Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019

Διάψευση του ρεπορτάζ του star, περί εγκατάστασης προσφύγων σε ΔΙΣΤΟΜΟ και ΑΝΤΙΚΥΡΑ

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από το επίσημο ρεπορτάζ του star, το οποίο ανέφερε ότι ξενοδοχειακές μονάδες σε ΔΙΣΤΟΜΟ και Αντίκυρα είναι έτοιμες να υποδεχθούν πρόσφυγες, επίσημες πηγές του ΔΗΜΟΥ Δ.Α.Α. μας διαβεβαίωσαν ότι τέτοιο ενδεχόμενο δεν πρόκειται να συμβεί στις συγκεκριμένες περιοχές.

Το θέμα θεωρείται λήξαν
Δείτε το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Star
Σύμφωνα με αποκλειστικές  πληροφορίες του star θα διατεθούν επίσης δύο μονάδες στο Δίστομο και την Αντίκυρα Βοιωτίας, 4 μονάδες στην Αχαΐα και συγκεκριμένα στο Ρίο, την Πάτρα, στην Αγυιά και κοντά στο Βουπράσιο, ενώ ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει ξενοδόχοι στο χωριό Καινούργιο Αιτωλοακαρνανίας, στην Ευρυτανία και έξω από την Ιεράπετρα.

Περίπου 20.000 μετανάστες από τα νησιά, θα μεταφερθούν σε δεκάδες περιοχές σε όλη την Ελλάδα μέχρι το τέλος του 2019.

Για το σκοπό αυτό, θα επιστρατευτούν ξενοδοχεία, εργοστάσια, κοντέινερ σε βιομηχανικές περιοχές, ακόμα και κτίρια που λειτουργούσαν ως σούπερ μάρκετ.

Μεταξύ των περιοχών όπου θα μεταφερθούν μετανάστες, βρίσκονται η Βασιλίτσα Γρεβενών με τρία ξενοδοχεία, ο Κορησός Καστοριάς με 1 ξενοδοχείο, ο Αλμυρός Βόλου σε ένα σούπερ μάρκετ, η Αμφισσα, όπου θα διατεθεί ένα εργοστάσιο για την φιλοξενία μεταναστών και το Αντίρριο όπου οι μετανάστες θα φιλοξενούνται σε κοντέινερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ