Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

Μήνυμα Νίκης έστειλε ο Γιώργος Ντασιώτης στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου-ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

'
ΜΗΝΥΜΑ ΝΙΚΗΣ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΣΙΩΤΗΣ
 ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΛΙΑΡΤΟ

Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και αισιοδοξίας για το τελικό αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αλιάρτου - Θεσπιέων κ. Γεώργιος Ντασιώτης εγκαινίασε χθες το εκλογικό του κέντρο σε κεντρικό σημείο της πόλης της Αλιάρτου.
Πλήθος κόσμου, με πρωταγωνιστή τη νεολαία, από όλες τις γωνιές του Δήμου παρακολούθησε την ομιλία του επικεφαλής του συνδυασμού «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΛΙΑΡΤΟΥ - ΘΕΣΠΙΕΩΝ» και δημιούργησε κλίμα νίκης εν΄ όψει της εκλογικής μάχης της 26ης Μαΐου. 
 Στην ομιλία του ο κ. Γεώργιος Ντασιώτης  χαρακτήρισε τη μεγάλη προσέλευση  του κόσμου, ως σαφές μήνυμα νίκης και αναφέρθηκε στους λόγους που έχει ο δημότης να στηρίξει εκ νέου την «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΛΙΑΡΤΟΥ – ΘΕΣΠΙΕΩΝ» και οι οποίοι είναι: Το έργο που έχει δείξει έως τώρα στο Δήμο, η δίκαιη αντιμετώπιση των διαμερισμάτων, η συστηματική δουλειά και εξωστρέφεια που κάνει το Δήμο μας αναγνωρίσιμο παντού, η αποτελεσματικότητα του Δήμου που τον κατατάσσει στις πρώτες θέσεις, κ.α.
Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν τα ονόματα των υποψηφίων Δημοτικών συμβούλων, καθώς και των τοπικών Κοινοτήτων Αλιάρτου, Θεσπιών και Μαυρομματίου. Ο Γιώργος Ντασιώτης κάλεσε τους Δημότες να εμπιστευτούν το ψηφοδέλτιο του, γιατί συνδυάζει, την εμπειρία, την επιτυχία, τη γνώση και την φρεσκάδα της νεολαίας.
 Όλοι οι υποψήφιοι του συνδυασμού χειροκροτήθηκαν θερμά από τον κόσμο που είχε κατακλύσει το εκλογικό κέντρο της παράταξης. Τέλος ο Γιώργος Ντασιώτης  έστειλε το μήνυμα της νίκης σε όλο το Δήμο Αλιάρτου – Θεσπιέων καλώντας τον κόσμο «από το ένα άκρο του Δήμου έως το άλλο ,να δώσει καθαρή εντολή από την Πρώτη Κυριακή, δίνοντας αυτοδυναμία στη ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΛΙΑΡΤΟΥ - ΘΕΣΠΙΕΩΝ», ενώ  κλείνοντας απευθύνθηκε στους πολίτες, που τον χειροκρότησαν θερμά, λέγοντάς τους «Είναι τιμή μας να μας εμπιστεύεστε, είναι τιμή μας να σας υπηρετούμε»

Γραφείο Τύπου
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΘΕΣΠΙΕΩΝ
Συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ