Κυριακή 17 Μαρτίου 2019

Και νέο χτύπημα από ανήλικους Ρομά στο Πυρί της Θήβας

Στο ίδιο σημείο, με πρωταγωνιστές και πάλι νεαρούς Ρομά.

Ομάδα νεαρών σταμάτησε και λήστεψε διερχόμενο οδηγό...
Νέα καταγγελία σχετικά με την παραβατικότητα των Ρομά που διαμένουν στον καταυλισμό του Πυρί, με επίθεση σε διερχόμενο ΙΧ στη 1:00’ το μεσημέρι της Παρασκευής (15/3).

Σύμφωνα με τον 63χρονο οδηγό του ΙΧ, μια ομάδα από 15 με 20 Ρομά, στην πλειοψηφία τους ανήλικοι του έκοψαν το δρόμο στο παραπάνω σημείο, προκαλώντας φθορές στο όχημα, ενώ κάποιοι από αυτούς έβαλαν χέρι και στα πράγματα που είχε μαζί του.

Ειδικότερα του αφαίρεσαν περίπου 500 ευρώ που είχε πάνω του και δύο κινητά τηλέφωνα.

lamiareport.gr

5 σχόλια:

  1. Γιατι διαμαρτυρεστε αφου ψηφιζετε παλι τους ιδιους , πρεπει να χαιροσαστε , γινετε αυτο που θελετε , ξαναβγαινουνε οι ιδιοι και η πολη θα ξαναζησει μεγαλες στιγμες , μεγαλα εργα και σε εξι μηνες λυθηκε και το προβλημα με τους ρομα απο το δημο και τη περιφερεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχεις δίκιο φίλε μου από αποτυχία δήμαρχο(Νικολάου)σε διάδοχο αποτυχία(Αναστασιου)πάμε!Άρα να το βουλωσουμε και να μην παραπονουμαστε όταν ψηφίζουμε άχρηστους που δεν είναι ικανοί να δώσουν λυση σε κανένα προβλημα!Ας φανούμε έξυπνοι εμείς οι Θηβαιοι και ας μην ψηφίσουμε αυτούς που θεωρούν την ψήφο μας δεδομένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα το λύσει ο σύριζα κάνει ενέργειες ο βουλευτής μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως το λύσει ο Κουτσούμπας της ΝΔ;Κατέχει άριστα τις ρευματοκλοπες μαζί με τη σύζυγο.

      Διαγραφή
  4. Οχι περιμένουμε τον Καράμπελα που κατεβαίνει με τη ΝΔ να το λύσει και θα το λύσει καθότι μυαλαρα άσε που ο Μπασιάκος ο μακαρίτης τόσα χρόνια στη Βουλή για αυτό μαχοταν!Ο πασοκος δήμαρχος που τους κουβάλησε και οι γαλάζιοι δήμαρχοι που τους χαϊδεύουν τα αφτιά για να πάρουν χίλιες ψήφους, τι κάνουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ