Κυριακή 31 Μαΐου 2020

Έτοιμα τα σχολεία του δήμου Τανάγρας για την επιστροφή των μαθητών

Ολοκληρώθηκαν οι προληπτικές απολυμάνσεις σε όλα τα δημοτικά, τα νηπιαγωγεία και τους παιδικούς σταθμούς του Δήμου λόγω της επαναλειτουργίας τους.

Ο Δήμος Τανάγρας, αυτή την εβδομάδα, πραγματοποίησε προληπτικές και σχολαστικές απολυμάνσεις σε όλες τις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, με αφορμή την επαναλειτουργία τους από τη Δευτέρα 1η Ιουνίου.

Οι απολυμάνσεις πραγματοποιήθηκαν από πιστοποιημένη εταιρεία με άρτια καταρτισμένο προσωπικό, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και έγιναν με ψεκασμό του συνόλου των κτιριακών εγκαταστάσεων με χρήση ειδικού απολυμαντικού (εγκεκριμένου από τον ΕΟΦ), που είναι ειδικό για να καταστρέψει μεγάλο φάσμα μικροοργανισμών, μυκήτων καθώς και των πολύ ανθεκτικών βακτηρίων. Το απολυμαντικό είναι κατάλληλο και για τον corona virus, με δράση σε σύντομο χρονικό διάστημα χωρίς να είναι επιβλαβές για τον άνθρωπο.

Έτσι, τη Δευτέρα 1η Ιουνίου, τα παιδιά των Δημοτικών, των Νηπιαγωγείων και των παιδικών σταθμών του Δήμου μας θα μπουν σε καθαρές και διεξοδικά απολυμασμένες τάξεις και καθαρούς κοινόχρηστους χώρους και αυλές.

Παράλληλα, ο Δήμος διέθεσε αντισηπτικά σε όλες τις σχολικές μονάδες, τα οποία είχε παραλάβει από το Υπουργείο Παιδείας.

Συνέχεια Εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ