Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

Τηλεδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ με εκπροσώπους Αγροτικών και Κτηνοτροφικών οργανώσεων και συνεταιρισμών της Βοιωτίας και της Φθιώτιδας



Τηλεδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ με εκπροσώπους Αγροτικών και Κτηνοτροφικών οργανώσεων και συνεταιρισμών
Νέα τηλε-εκδήλωση πραγματοποίησε η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Βοιωτίας, σε συνεργασία με την αντίστοιχη επιτροπή Φθιώτιδας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 29/5/20 και αφορούσε τον πρωτογενή τομέα. Πήραν μέρος αρκετοί εκπρόσωποι αγροτικών και κτηνοτροφικών οργανώσεων και συνεταιρισμών. Στη συζήτηση συμμετείχε ο πρώην Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σταύρος Αραχωβίτης, ο υπεύθυνος του τμήματος Αγροτικής Πολιτικής Φάνης Κουρεμπές, οι βουλευτές Γιώτα Πούλου και Γιάννης Σαρακιώτης και πρώην βουλευτές της περιφέρειας.
Κατά τη συζήτηση οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι ανέδειξαν πολλά από τα γενικότερα προβλήματα του αγροτικού και κτηνοτροφικού χώρου, αλλά και τοπικού ενδιαφέροντος θέματα.
Καυτηρίασαν τις αδυναμίες του ΕΛΓΑ, τη νέα αύξηση συμμετοχής και χαρακτήρισαν αντισυνεταιριστικό το νέο νόμο. Παράλληλα ανέφεραν την αναγκαιότητα ανάπτυξης νέου υγειούς συνεταιριστικού κινήματος.
Συνέχεια Εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ