Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

Tην Παρασκευή ανακοινώνει ο Γιώργος Ντασιώτης

Πρόσκληση σε ανοικτή εκδήλωση του συνδυασμού “Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων”

62 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΩΡΓΟ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΩΡΓΑΡΕ ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΟΡΥ ΛΑΘΟΣ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΝΝΟΟΥΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δημαρχε.την παρασκευη θα ενημερωσεις τον κοσμο και για τις μυνησεις που εχεις; π.χ για τον βιολογικο των θεσπιων για στημενη επιτροπη; θα ειμαι εκει να ακουσω τι ψεματα θα πεις παλι για να δικαιολογηθεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί ρε παλληκάρι μου δεν τα βρίσκεις με τον κολλητο σου γιατί σε κλαίνε οι ρέγγες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμε 11.39 ο κοντός θα τα πει όλα .
    Πχ για τα λαμπουτίν λαμπουτέν μπλε μαρέν πως στην ευχή τα λένε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λουμπουτέν Christian Louboutin !!! (ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΡΓΑ!!!!!!!!!)
      Όσο για το μπλε μαρέν είναι το βαθυγάλαζο χρώμα.Επίσης, προσέξτε πολύ : «κάνω κάποιον μπλε-μαρέ», εννοούμε πως τον σαπίζω στο ξύλο, τον κάνω αγνώριστο, ήτοι του προκαλώ τόσους μώλωπες από τα κλωτσομπουνίδια, που έχει αποκτήσει ολόκληρος μια μπλε-μαρέ απόχρωση. Το χρώμα αυτό θα το δείτε στον κοντό και στον ψηλό καθώς και στις ομάδες που τους υποστηρίζουν. Δεν απέχουν πολύ από το να ..."παίξουν ξύλο".
      ΙΕΡΗ ΛΕΞΗ Η ΦΙΛΙΑ...
      ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...
      ΑΦΗΣΤΕ ΤΗ ΦΙΛΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ... ΚΡΙΜΑ ... ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ... ΤΑΚΟΥΝΙΑ!
      Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ...
      ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΛΕΝΗ ΚΑΛΠΟΥΖΟΥ, ΠΑΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗ ΦΙΛΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΙΛΙΚΙ. ΑΛΛΑΓΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  7. ο ψηλός θα είναι παρόν στην ανακοίνωση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα είναι θα πουν μαζι για τον κρουνό τον πινακιδάκια για την άμμο και άλλα πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. εσυ ρε νουμερο χταπόδι εχεις κουραγιο να εισαι εκει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όχι δυστυχώς θα είμαι σε μια φιλολογική βραδυά με θέμα χαιρέτα μας τον πλάτανο
      όπυ παρών θα είναι και ο λέλεκας

      Διαγραφή
  10. 11.45 αν ακουσεις λεξη απο τον απερχομενο για αυτες τις υποθεσεις εχεις το δικαιωμα ναμεχαρακτηρησεις οπως θες.και προσεξε.οχι δκαιολογιες σε στιλ ειναι συκοφαντιες κ.λ.π.γιατι οι μυνησεις ειμαι υπαρκτες και δεν χωραει μου σου που.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΡΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ;
    ΝΤΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Kαλή επιτυχία Γιώργο στο δύσκολο έργο σου,το παιδί μου γενήθηκε το 2010 οταν ανέλαβες δήμαρχος είναι ενια χρονών να μείνεις μέχρι να πάει στρατιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστώ θα τον κάνω δεκανέα

      Διαγραφή
    2. έχω και άλλακαι δέχομαι και παραγγελιές
      όπως παίρναν οι 2 κολλητοί και καθάριζαν αυές και κοτέτσια

      Διαγραφή
    3. ΤΙ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΙΑΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΑΚΙ;
      ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ...

      Διαγραφή
  13. ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΥΒΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΥΤΕΡΗ ΑΠΟΡΟΦΗΤΙΚΟΤΗΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτός δεν είναι Δήμος είναι σφουγγάρι

      Διαγραφή
    2. Όχι περιμένουμε το φρέσκο κορίτσι,τη ΝΔουλα από τα διεφθαρμένα κόμματα,να κάνει την αλλαγή!!!!Αυτή ποντάρει στη φθορά των άλλων μπας και βγει,ούτε η μάνα της δεν την ξέρει!Αλλά είναι το κορίτσι θαύμα!Έχει λύσεις για όλα τα θεματα

      Διαγραφή
    3. Επιτέλους το παραδεχτήκατε. Ναι, ναι είναι το κορίτσι θαύμα, μισογύνηδες και κομπλεξικοί που φοβάστε να δείτε Δήμαρχο γυναίκα.
      Λεβέντες έχει μόνο η αριστερά. Μόνο αυτοί είναι προοδευτικά κόμματα. ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ !!! Κακό να είσαι ΝΔ, κακό να υποστηρίζεις την πατρίδα σου, κακό να είσαι Χριστιανός, κακό να υψώνεις την ελληνική σημαία. Ξυπνήστε!!! Δεν μας αξίζει αυτή η κατάντια.

      Διαγραφή
  14. Από τους καλύτερους δημαρχους σε όλη την Ελλαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μόνο ο ψηλός γιώργος θσ σώσει τον Δήμο
    ουτε ο κοντός ούτε η ξανθιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξερω αν ειναι ο ψηλος η αλλος.. Παντως θελει αλλαγη αυτο γινεται παντου στο κοσμο εκανε 9 χρονια θα κανει 13.14??? Άλλος λοιπον να μπει με ορεξη για δουλεια... Προσθέτω ένα παρανομαστή που δεν είναι άλλος από την Αλαζονεία της εξουσίας…. Όταν διοικούμε πολλές φορές δημιουργείται η ψευδαίσθηση της παντοδυναμίας... Σπιτακι του λοιπον οχι μονο ο κοντος... Ο καθε κοντος!

      Διαγραφή
  16. Εγω παντως δεν εχω ακουσει να μυνηθηκε αλλος δημος και δημαρχος για στημενες επιτροπες. Και φανταστητε να μην ηταν απο τους καλυτερους δημους οπως διατυμπανιζει ο απερχομενος. Ουτε να καλυπτει κανενας δημαρχος τον αντιδημαρχο του οταν αφαιρουν συγκενικα τους προσωπα π.χ αμμο απο το δημοτικο αμορυχειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. το ναυαγοσώστης είναι σύνθετη λέξη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φυσικά από το ουσιαστικό ναυάγιο και το ρήμα σώζω

      Διαγραφή
  18. ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΦΟΡΑΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ; ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ.ΝΑ ΒΡΩΜΑΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤ Α ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥ.ΒΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα είπαμε, φίλε, για να είσαι λεβέντης πρέπει να κάνεις μπάνιο μια φορά στις 15 ημέρες. Όσο πιο βρομιάρης τόσο πιο λεβέντης.
      Ελένη μου, σου εύχομαι ολόψυχα να γίνεις Δήμαρχος μπας και ξεβρομίσουμε κυριολεκτικά και μεταφορικά.

      Διαγραφή
  19. Ρέ σεις πως γίνεται κάποιος να ρωτάει και μέσα σε 2 λεπτά ο άλλος να απαντάει εδώ μεσα;Θα μας τρελάνει ο τύπος! Μεγάλε άκου και από μένα γιατί ένας δύο γράφετε ο Ντάσιωτης θέλετε δεν θέλετε θα είναι πάλι δήμαρχος! !!!Απλά γιατί είναι καλός άνθρωπος και ταπεινός...Ότι και να πείτε θα τον τρώτε πολύ καιρό ακόμα. Σόδα με λεμόνι λοιπόν για το πρίξημο Καλό σας βράδυ. ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 12.37.ονειρα γλυκα.και κοιτα να αλαζεις και πλευρο καπου καπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους. Ο κόσμος θα επιλέξει ποιον θέλει για δημαρχο. Μακαρι να ενδιαφέρονταν για τα κοινά περισσότεροι και πιο νέοι άνθρωποι και να τους δινόταν η δυνατότητα απο τους μεγαλύτερους να συμμετέχουν ουσιαστικα και ενεργα γιατί αυτό σίγουρα είναι κάτι που λείπει. Τα πρόσωπα από το παρελθόν που έχουν κλείσει το κύκλο τους δεν λένε κάτι πια και είναι παράταιρο να ξαναμπούν στην αρένα. Νέο αίμα χρειαζεται νέες ιδέες και εξωστρέφεια. Καλή επιτυχία σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΗΣΥΧΟΥΣΑ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙΣ 3ο ΣΧΟΛΙΟ Η ΔΕΝ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙΣ
      ΟΥΦ ΗΣΥΧΑΣΑ ΚΟΝΤΟΥΛΗ ΜΟΥ

      Διαγραφή
    2. Το νέο αίμα είναι αυτό που φοράει λαμπουταν;Για γυρνά πλευρό κακομοιρη

      Διαγραφή
    3. Το νέο αίμα είναι γυναίκα. Είναι η Ελένη Καλπούζου !!! Δεν ξέρω, κάντε ό,τι θέλετε. Κοιμηθείτε, αλλάξτε πλευρό, ξυπνήστε, πιείτε πικρό καφέ, σόδα κτλ
      Όσο για τις γόβες μην τις αναφέρετε πολύ. Πάλιωσε το αστειάκι. Κοιτάξτε μην ξεσηκωθούν οι γυναίκες σας, παλικάρια του μόχθου και της αρπαχτής και σας ζητήσουν να τους τις αγοράσετε! Τότε να μην πείτε ότι δε σας προειδοποίησα...

      Διαγραφή
  22. Μάθαμε με Γιώργο δεν μπορούμε αλλιώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η συνήθεια είναι το εκτροφείο των σφαλμάτων.
      Βίκτωρ Ουγκώ, 1802-1885, Γάλλος συγγραφέας

      Διαγραφή
  23. ΑΛΛΑΓΗ..........................Η... ΚΑΛΑ ΗΘΕΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΑΘΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τι ακριβώς θέλουμε από τον δήμο και δεν το έχουμε; Πραγματικά να απαντήσει κάποιος με επιχειρήματα τι πρέπει να γίνει. Κατά την ταπεινή μου άποψη έργα μεγάλα δεν γίνονται πουθενά δεν υπάρχουν λεφτά ένα ολόκληρο κράτος γονάτισε. Τι θέλετε πια; Αφήστε τον κόσμο σε ησυχία τους φάγατε και τους 3. Εάν υπάρχει κάποιος καλύτερος να κατέβει και 5ηκαι 6η παράταξη με επιχειρήματα. Αλλά στατηστε να μιλάτε τόσο άσχημα για τους ανθρώπους που λέτε καλημέρα. Εγώ σαν μαμά έχω παιδική χαρά γήπεδο για τα παιδιά μου καθαρά σχολεία και εγκεκριμένα για χρήση χωρίς σπανάκι κάγκελα χωρίς κρύο. Έχω καθαρό περιβάλλον χωρίς σκουπίδια . Έχω δημαρχείο ΚΕΠ κέντρο υγείας που η δημαρχεία και ο εμπορικός σύλλογος το κρατησαν εδώ . Έχω αστυνομία το ίδιο και εκεί. Έχω αθλητισμό που ο κύριος Αράπιτσας συνέβαλε πολύ σε αυτό. Έχω ηρεμία. Τι θέλετε επιτέλους; Τι;
    Ναι αυτοί οι δύο άνθρωποι πρόσφεραν πολλά στον τόπο μας και δεν νομίζω πως αμφισβητείται. Μαζευτείτε όλοι και κοιτάξτε τις οικογένειες σας και ότι θέλετε ψηφιστε. Μην ενοχλείτε. Μπορεί να πικρενεται ανθρώπους και να μην κοιμούνται το βράδυ. Μην ενωνεστε μόνο στα άσχημα. Μην σας νοιάζει τι φοράει η κυρία καλπουζου εν έτη 2019 ποια γυναίκα δεν στολίζετε; Κοιτάξτε μπροστά γιατί θα πέσει φωτιά να μας κάψει. Έχουμε δημοκρατία και κάλπη για την απόφαση μας. Και δεν είμαι κανένας από τους 3 είμαι όμως γυναίκα και την επόμενη φορά θα γράψω με το όνομα μου γιατί εγώ φοράω παντελόνι εσείς όλοι όχι ... ΑΝΩΝΥΜΟΙ Πικροχολοι. Κουτοπόνηροι όλοι. Ντροπή και αισχος. Μακάρι να ήξερα έναν από εσάς να τον εφτυνα στο δρόμο. Απόψε ας κάνει ο καθένας απολογισμό. Εδώ μιλάμε για συγχωριανούς φίλους αδελφούς . Κλείστε τα στόματα σας. Καλό βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ό,τι πιο αξιόλογο και συγκινητικό είναι αυτό που γράψατε κυρία μου.
      Συγχαρητήρια !!!
      Να είστε καλά.

      Διαγραφή
  25. Η αλλαγή έρχεται όλοι εσείς έπρεπε να είχατε φύγει μόνοι σας με αξιοπρέπεια τώρα θα σας δίωξη ο λαός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Το κυρία Ελένη εινεί η λύση!Το παίζει και νεαρή,σαν την Πατουλαινα,η θειτσα!Αυτή θα δώσει όλες τις λύσεις!Σοφό κορίτσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανόνας πρώτος ανάγωγε: Για μια κυρία μιλάμε πάντα σωστά. Η κυρία Ελένη ναι, ναι θα δώσει λύσεις σε όλα και για όλους. Ακόμη και η αγαπημένη σου θείτσα, θα την ψηφίσει γιατί έχει άποψη. Το έχετε καταλάβει ότι έτσι όπως γράφετε έχετε ακυρώσει τις γυναίκες; Τις έχετε πολύ υποβιβάσει;
      ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΕΛΕΝΗ ΚΑΛΠΟΥΖΟΥ .

      Διαγραφή
  27. Ανωνυμε 12.14.θα σε ρωτησωκατιρωτησω κατι αλλα θελω αληθεια.μενεις αλιαρτο η κανεις πλακα; την καθαριοτητα που την εδατε κυρια μου αφου οπως λετε ειστε γυναικα. Οσο γιαΚΕΠ Κ.Υ κ.λ.π.δεν τ α σχολιαζω γιατι προφανως στην αγωνια σας να δικαιολογησετε η να προβαλετε καποιους αλλους γραφετε οτι νανε.λετε να μην κανου.ε κριτικη γιατι καποιοι δεν θα κοιμουντε. Εγω ξερω οτι τα λαμογια οι κλεφτες και οι ψευτες δεν κοιμουντε.εκτος αν εσυς ξερετε κατι παραπανω. οσο για το καθαρο περιβαλον αν περασετε απο αλιαρτο καμια φορα πηγενετε και γυριστε την πολη και οχι μονο το ν κεντρικο δρομο.πειτε στον δη.αρχο να σας παει στις δεκαδες ανεξελεγκτες χωματετες.λετε για τον εμπορικο συλογο οτι κρατησε το κ.υ μαζι με τον δημαρχο.εαν ο εμπορικος ειναι ολος ο αλιρτκς που ειμασταν εκει τοτε ναι.αλλα για ποιον συλογο μιλας αυτον που εβαλε πετρελαιο σε4 απο τα 6 σχολεια αφηνοντας εξω τα νηπηαγωγεια; και ο καθε ενας υποψιαζετε γιατι. Λετε οτι εχετε
    παιδια.παρτε τα και προσπαθηστε να πετπρπατησετε σε πεζοδρομιο.το ποιο πιθανο ειναι να πηγενετε στην μεση του δρομου. Κυκλοφοριστε με το αυτοκινητο στους δρομους. Αν δεν χαθει σε κα.ια λακουβα το επομενο σταδιο ειναι το συνεργειο. Αφου ο δημος ειναι ο καλυτερος χορηγος τους μιας και τους εξασφαλιζει δουλια καθε μερα.Α. και ρωτηστε και τον δημαρχο η μυνησηπου εγινε στην επιτροπη αξιολογησης του εργου του βιολογικου μηπως ηταν για στηενη επιτροπη με οτι αυτο συνεπαγετε;αυτα προς το παρον. Καλημερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Το μονο που σας νοιαζει πρωην εταιροι ειναι οι κρουνοι η λασπη και η αμμος. Γιαυτο δρομο χθες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ας τον αφήσουμε να μιλησει αύριο στο συνεδριακό να δούμε τι θα πει και πως θα τα πει.Στην τελική όλοι έχουν δικαιωμα να μιλησουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΟΝΤΩΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΜΕΖΕΑ ΝΑ ΝΑ ΠΕΙ ΟΝ RECORD ΠΑΤΟΥΛΑΙΝΑ;;;
      Ε΄;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

      Διαγραφή
    2. ΓΡΑΨΤΕ ΣΩΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ! ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ...

      Διαγραφή
  30. ο ΣΥΡΙΖΑ πρόκειται να δώσει τη στήριξή του σε 19 εν ενεργεία δημάρχους, οι οποίοι έχουν επιλέξει να δοκιμαστούν εκ νέου στις επικείμενες εκλογές. Η απόφαση αυτή ήρθε μετά από συμφωνία μεταξύ των δημοτικών παρατάξεων για κοινή κάθοδο στη βάση συμπεφωνημένου προγράμματος. Σε αυτό το πλαίσιο, θα υποστηριχθεί ο Γιώργος Ιωακειμίδης (Νίκαια – Άγιος Ιωάννης Ρέντης), Γιώργος Τσουκαλάς (Ελευσίνα), Φώτης Αλεξάκος (Καρδίτσα), Γιώργος Σακελλαρίου (Παλαμάς), Κώστας Κολλάτος (Τέμπη), Εμμανουήλ Κοκοσάλης (Αρχάνες – Αστερούσια), Ζαχαρίας Καλογεράκης (Μίνωα Πεδιάδας), Γιάννης Ταταράκης (Αγιος Βασίλειος), Αντώνης Περράκης (Καντάνος – Σέλινος), Γιάννης Γαλούζης (Κάλυμνος), Μιχάλης Κόλλιας (Λέρος), Χριστοφής Κορωναίος (Νίσυρος), Γρηγόρης Στόικος (Πάτμος), Μαρία Κάμμα – Αλειφέρη (Τήλος), Παναγιώτης Μαντάς (Βόρεια Κυνουρία), Δημήτρης Παυλής (Τρίπολη), Βαγγέλης Βαλιώτης (Σπάρτη), Γιώργος Ντασιώτης (Αλίαρτος – Θεσπιείς).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ο ΣΥΡΙΖΑ πρόκειται να δώσει τη στήριξή του σε 19 εν ενεργεία δημάρχους, οι οποίοι έχουν επιλέξει να δοκιμαστούν εκ νέου στις επικείμενες εκλογές. Η απόφαση αυτή ήρθε μετά από συμφωνία μεταξύ των δημοτικών παρατάξεων για κοινή κάθοδο στη βάση συμπεφωνημένου προγράμματος. Σε αυτό το πλαίσιο, θα υποστηριχθεί ο Γιώργος Ιωακειμίδης (Νίκαια – Άγιος Ιωάννης Ρέντης), Γιώργος Τσουκαλάς (Ελευσίνα), Φώτης Αλεξάκος (Καρδίτσα), Γιώργος Σακελλαρίου (Παλαμάς), Κώστας Κολλάτος (Τέμπη), Εμμανουήλ Κοκοσάλης (Αρχάνες – Αστερούσια), Ζαχαρίας Καλογεράκης (Μίνωα Πεδιάδας), Γιάννης Ταταράκης (Αγιος Βασίλειος), Αντώνης Περράκης (Καντάνος – Σέλινος), Γιάννης Γαλούζης (Κάλυμνος), Μιχάλης Κόλλιας (Λέρος), Χριστοφής Κορωναίος (Νίσυρος), Γρηγόρης Στόικος (Πάτμος), Μαρία Κάμμα – Αλειφέρη (Τήλος), Παναγιώτης Μαντάς (Βόρεια Κυνουρία), Δημήτρης Παυλής (Τρίπολη), Βαγγέλης Βαλιώτης (Σπάρτη), Γιώργος Ντασιώτης (Αλίαρτος – Θεσπιείς).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΣΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΡΕΕΕΕΕ!!ΕΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΤΕ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ ΝΤΑΣΙΩΤΗ;;; ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΝΑΓΕ!!!! ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΚΑΙ ΤΖΑΠΑ ΜΟΝΟ ΚΟΥΤΟΙ ΤΗ ΚΑΝΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ρε συ.δυο ιδια σχολια σε δυο λεπτα; να το κοιταξεις αγορι μου γιατι αυτο λεγετε εμονη η οποια τις περισοτερες φορες οδηγει στην παρανοια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΠΡΑΒΟ ΠΡΙΝ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΣΑΙ

      Διαγραφή
    2. Το έγραψε δυο φορές μπας και το καταλάβετε, γιατί το έχετε το θεματάκι σας. Όσο για την εμμονή που λέτε δεν είναι η εμμονή αλλά η ανάγκη ενός ανθρώπου να πει και να ακουστεί η αλήθεια για τον λάτρη των μηνύσεων αλλά και για το εκτελεστικό του όργανο (τον ψηλό εννοώ).
      Τους ξέρουμε και τους δυο. Κάποτε ήταν καλά παιδιά και φίλοι. Τώρα ξεκατινιάζονται και τα βάζουν με μια κυρία. Σύνηθες φαινόμενο. Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης.

      Διαγραφή
  34. ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΠΟΨΕ ΚΑΘΑΡΙΣΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΝΙΚΗΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καθαρίζει τόσο τέλεια η τάπα θα τον συστήσω στις φίλες μου
      γιατί εγώ έχω ψηλή οικιακη καθαρίστια
      αλλα αφού ο άλλος είναι ο απόλυτος καθαριστής είναι το ακουαφορτε ο νικητής

      Διαγραφή
  35. θα τη στείλω μαζί με την τάπα να απολυμάνουν το αποχετευτικό
    χαζομάρες δεν λέω αλλά αποχετευτικό δεν βλέπω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ