Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα στη Βοιωτία

      Με βάση τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς, η πρόβλεψη του κινδύνου πυρκαγιών εκτιμάται ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΗ (ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ 4).
ΟΔΗΓΙΕΣ

Το Τμήμα  Πολιτικής  Προστασίας  (tpp-vio@pste.gov.gr)  της Περιφερειακής  Ενότητας  Βοιωτίας  έχει ενημερώσει τις Αρμόδιες υπηρεσιακά εμπλεκόμενες υπηρεσίες, καθώς  και  τους Δήμους,  ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα, προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα επιπτώσεις από την εκδήλωση έντονων καιρικών φαινομένων.
Παράλληλα, το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.
   
 Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες αυτοπροστασίας από τους κινδύνους των έντονων καιρικών συνθηκών, οι πολίτες μπορούν να αποταθούν στο Τηλέφωνο Εκτάκτων Αναγκών (22610 - 29036 24ωρου  λειτουργίας), καθώς και στην ιστοσελίδα  (tpp-vio@pste.gov.gr) του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας.
Η   ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ                                                                                                           
            ΠΕ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
 ΦΑΝΗ   ΠΑΠΑΘΩΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ