Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019

Γραμματέας Οικογενειακής Πολιτικής της ΝΔ η σύζυγος του μακαρίτη Μπασιάκου

 O Κυριάκος Μητσοτάκης το πρωί της Δευτέρας όρισε Γραμματέα Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων τη σύζυγο του μακαρίτη Υπουργού της ΝΔ, Ευάγγελου Μπασιάκου.
Πρόκειται για τη Βικεντία Συροπούλου-Μπασιάκου, η οποία είχε αρνηθεί να μπει, σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, στα ψηφοδέλτια της ΝΔ. 
Το ζευγάρι, για την ιστορία, είχε παντρέψει ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, μαζί με τη σύζυγό του, Νατάσσα. 
Η κυρία Μπασιάκου είναι δικηγόρος και υπηρετεί στην Τοπική Αυτοδιοίκηση από το 1987, αρχικά στον πολιτιστικό και οργανωτικό τομέα και στη συνέχεια ως νομική σύμβουλος. 
Να σημειώσουμε ότι ο αείμνηστος σύζυγός της ανήκε στην Εβερτική πτέρυγα της ΝΔ, μιας και η αδελφή του είχε διατελέσει γραμματέας του τότε Προέδρου της ΝΔ, ενώ ήταν εξ αυτών που είχαν σηκώσει το φέρετρο του Παύλου Μπακογιάννη κατά την εξόδιο ακολουθία του, το 1989.

2 σχόλια:

  1. Το κομματικό κράτος ζει και βασιλεύει! Πρώτο μέλημα του Κυριακουλη να βολέψει τα γαλάζια φρούτα, απροκάλυπτα. Ζητώ η οικογενειοκρατια και τρξτε εσείς να μορφωσετε τα παιδιά σας για να τους αρπάζουν τις θέσεις οι άχρηστοι με επώνυμο. Εξάλλου οι Περιστέριωτες θα γινουν υδραυλικοί και οι κάτοικοι Ψυχικού θα πάρουν τα υψηλά πόστα ένεκα κληρονομικου δικαιώματος, σύμφωνα με τον ελλεινο αρχηγό του κόμματος τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχ την καημένη την χήρα! Λυπηθείτε την έχει ορφανά να θρεψει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ