Κυριακή 21 Απριλίου 2019

Με πολύ κόσμο τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Γιώργου Αναστασίου στη Θήβα-ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ

Δυναμικό παρών έδωσε το βράδυ της Παρασκευής,ο κόσμος της Θήβας στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψήφιου δημάρχου Θηβαίων Γιώργου Αναστασίου.

Η μεγάλη συγκέντρωση και ο ενθουσιασμός της, είχαν τα χαρακτηριστικά μιας νικηφόρας πορείας μέχρι την Κυριακή  της κάλπης 26 Μαΐου.
Στην σύντομη ομιλία του,ο Γιώργος Αναστασίου,φανερά  συγκινημένος,αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για την συμμετοχή του,ζήτησε να δείξει σε εκείνον και τους συνεργάτες του, εμπιστοσύνη και δεσμεύθηκε ότι θα φέρει το Δήμο Θηβαίων στη θέση που του αξίζει.


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ο Συνδυασμός «ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ», ο επικεφαλής Γιώργος Αναστασίου και όλοι  οι Υποψήφιοι,  ευχαριστούν τους συνδημότες που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση για τα εγκαίνια του Εκλογικού μας Κέντρου και μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Ευχαριστούμε επίσης όλους εκείνους που δεν κατάφεραν να παρευρεθούν αλλά στηρίζουν την προσπάθειά μας να αλλάξουμε τον Δήμο μας. Συνεχίζουμε, πιστοί στο πρόγραμμα μας, στις θέσεις και στον στόχο μας να καλυτερέψουμε την ζωή μας και να παραδώσουμε ένα καλύτερο αύριο στα παιδιά μας.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ

Συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ