Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019

Δήμαρχος Θηβαίων:Δεν υπάρχει θέμα εγκατάστασης προσφύγων στην Ελλοπία

Σε  σύσκεψη  που έγινε χθες  το βράδυ,στην Κοινότητα Ελλοπίας,παρουσία του δημάρχου Θηβαίων κ.Αναστασίου,του αντιδημάρχου  της Δ.Ε. Θίσβης κ.Καμούτση του τοπικού συμβουλίου και φορέων της Ελλοπίας,μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν,ήταν και το ζήτημα της φιλοξενίας ασυνόδευτων παιδιών προσφύγων και  την πιθανή φιλοξενία τους στην Ελλοπία.
Ο κ.Αναστασίου μετά το τέλος της σύσκεψης,δήλωσε κατηγορηματικά στο permissos.gr ,σχετικά με τις  φήμες που κυκλοφορούν για  εγκατάσταση 25 ασυνόδευτων παιδιών  στην Ελλοπία,ότι  στην παρούσα φάση  δεν υπάρχει κανένα θέμα. 

3 σχόλια:

  1. οι καλοί χριστιανοί που κάνουνε τους μεγάλους σταυρούς δήμαρχοι κλπ δεν θέλουνε να πάρουνε στα σπίτια τους 25 παιδιά ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εικοσιπεντε 25 παιδια δεν θελετε στα σπιτια σας , ρε καλοι Χριστιανοι Ελληναραδες , που δεν αφηνετε ευκαιρια να φωτογραφηθειτε σε επιταφιους και λοιπες ιεροτελεστιες ? 25 παιδια ΡΕ , ασυνοδευτα , ανηλικα , εσεις λετε πως αγαπατε τα παιδια και κανετε τους μεγαλους σταυρους , τι θα παθετε αμα φιλοξενησετε και μεγαλωσετε 25 παιδια στην Αλιαρτο , στη Θηβα στα Λευκτρα το Καπαρελι στις Θεσπιες στην Ελλοπια ΚΛΠ ? Μην το κανετε καν θεμα , βαλτε στα σπιτια σας , χωρις να δημοσιευτει τιποτα στο τυπο , βοηθηστε αθορυβα και ανωνυμα. ΡΕ που δεν ειστε αξιοι ενα μπουκαλι νερο να δωσετε στο κοινωνικο παντωπολειο απο τη τσεπη σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ πόσα θα παρεις; ζητα επώνυμα να σου δώσουν και να ακολουθήσουμε και όλοι εμείς.

      Διαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ