. ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΧΑΧΑΧΑ....

      Διαγραφή
    3. Θα το στείλουμε εμείς 9.31, είμουν υποψήφιος με το βίτση,κάτι του χρωστάμε.

      Διαγραφή
  31. Παιδια τι λετε θα ξεπερασουμε τα εκατο σχολια οπως τοτε που ειχε γραψει ακομα και νιχωριτης απο την αυστραλια στις εξι το πρωι ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΦΥΡΑΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ.
    ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ
    ΟΣΟ ΔΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ 9:47 π.μ.
    αλαζονεία = ψηλός. όλοι το εχουμε ζήσει ΤΟΥ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΟΣ
    ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΟΜΟΙΟΙ.
    ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗΤΕ 9.47 ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΑΡΕ ΥΠΟΨΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΜΟΥ
    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΔΩ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΙΑ
    . ΔΙΟΤΙ 1ος ΚΑΙ 2ος ΔΥΟ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΚΑΙΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ψηλέ η μαγκια είναι να είσαι ίδιος όταν ξεκινάς κι όταν τελειώνεις. Εσύ δεν είσαι γιατί ανθρώπους που προσφέραμε στα κοινά μας εφτυνες και μας έβριζες ενώ τώρα μας γλύφεις για να σε κάνουμε δήμαρχο. σπιτάκι λοιπόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Απιστευτα σχολια , οι αλλοι εννια καλυτεροι δημοι στην ελλαδα ετσι ειναι και αυτοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 9.26 ΕΓΡΑΨΕΣ ΣΕ ΠΑΩ ΜΕ 1000
      ΑΝΕΒΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ 10Η ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ

      Διαγραφή
  35. Ό,τι δεν εκτιμάται, να κόβεται24 Φεβρουαρίου 2019 στις 6:09 μ.μ.

    Και ενώ λοιπόν μπορώ ν’ ανεχτώ, να αποδεχτώ, να παρακάμψω, όπως και να συγχωρήσω αρκετά παραπτώματα, έχω ένα τεράστιο θέμα με την αχαριστία των ανθρώπων. Εμείς οι δοτικοί άνθρωποι το έχουμε αυτό. Βλέπεις, πολλές φορές πέφτουμε στην παγίδα να θεωρήσουμε πως τα άτομα που είναι σημαντικά για μας και για τα οποία θα κάναμε και θα δίναμε τα πάντα, νιώθουν το ίδιο κι είναι διατεθειμένα να μας το ανταποδώσουν από καρδιάς στο μέγιστο.

    Αυτό ισχύει σ’ όλες τις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Θα έλεγα, μάλιστα, πως είναι και θέμα συνέπειας χαρακτήρα ως ένα βαθμό. Επειδή θεωρούμε δεδομένο ότι ο απέναντι άνθρωπος εισπράττει, αντιλαμβάνεται κι εκτιμά όσα προσφέρουμε, όπως ακριβώς θα κάναμε κι εμείς, μας φαντάζει αδιανόητο ότι δεν αντιδρά με τον αναμενόμενο κι ενδεδειγμένο για εμάς τρόπο.

    Την ίδια στιγμή, σε καμία περίπτωση δεν πιστεύουμε ότι όταν κάνεις κάτι καλό στον άλλο, οφείλει να στο «ξεπληρώσει» μετά βαΐων και κλάδων. Δεν κάνεις χάρη σε κανέναν, θέλεις και προσφέρεις, είναι επιλογή σου, δε στο ζητά κανείς με το ζόρι, αντιθέτως, παίρνεις μεγάλη, διπλάσια χαρά όταν βλέπεις τους ανθρώπους σου χαρούμενους, δεν περιμένεις ευχαριστίες ή ευγνωμοσύνες, προς Θεού.

    Υπάρχει ωστόσο μια λεπτή, σχεδόν διακεκομμένη, κόκκινη γραμμή μεταξύ των πραγμάτων. Όταν οι άνθρωποι δε σέβονται και δεν εκτιμούν αυτά που κάνεις γι’ αυτούς, κι όχι μόνο δεν τα αναγνωρίζουν, αλλά με τη στάση τους σε οδηγούν να σκέφτεσαι στο τέλος της ημέρας ότι δεν υπολογίζουν κι εσένα τον ίδιο σαν προσωπικότητα. Με μια μόνιμη απάθεια, αδιαφορία, οκνηρία κι αδράνεια υπαγορεύουν ότι απλώς δεν τους απασχολούν οι πράξεις σου, ενώ ό,τι κι αν κάνεις δε μετράει, καθώς το θεωρούν δεδομένο, αμελητέο και σχεδόν χρέος σου. Τότε είναι ακριβώς που συνειδητοποιείς ότι άλλα έχεις στο μυαλό σου κι αλλιώς είναι τα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. γιατί μπερδεύεσαι τόσο ,προσπαθείς να μας πείς την πικρία σου ,απογοήτευση ή συναισθηματική αυτογνωσία ότι τί ?

    Απλά και κατανοητά για τους πολλούς ,τι το ιδιαίτερο προκαλεί ή όποια εσωτερική αναστάτωση και κυκλοθυμίες ,νομίζεις ότι απολογείσαι ή ψάχνεις επιβράβευση στάσης και δημιουργία ενοχών σε κάποιον?
    μέγα λάθος το να νομίζεις ,

    στην συνέχεια η εκτίμηση που σου τρέφουν ή όχι αναλογίσου την στάση και την προσωπικότητα ,μπορεί να νομίζεις ,αυτό δεν σημαίνει ότι έχεις το αλάθητο ή εν γένη κάνεις το σωστό .Τα αίτια βαθύτερα και τις απαντήσεις δεν θα τις βρεις εδώ ,είναι το μόνο σίγουρο ,ψάξε στις σχέσεις και τον τρόπο που εσύ επέλεξες να έχεις παρά την <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ό,τι δεν εκτιμάται, να κόβεται25 Φεβρουαρίου 2019 στις 12:18 π.μ.

      απάντήσατε κύριε .......ως Απλά και κατανοητά για τους πολλούς ,τι το ιδιαίτερο προκαλεί ή όποια εσωτερική αναστάτωση και κυκλοθυμίες ,νομίζεις ότι απολογείσαι ή ψάχνεις επιβράβευση στάσης και δημιουργία ενοχών σε κάποιον?
      μέγα λάθος το να νομίζεις ,.......
      και επειδή ξέρουμε και οι δυό μας ποιοί είμαστε και ο κολλητός σου (πρώην ) είναι σαν εσένα λειράτη κότα σου προτείνω να το κάνεις μόκο αυτά και τέλος .
      Εάν δεν σου αρέσει εδώ είναι η αρένα εδώ ο ταύρος και εσύ δεν ξέρω αν αντέχεις

      Διαγραφή
  37. Τωρα μαλιστα!Ανακοινωθηκε και νεος συνδυασμος με πολιτικο μηχανικο.θα αντεξεις αραγε αραπιτσα την τριτη θεση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΑΛΛΟ ΝΕΟ ,ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Το αρομα γυναικας ειναι το ιδιο αρομα. Ειναι η γυναικα του μιχανικου του ηλια ζυγογιαννη.ανακινοθηκε επισημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙ ΑΝΑΚΟΙΝΟΘΗΚΕ ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΙΝΟΣΗ ,ΑΥΤΗ ΚΙΤΑΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ,ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΤΗΣ

      Διαγραφή
    2. Για μπες στο permissos news να δουμε. Επισημα και με φωτογραφια

      Διαγραφή
  40. Ομάδα σοβαρών ,με συμμετοχή στα κοινά (όχι σχέσεων με το παρελθόν ) προσπαθούν να μαζευτούν σε στύλ κίνησης (άλλης, με συμμετοχή και πολλών από την παλιά κίνηση) και με
    άφθαρτα και νέα υγιή παιδιά αλλά όχι με πολ.μηχανικό μάλλον κοιτάνε προς χωρίο (καταλαβαίνετε ) .Ισχυρίζονται σοβαρό και στιβαρό ,δεν αποκαλύπτουν άλλα .γνωρίζει κανείς κάτι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΕΠΙΣΗΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΚΑΝΕΝΟΣ. ΤΩΡΑ Η ΝΕΑ ΚΥΡΙΑ ΕΧΕΙ ΑΚΟΘΣΤΕΙ ΜΕ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΑΤΟΜΑ.ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΄κουφ......λίτσα συνεχίζεις πάντα βρώμικα αλλά και οι δυο σας γνωρίζεται ότι απόψε είσαστε μεγαλοπελάτες της ZEWA η της SOFTEX εσύ και ο πρώην κολλητός σου
      ΤΕΛΟΣ

      Διαγραφή
  42. Ναι κολλησαν διαροια απο εσενα θα χεστουν αποψε. Και μονο στην σκεψη εχουν στησει ουρα εξω απο τα λιντλ οι συμβουλοι για χαρτια υγειας σε προσφορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΣΧΕΤΑ ΣΧΟΛΙΑ,ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΤΟ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ;;;; ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΘΥΜΑΤΑΙ ΠΩΣ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Γιατί τόση κακία βρε παιδιά γιατί τόση χολή? Ετσι περιμένουμε να πάει μπροστά ο τόπος μας? Ο κάθε υποψήφιος έχει τους υποστηρικτές του. Αφήστε ο καθένας να έχει την άποψή του και την γνώμη του. Στην τελική αν κάποιος έχει να καταγγείλει κάτι σοβαρό κατά κάποιου από τους 3 γιατί δεν το κάνετε επώνυμα και με στοιχεία? Εμείς οι απλοί πολίτες πάντως τα τελευταία χρόνια είδαμε τον Αλίαρτο να πηγαίνει μπροστά. Αυτό δεν το κατάφερε μόνος του κανείς, η δουλειά ήταν συλλογική. Ψηφίστε λοιπόν αυτόν που σας εκφράζει και αφήστε την λασπολογία. Εστιάστε στα θετικά αυτών των ανθρώπων! Εμείς στηρίζουμε Αραπίτσα μόνο καλό πρόσφερε στον τόπο και αυτό μας νοιάζει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ....και κακό .. αλλα που να το δεις ;

      Διαγραφή
    2. Ε ναι ενώ εσύ και οι όμοιοί σου που κάνετε πολιτική του καφενέ τα ξέρετε όλα. Κάποιοι από εμάς δουλεύουν ξέρετε δεν λένε απλά ότι δουλεύουν καθόμενοι στο καφενείο βρίζοντας όλον τον κόσμο. Άντε κουνήστε το κεφάλι σας όλοι να πάει το μυαλό στη θέση του. Αλλά πότε στηρίξαμε αυτόν τον τόπο. Όσα χρόνια θυμάμαι τον εαυτό μου ποτέ. Γυρίζατε όλα τα χωριά στα πανηγύρια και στις εκδηλώσεις τους και εδώ σνομπάρατε τα πάντα και κοροιδεύατε και αυτούς που συμμετείχαν στα αντίστοιχα του Αλίαρτου. Αντε κάντε καμιά σοβαρή δουλειά να δούμε μετά θα έχετε χρόνο να κάθεστε στο καφενείο να βρίζετε???

      Διαγραφή
  45. τρελααααα κι αν το μυαλο μου ειναι θολο και το δικο σασ πιο λειψο σασ ετρελαναν τα ΛΕΦΤΑ γεια σου φανφαρα φαφλατα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ψηλε κρατα γερα
    τιποτα μη φοβασε
    ο δημος ειναι ανοιχτος
    για τους ωραιους
    τραβα μπρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ