Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

Δήμος Θηβαίων:Ηλεκτρονική πλατφόρμα με δημιουργικές δραστηριότητες για τα παιδιά

Ο Δήμος Θηβαίων και ο Δημοτικός Οργανισμός Θήβας θέτουν σε λειτουργία τη σελίδα paidikoistathmoithivas.blogspot.com για τη δημιουργική απασχόληση νηπίων στο σπίτι, ειδικά για όσο διάστημα θα μείνουν κλειστοί οι παιδικοί σταθμοί.
Στη σελίδα θα αναρτάται εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό υλικό από το εκπαιδευτικό προσωπικό των δημοτικών παιδικών σταθμών, όπως βίντεο, εργασίες, κατασκευές, παιχνίδια και άλλες δραστηριότητες για το σπίτι, προς αξιοποίηση από τους ενδιαφερόμενους γονείς.
Δήμαρχος Θηβαίων Γιώργος Αναστασίου :
«Πρόκειται για μία αξιέπαινη ενέργεια 

4 σχόλια:

  1. Σιγά το πρωτότυπο,όλοι οι Δήμοι το κάνανε....περίμενε να μπούν οι κομπλεξάρες να αρχίζουν να σχολιάζουν το αρνητικό του θέματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και που είναι το θετικό; Πάλι οι φιλότιμοι εκπαιδευτικοί έβαλαν εκεί δύο δραστηριοτητουλες, με την καλή τους θέληση για να διαφημίσει τη μούρη του ο δημαρχακος. Πάει να μας πείσει ότι κάνει έργο με την φιλότιμια κάποιων.Στα βασικά, όπως είναι η καθαριότητα της πόλης είναι ανεπαρκής, τα υπόλοιπα είναι πυροτεχνήματακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι φιλότιμοι εκπαιδευτικοί...σου λέει ξήνομαι έξι μήνες τον χρόνο ετσι κ αλλώς μην ξυστώ κ άλλο κ ματώσω.Αντισηπτικό δεν έχεις να βάλεις στο κεφάλι σου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι άσχετος από εκπαίδευση και γράφεις κουταμάρας! Με 20 μαθητές του επιπέδου σου, μέσα στην τάξη δεν αντέχεις ούτε εβδομάδα.

      Διαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ