Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019

Η νέα αναβαθμισμένη ιστοσελίδα του Δήμου Θηβαίων thiva.gr



Σε δοκιμαστική λειτουργία τίθεται από σήμερα 16/7/2019 η νέα διαδικτυακή πύλη του Δήμου Θηβαίων  https://thiva.gr.

Η αναβαθμισμένη πλέον ιστοσελίδα αποτελεί ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο ΤΠΕ για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις. Είναι δυναμική, διαδραστική και εύχρηστη, προσβάσιμη από όλες τις συσκευές, παρέχει τις απαραίτητες πληροφορίες στον πολίτη και δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες της για πλήρη πρόσβαση και παρέμβαση στις αποφάσεις του λαμβάνονται ή θα ληφθούν.

Επιπλέον, θα διαθέτει σύστημα προσβασιμότητας για ΑμΕΑ και υποσύστημα πολυγλωσσίας και ειδικότερα Αγγλικού περιεχομένου (που θα τεθούν σύντομα σε λειτουργία) ενώ οι χρήστες θα μπορούν άμεσα να αναρτούν στα social media, απευθείας από τον ιστότοπο από την αντίστοιχη περιοχή .
Οι κατηγορίες πληροφοριών της νέας σελίδας είναι δομημένες σύμφωνα με τις μέχρι σήμερα καταγεγραμμένες ανάγκες των πολιτών για βασικές υπηρεσίες του Δήμου (π.χ. θέματα καθαριότητας, πρασίνου, πολιτικής προστασίας, δημοτολογίου-ληξιαρχείου, τεχνικής υπηρεσίας, πολεοδομίας, κοινωνικής προστασίας, οικονομικά κ.α. ). Επίσης, παρέχει πληροφορίες για  θέματα Διοίκησης, για το έργο της Δημοτικής Αρχής, τις αποφάσεις των οργάνων διοίκησης του Δήμου ενώ έχει ξεχωριστή ενότητα για τη Διαβούλευση διαφόρων κρίσιμων ζητημάτων αλλά και δύο νέα υποσυστήματα για τη δημοσίευση στοιχείων Προϋπολογισμού και διαχείρισης - ενημέρωσης Προμηθευτών (τα οποία επίσης θα τεθούν προσεχώς σε λειτουργία).

Πέρα των ανωτέρω, ο πολίτης έχει τη δυνατότητα να υποβάλλει  ηλεκτρονικά το αίτημά του προς το Δήμο ( για ηλεκτροφωτισμό, λακκούβες κα) σε ειδική διαμορφωμένη φόρμα.


Σημειώνεται ότι λόγω της μετάπτωσης του υλικού από το παλιό στο νέο site, η νέα σελίδα θα λειτουργεί δοκιμαστικά για λίγο καιρό,  μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία εμπλουτισμού όλων των συστημάτων, ενοτήτων και υποενοτήτων. Μόλις τεθεί σε πλήρη και κανονική λειτουργία θα εκδοθεί νεότερο δελτίο τύπου.







1 σχόλιο:

  1. Μετά από δύο συνεχομενες θητείες τώρα θυμήθηκε ο" πρωτοπόρος"δήμαρχος να αναβαθμίσει το σαιτ του Δήμου!Εδώ και οχτώ χρονια έχει ένα απαρχαιωμένο σάιτ με μηδαμινή επισκεψιμότητα!Θα μας αντιγράψει ο δήμος Τρικκαίων!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ