Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020

Εικόνες εγκατάλειψης στο Νεκροταφείο του Πυριού

Aναδημοσίευση από τον λογαριασμό του στο facebook,του δημοτικού συμβούλου Δήμου Θηβαίων Ηλία Τραμπάκουλου

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑ

Αρκετές φορές έχει επισημανθεί στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Θηβαίων η ανάγκη να δημιουργηθεί κανονισμός λειτουργίας για όλα τα κοιμητήρια του δήμου.( επεκτάσεις, νέοι χώροι, εκταφές, φύλαξη, συντήρηση, κόστος τάφου κ.λ.π.)

Ο δήμος εισπράττει- ή πρέπει να εισπράττει- αρκετά χρήματα από ανταποδοτικά τέλη. Οφείλει να φροντίζει αυτούς τους ιερούς χώρους, να τους έχει καθαρούς.
Οι δυσλειτουργίες που υπάρχουν(Θήβα, Καπαρέλλι, Βάγια κ.λ.π.) πρέπει να εξαλειφθούν ιδιαίτερα σήμερα που λειτουργεί και η ανταγωνιστική δομή της αποτέφρωσης.

Συνέχεια ΕΔΩ

4 σχόλια:

  1. Και ποιος σας είπε ότι νοιάζεται ο δημαρχακος μας; Για γιορτές και πανηγύρια ξέρει να βγάζει ανακοινώσεις για σοβαρά θέματα όπως η δημιουργία δεύτερου Hot Spot και το εργοστάσιο καύσης σκουπιδιών, που αυτοί βαπτιζουν ανακυκλωσης το βουλώνει. Η σιωπή του κάτι δείχνει παντως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς το παρόν τον απασχολεί που θα διασκεδάσουν οι βλάχοι την Τσικνοπέμπτη και κάτι επιτροπές άνευ αντικειμένου, όπως τουρισμού, αδελφοποιησεων, γιορτών και πανηγυριων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. Σου επιστρέφω τον χαρακτηρισμό ως απαράδεκτο.
      Τραμπάκουλος Ηλίας

      Διαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ