Τρίτη 12 Μαρτίου 2019

Γλέντησαν με τη ψυχή τους οι Γυναίκες του Νεοχωρίου-ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Την ημέρα της Γυναίκας, γιόρτασε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Νεοχωρίου οι "ΕΝΝΕΑ ΜΟΥΣΕΣ" στο Cafe Rainbow.
Άφησαν πίσω τους κάθε λύπη και κάθε προβληματισμό, αγνόησαν τις καθημερινές δυσκολίες και αποφάσισαν να γιορτάσουν την ημέρα της Γυναίκας με το δικό τους, μοναδικά ευχάριστο, τρόπο. Το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου ένωσε  τις δυνάμεις του και δημιούργησε  μια βραδιά, όπου τον κύριο, πρωταγωνιστικό και ουσιαστικό λόγο είχαν το κέφι και η χαρά – συναισθήματα που δε γνωρίζουν θέση και ηλικία…
Η πρόεδρος του συλλόγου κ.α. Ασημίνα Πικάση, ευχαρίστησε όλους που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και στη συνέχεια μίλησε για την αξία της γυναίκας, την σημαντική θέση της στην κοινωνία και στην οικογένεια.
Στην εκδήλωση εκτός από τις ντόπιες κατοίκους του χωριού, παραβρέθηκαν και οι γυναίκες υποψήφιες,Ελένη Καλπούζου για τον Δήμο Αλιάρτου Θεσπιέων και η Βασιλική Κατσιμίχα-Κοροπούλη για τις  περιφερειακές εκλογές με τον συνδυασμό του Απόστολου Γκλέτσου.
Ακολούθησε φαγητό, γλέντι και χορός μέχρι αργά το βράδυ.
ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Το ΔΣ του συλλόγου γυναικών Νεοχωρίου οι " ΕΝΝΕΑ ΜΟΥΣΕΣ" ευχαριστεί τις γυναίκες που  τίμησαν με την παρουσία τους την γιορτή του συλλόγου για  την "ημέρα της γυναίκας". Η συμμετοχή των γυναικών ήταν ουσιαστική γιατι πέρα από την υλική προσφορά που ήταν αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία, η ηθική υποστήριξη στο νέο ΔΣ είναι για εμάς το έναυσμα για να προσπαθήσουμε και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για τις γυναίκες του Νεοχωρίου και γενικότερα για το χωριό. Καμιά δεν περισσεύει. Νεαρές και ηλικιωμένες πάντα ενωμένες όπως την "ημέρα της γυναίκας" να κάνουμε όσο πιο όμορφα και ουσιαστικά πράγματα μπορούμε. Ήταν μια υπέροχη βραδιά, σας ευχαριστούμε!

 
 

 Συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ