Τρίτη 7 Απριλίου 2020

Φανή Παπαθωμά-Ηταν ανοιχτό το γερμανικό φράγμα-ΒΙΝΤΕΟ


Αυτή είναι η αλήθεια!!!
Ανάρτηση απόδειξης της αλήθειας από την  Φανή Παπαθωμά  από το γερμανικό φράγμα.
 1/4/2020. Ηταν ανοιχτό
Και όχι κλειστό όπως ανεύθυνα ισχυρίζονται κάποιοι.

Στοιχεία από τον καθαρισμό του γερμανικού 1/4/2020.
Σας παρουσιάζω ότι μου εστάλει από τον καθαρισμό του γερμανικού 4 ημέρες πριν την καταιγίδα ως απάντηση σε ανεύθυνες διαδόσεις.
Συνέχεια ΕΔΩ

2 σχόλια:

  1. Πολύ καλή προσπάθεια συγκάλυψης, αλλά δεν ήταν ανοιχτές όλες οι πόρτες. Μόνο δύο ήταν οι ανοιχτές όπως μας τα λέει και η φωτογραφία. Για αυτό εξάλλου είχαν μαζευτεί και όλα τα καλάμια μπροστά στις κλειστές πόρτες.
    Δεν πειράζει την άλλη φορά θα τα καταφέρεις να μας πείσεις,αλλά να ξέρεις ότι δεν είμαστε και τόσο βλάκες όσο μας νομίζουν κάποιοι.
    Και τέλος πάντων ανέβασε και τη φωτογραφία με όλες τις πόρτες ανοιχτές εάν αντέχει στη δημοσιότητα μιά τέτοια φωτογραφία,αλλά προσοχή η φωτό να είναι για την ημέρα της καταστροφής,όχι μεταγενέστερη και αφού καταφέρεις να τις ανοίξεις γιατί είναι και λίγο χαλασμένες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. είναι ή 3η ,4η ... ποια φορά που ξανα πνίγεται την Κωπαΐδα !
    Έπειτα απο τόσα χρόνια ως υπεύθυνη ? (είστε?) καιρός να ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΤΕ (όλοι) και να αρχίσουν οι ευθύνες να μοιράζονται --αποφεύγετε-αι αυτές όπως (σόρρυ ) το κλάσιμο -κανείς δεν το παραδέχεται!
    Εδώ παίζετε με Ζωές , περιουσίες , μέλλον τι ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ , εφόσον τόσα χρόνια ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ την έξοδο την ξέρετε ,αλλα πλέον τώρα μιας και ασπαστίκατε (ω! του Θαύματος τους ΑΡΙΣΤΟΥΣ ) πάρτε και την ευθύνη και τα λέμε στην Δικαιοσύνη , αλλιώς και πάρα πέρα δεν έχει . Το νερό είναι το μόνο που δεν έχει ευθύνη --εξάλλου δεν κλάνει κιόλας-- άλοι έχουν τις ευθύνες και τις αποποιούνται .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ