Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας Συνταξιούχων για το ασφαλιστικό στη Λιβαδειά

Πραγματοποιήθηκε στη Κεντρική Πλατεία Λιβαδειάς, σήμερα Κυριακή 30 Νοέμβρη στις 11.00 πμ, η συγκέντρωση που είχαν διοργανώσει τα συνεργαζόμενα σωματεία των συνταξιούχων κατά του νέου αντιασφαλιστικού νόμου που ετοιμάζει η κυβέρνηση της ΝΔ.
Στη συγκέντρωση παραβρέθηκε και χαιρέτησε η εκπρόσωπος του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λιβαδειάς, Νατάσα Τάτση ενώ την κεντρική ομιλία έκανε ο Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Συνταξιούχων Δημοσίου Ν. Βοιωτίας, Γιώργος Μπίμης ο οποίος ανέφερε…
«Αγαπητοί φίλοι, συνάδελφοι και συναγωνιστές,… σήμερα γίνονται αντίστοιχα συλλαλητήρια σ’ όλες τις πρωτεύουσες των νομών της χώρας μας με πρωτοβουλία των σωματείων των συνταξιούχων αλλά και των Σωματείων των εργαζόμενων.  Κεντρικό ζήτημα της σημερινής συγκέντρωσης είναι ο νέος αντιασφαλιστικός νόμος που ισοπεδώνει τις συντάξεις και τα ασφαλιστικά δικαιώματα του λαού. Πρόκειται για μια βάρβαρη και ωμή επίθεση σε βάρος του λαού και σαν τέτοια πρέπει να αντιμετωπιστεί.
     Η κυβέρνηση της Ν. Δ επιχειρεί ανατροπές στο ασφαλιστικό σύστημα, με στόχο τη συρρίκνωση  της Δημόσιας ασφάλισης και την αντικατάστασή της από ιδιωτικά ασφαλιστικά συστήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ