Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

Τι λέει ο Α.Ο. Υψηλάντης για την εκδήλωση στην πλατεία Αλιάρτου


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΥΨΗΛΑΝΤΗ


Σε σχέση με την εκδήλωση του Αθλητικού Ομίλου Υψηλάντη έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:

7 σχόλια:

  1. Ρε παιδιά αφήστε το γιατί τα κάνετε χειρότερα με τέτοιες δικαιολογίες. Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους.Δεν μπορούν να δικαιολογηθούν τα αδικαιολόγητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1300 ή 1600 εισιτήρια κόψατε παιδιά; Συν αυτοί που μπήκαν χωρίς να κόψουν. και νομίζω ότι ο χώρος στον οποίο αναφέρεστε που ήταν στρωμένα είναι περίπου 1100τ.μ. Οπότε ζητήσετε μια απλή συγνώμη μήπως ξεχαστει το ζήτημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΆΒΟ ΣΤΟΝ ΑΟ ΥΨΗΛΑΝΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ. ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΨΕΜΑΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΛΟΣ, ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΠΤΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΚΑΙ ΜΑς ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙΡΟ , ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ; ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ,ΟΠΟΙΟΣ ΑΚΟΥΣΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ. ΠΡΩΤΟΣ ΣΕΡΝΕΙ ΤΟ ΧΟΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΚΑΟΚΤΑΧΡΟΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΙΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΠΥΡΕς ΝΑ ΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δε φταιει ο δήμαρχος! Αυτοί έβαλαν τον Τσιοδρα να καυχιέται ότι η μεταδοτικό τητα του ιού είναι ελάχιστη.Ας επιλέξουν τι θέλουν επιτέλους να δουλέψει η οικονομία ή να προστατευθουμε από τον ιό;Αυτοί είναι ασαφείς, αοριστολογουν και δεν ξέρουν τι θέλουν.Ξεχασαμε μάλλον την φιέστα Μπακογιαννη στην Αθήνα εν μέσω πανδημίας, για την οποία ζητησε συγγνωμη. Αυτοί κατάργησαν τον ελάχιστο αριθμό ατόμων στα σουπερμάρκετ και τώρα πάλι το ρίχνουν στην ατομική ευθύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝ ΤΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.ΤΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΓΙΝΟΝΤΕ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΑΡ ΛΑΜΙΑΣ ΧΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για τον συνωστισμό χθες στα εγκαίνια του μετρό παρουσία του Κουλη τσιμουδια! Γι αυτούς αλλά μέτρα και σταθμά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στοχοποιούνται επαγγέλματα και καταστήματα που καταστρέφονται όχι μόνο από την οικονομική ύφεση , αλλά και από τα δυσανάλογα και υπερβολικά πρόστιμα της Αντιπεριφερειάρχου, που θέλει κι αυτή να κάνει την ''Βασιλικότερη του Βασιλέως'', για να την βγάζουν καθαρή οι κολλητοί της και συνοδοιπόροι της, που φωτογραφίζονται όλη μέρα μαζί της στα ''φοβερά'' της έργα! (βλέπε Κωπαιδικό πεδίο-πλημμύρες κτλ.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ