Τρίτη 26 Μαΐου 2020

Ανοικτές οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων, για τους πολίτες


Συνεχίζοντας το σταδιακό άνοιγμα των αθλητικών εγκαταστάσεων, βάσει των οδηγιών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (Γ.Γ.Α.), ανακοινώνουμε ότι επιτρέπεται στους αθλούμενους πολίτες του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων, η χρήση οργανωμένων ανοικτών αθλητικών εγκαταστάσεων συμπληρώνοντας απαραίτητα το «Δελτίο Καταγραφής Αθλούμενων για την ασφαλή επιστροφή στην αθλητική δραστηριότητα». Οι δημότες μας καλούνται να προσκομίσουν το παρόν έντυπο στη γραμματεία του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων (Δημαρχείο). Το έντυπο βρίσκεται αναρτημένο στην ιστοσελίδα της Γ.Γ.Α. (www.gga.gov.gr) και στην ιστοσελίδα του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων (www.aliartos.gov.gr).   
Επίσης ο Δήμος Αλιάρτου – Θεσπιέων, ανέπτυξε ειδική πλατφόρμα υποβολής «Δελτίου Καταγραφής Αθλούμενων για την ασφαλή επιστροφή στην αθλητική δραστηριότητα», προκειμένου να διευκολύνει τους αθλούμενους να δηλώσουν την συμμετοχή τους, χωρίς να απαιτείται να μεταβούν στο Δημαρχείο.
Η εφαρμογή είναι εξαιρετικά εύχρηστη (απλώς συμπληρώνει ο καθένας τα στοιχεία του ανωτέρω εντύπου) και ταυτόχρονα αποσυμφορεί τις δημοτικές υπηρεσίες από συνωστισμό.
Η σχετική πλατφόρμα είναι διαθέσιμη στον σύνδεσμο:
Άμεσα μετά τη συμπλήρωση της φόρμας θα λάβετε γραπτό μήνυμα στο κινητό σας τηλέφωνο.
Παρακαλούμε όλους τους συμπολίτες μας να τηρήσουν τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα για την ασφάλεια όλων μας.
Τέλος, η δημοτική αρχή διαβεβαιώνει ότι για όλες τις αθλητικές δραστηριότητες θα εφαρμόζονται ανελλιπώς και με αυστηρότητα όλα τα μέτρα προστασίας και υγιεινής που ορίζει η υπουργική απόφαση, όπως γίνεται σε όλες τις δομές έως τώρα.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
ΔΗΜΟΥ ΑΛΙΑΡΤΟΥ - ΘΕΣΠΙΕΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ