Τρίτη 21 Μαΐου 2019

Υποψήφιος με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου ο Κώστας Ζαγαρίτης

Αγαπητοί συνδημότες,

Με χαρά ανταποκρίθηκα θετικά στην τιμητική πρόταση του υποψηφίου Δημάρχου  κ. Παπαβασιλείου να συμμετάσχω μέσω του ψηφοδελτίου του συνδυασμού <ο πολίτης στο κέντρο>, στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.
Με την εμπειρία 35 χρόνων στον αθλητικό τομέα και 25 χρόνων στον εργασιακό και επιχειρηματικό βίο,  πιστεύω ότι ήρθε η κατάλληλη ώρα να ασχοληθώ  πιο ενεργά με την τοπική αυτοδιοίκηση καθώς πάντα με απασχολούσαν τα κοινά αλλά όλα είναι θέμα σωστού χρόνου.  Αυτοί που με γνωρίζουν ξέρουν την συμμετοχή μου σε αρκετές ομαδικές δράσεις όπως στον αθλητισμό, στα πολιτιστικά ,αλλά και σε εθελοντικές προσπάθειες  και ξέρουν ότι πάντα ήμουν οπαδός της συνεργασίας και της επιτυχίας μέσα από κοινές δράσεις.  Επιγραμματικά για όσους δεν με γνωρίζουν :
 Γεννήθηκα και κατοικώ στο Καπαρέλλι , παντρεμένος με την Ευδοξία Κουκούλα , έχουμε  δύο παιδιά τον Βασίλη μαθητή Γ' Λυκείου και την Κωνσταντίνα μαθήτρια Β' Γυμνασίου.
Πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Κιθαιρών , Λεβαδειακού , Δάφνης Ερυθρών ,ΑΟ Θήβα, Επαμεινώνδα Λεύκτρων και Ελλοπιακού.
Πρώην προπονητής Κιθαιρώνα, Δάφνης , Επαμεινώνδα, Ελλοπιακού,Ιόλαου , Παμβαγιακού, ΕΠΣΒ.
Ιδρυτικό μέλος του συνδέσμου προπονητών ποδοσφαίρου Βοιωτίας και μέλος του Δ.Σ. από την ίδρυση του συνδέσμου έως και σήμερα. Μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Θήβας.
Ιδιοκτήτης επιχείρησης παροχής υπηρεσιών ασφάλειας και καθαρισμού. 
         
Με εκτίμηση

Ζαγαρίτης Κώστας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ