Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020

Στους δρόμους οι εργαζόμενοι για το ασφαλιστικό

Σε απεργιακό κλοιό μπαίνει η χώρα καθώς απεργούν όλα τα μέσα μεταφοράς. Στη σημερινή απεργία συμμετέχουν τελικά και οι εργαζόμενοι του προαστιακού και του τρένου, παρόλο που η αρχική πληροφορία ήταν ότι μόνο αυτά τα δύο μέσα θα κινηθούν κανονικά. Όπως ανακοίνωσε στις 06:30 το πρωί η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, «λόγω αιφνιδιαστικής και απροειδοποίητης απεργίας του προσωπικού του ΟΣΕ δεν εξασφαλίζεται η κυκλοφορία των τρένων. Έτσι παραμένουν ακινητοποιημένες οι αμαξοστοιχίες Αθήνα-Θεσσαλονίκη και ο Προαστιακός».
Για σήμερα Τρίτη, 24ωρη απεργία έχουν προκηρύξει ΑΔΕΔΥ, Εργατικό Κέντρο Αθηνών και ΠΑΜΕ, διαμαρτυρόμενοι για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο. Συμμετέχουν η ΣΤΑΣΥ, η ΠΕΝΕΝ, το Σωματείο Οικοδόμων και η Ομοσπονδία Λογιστών, αλλά και η ΠΟΕ-ΟΤΑ.
Χωρίς δακτύλιο το κέντρο της Αθήνας
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Τροχαίας, λόγω της απεργίας, την Τρίτη 18.02.2020 δεν θα ισχύσουν τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας-ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ και επίσης θα επιτρέπεται η χρήση των λωρίδων αποκλειστικής κυκλοφορίας ΜΜΜ (λεωφορειολωρίδες) και από κάθε άλλο όχημα (Ι.Χ.Ε., Συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ