Κυριακή 24 Μαΐου 2020

Ο εθελοντισμός της ΟΝΝΕΔ Θήβας στην τράπεζα αγάπης Θηβών και Λειβαδιάς

Σήμερα η ΟΝΝΕΔ Θήβας επισκέφτηκε την Τράπεζα Αγάπης και δώρισε τρόφιμα τα οποία συγκεντρώθηκαν από τα μέλη της. Μια τόσο «μικρή» κίνηση που, όμως, σημαίνει τόσα πολλά για τους ανθρώπους που βρίσκονται εκεί. Ευχαριστούμε τον Πάτερ Νικόδημο και την υπεύθυνη που μας δέχτηκαν!
 Συνέχεια Εδώ

8 σχόλια:

  1. ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ !!! ΔΕΝ ΛΕΜΕ '' ΤΟΝ ΠΑΤΕΡ '' ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ !!( Ο ΠΑΤΗΡ, ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ......Ω ΠΑΤΕΡ )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κοροϊδία πάει σύννεφο! Τα τρία κουτιά δε φτάνουν ούτε για μια μέρα φαγητού στους μίσους τροφίμους. Φωτογραφία και ρεκλαμα. Όποιος κάνει ουσιαστική φιλανθρωπία δεν παίρνει κάμερες μαζί του,αθορυβα και χωρίς κορώνες βοηθά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι,ναι μην κοιτας που οι δικοι σου οι Συριζαιοι πηγαν στις φυλακες του Ελεωνα κατω απο την μυτη των φωτογραφων που ολως τυχαιως τους ανακαλυψαν εκει και τους φωτογραφησαν...ασε που νοικιασανε ολοκληρο αγροτικο για να μεταφερουν μια κουτα....χαχαχαχαχα γελανε και οι πετρες μαζι σας.Ασε ξερω εσεις εισαστε ικανοι ακομα και τις πετρες να βαλετε να χορεψουν συρτακι μετα τους Ευρωπαιους....χαχαχαχα μονοφθαλμο κοματοσκυλο.

      Διαγραφή
    2. Τα αγράμματα της ΝΔ πήραν τρία κουτιά και ανάθεμα αν ξέρουν πόσους σιτιζει το Ιδρυμα, ίσα να βγουν φωτογραφία. Νταλίκα τους χρειάστηκε για τα τρία κουτιά με μακαρόνια. Ασε βρε κοπρίτη γαλαζιε που δε βλέπεις τα χάλια σας.

      Διαγραφή
    3. 1ον)Κοπριτης εισαι και φαινεσαι βλακα 2ον)Εκτος απο τρομερα επιχειρηματα εισαι και τρομερα αντικειμενικος,μουγγα οταν κανουν τα ιδια οι αριστεροι λαλιστατος οταν τα κανουν αλλοι 3ον)Δεν ειμαι γαλαζιος και γενικα δεν εχω πανω μου χρωματα οπως εσυ κομματοσκυλο που και εισαι και το δειχνεις.Εγω ειμαι μονο αντιαριστερος(και στο εχω ξαναπει) και χαιρομαι που κατι μονοφθαλμοι αριστεροι σαν κ σενα μου δειχνουν συνεχεια οτι εχω δικιο.

      Διαγραφή
  3. Μας έχουν κουράσει αυτοί οι γαλάζιοι που σκηνοθετουν εικονικές πραγματικότητες. Έργο μηδέν και φωτογραφία από δήμαρχο μέχρι κομματοσκυλα. Σας έχει πάρει χαμπάρι ο κόσμος δεν ξεγελατε με τα σκηνοθετημενα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φαντάσου να μήν τους είχαν πάρει χαμπάρι πόση θα ήταν η διαφορά....Η μόνη εικονική πραγματικότητα είναι οτι υπάρχει μυαλό μέσα στο κεφάλι σου καμμένε(Σας κόλλησε ο συγκυβερνήτης σας φαίνεται)Ο μόνος/νη που έχει κουράσει είσαι εσύ που δεν βλέπεις πέρα απο την μύτη σου...

      Διαγραφή
    2. Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.....

      Διαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ