Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

Oι 43 πρώτοι του Γρηγόρη Παπαβασιλείου για τον Δήμο Θηβαίων

Τα πρώτα 43 ονόματα των υποψηφίων του συνδυασμού «Ο πολίτης στο κέντρο» του Υποψήφιου Δημάρχου Θηβαίων κ. Γρηγόρη Παπάβασιλείου ,όπως παρουσιάστηκαν στο συνεδριακό κέντρο Θήβας, την Τετάρτη 3 Απριλίου.

3 σχόλια:

  1. Έλα τον υπαλληλακο που το παίζει και ηγέτης!Αυτός τι έχει τελειώσει γιατί δεν δίνει το βιογραφικό του;Πάντως πολλά τα ανταλλάγματα και οι μυστικές συμφωνίες τόσο με Αναστασίου όσο και με Σπανο.Πας ρε κακομοίρη να μας παρουσιάσεις ότι είσαι κάτι καινούργιο,χωρίς υποβαθρο,με κάτι αποτυχημένους που γυρνάνε από κομμα σε κομμα,κάτι αργοσχολους συνταξιούχους που ψάχνουν και αυτοί λίγη δόξα άντε και κάτι αποτυχημένους επαγγελματίες.Ασε μας ρε Παπαβασιλείου άντε τραβα στο χωριό σου να κοροιδεψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχει 4030 αληθινους φιλους στο Facebook να δουμε ποσοι απο αυτους θα τον ψηφισουνε! Ο αλλος ο συριζαιος μεχρι και απο τη ακριτικη ξανθη του ευχονται οι φιλοι του Facebook μεχρι εκει εφτασε η χαρη του! Αντε στο τελος θα σας μεινει το Facebook και τα μετρα προστασιας των αδεσποτων ζωων! Ο κοσμος ψηφιζει προγραμμα και οχι ιντερνετ αλλα προγραμμα δεν βλεπουμε εκτος απο εναν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο κόσμος ψηφίζει μορφωμένους με ανοιχτό πνεύμα και όχι αγράμματους υπαλληλακους ,πιόνια των πονηρών,δεκανικια της Παπαθωμα και του Αναστασίου.Ατομα μετεωρίτες που δεν τους ξέρει η τοπική κοινωνία,κοντοφθαμους χωρικούς χωρίς υπόβαθρο.Οσον αφορά το προγραμμα πιο γελοίο από του Παπαβασιλείου δεν υπάρχει.Εισαι πολύ αφελης-κουτος αν νομίζεις ότι θα κάνει όσα λεει.Τελος,το τι φίλους έχει άστο για ρώτα τι γνώμη έχει ο κόσμος για αυτόν,έναν χαρακτηρισμό από την πλειοψηφία θα ακούσεις που δεν είναι και τόσο κολακευτικος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ