Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020

Ευχαριστίες Δημάρχου Λεβαδέων προς Περιφερειάρχη Στερεάς για τη δωρεά ενός απινιδωτή

Ευχαριστίες Δημάρχου Λεβαδέων κ. Ιωάννη Δ. Ταγκαλέγκα προς Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνη Σπανό για τη δωρεά ενός απινιδωτή

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας παρέλαβε σήμερα από τον Αντιπεριφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας κ. Κωνσταντίνο Μπακομήτρο ένα απινιδωτή, δωρεά της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας προς τον Καλλικρατικό Δήμο Λεβαδέων, για την κάλυψη των αναγκών άμεσης αντιμετώπισης επειγόντων περιστατικών των δημοτών του.
Στην τελετή παράδοσης του απινιδωτή παρευρέθηκαν επίσης, η Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας κ. Φανή Παπαθωμά, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Στερεάς Ελλάδας κ.κ. Χάρης Σανιδάς και Ιωάννης Περγαντάς, καθώς και οι Δήμαρχοι Αλιάρτου – Θεσπιέων κ. Γιώργος Ντασιώτης, Ορχομενού κ. Βούλα Κάραλη, Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας κ. Γιάννης Σταθάς, ο Αντιδήμαρχος Θηβαίων κ. Αναστάσιος Καμούτσης και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Τανάγρας κ. Γεώργιος Καμπούρης.
Ο Δήμαρχος Λεβαδέων αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνη Σπανό για τη δωρεά του απινιδωτή εκτιμώντας ότι η ενίσχυση των υποδομών υγείας του Καλλικρατικού Δήμου Λεβαδέων με τεχνικό εξοπλισμό συμβάλλει αποτελεσματικά στην αναβάθμιση της παροχής υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στους πολίτες της περιοχής μας.

3 σχόλια:

  1. Από την τσέπη του τα έβαλε ο Σπανός για τον απινιδωτη; Σιγά μην τους χρωστάμε και χάρη που με τα λεφτά των πολιτών παίρνουν κάτι χρήσιμο και μάλιστα στήνουμε και φιέστες για ευχαριστίες! Ο παραλογισμός στο μεγαλείο του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι γίνετε με τους απινιδωτές με το κιλό τους δινουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κανένα ΕΣΠΑ ή υποχρέωση σε ημετέρους, με τη βοήθεια των οποίων πιάσανε καρεκλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ