Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019

Mε επιτυχία στέφθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας στη Λιβαδειά

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 19, 20 και 21 Ιουλίου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας στην πανέμορφη περιοχή της “Κρύας“ στη Λιβαδειά, που διοργάνωσε ο Δήμος Λεβαδέων σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας, την Alter Bike Tours και την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας (ΕΟΠ).
Στους αγώνες έλαβαν μέρος 230 ποδηλάτες από 48 σωματεία όλης της χώρας, σε όλες τις κατηγορίες (παίδες – κορασίδες, έφηβοι - νεάνιδες , άνδρες – γυναίκες και masters)οι οποίοι έδωσαν δυνατές μονομαχίες προσφέροντας πλούσιο θέαμα, σε μια όμορφη και πολύ δύσκολη διαδρομή, με εκκίνηση και τερματισμό την περιοχή των πηγών της "Ερκυνας".
Την Παρασκευή, 19/7, διεξήχθη το αγώνισμα του “Team Relay” (XCR - Σκυταλοδρομία), το Σάββατο, 20/7, του “ Cross Country” (XCO - Αντοχής) και την Κυριακή, 21/7, το “Eliminator”.
Τους αγώνες παρακολούθησαν πλήθος φίλων του ποδηλάτου, τόσο από εκδρομείς όσο και από δημότες της πόλης μας, στο χώρο των πηγών, όσο και στο βουνό όπου είχε χαραχθεί μια ομολογουμένως τέλεια διαδρομή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ